VKCSK.hu


Több volt a meccsben PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 18. vasárnap, 08:55

Rinyamenti KC-VKCSK 38-34 (17-20)

Nagyatád, 200 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: LISZKAI - NÉMETH P. 6, NÉMETH V. 11, MÉSZÁROS 3, KÁRPÁTI 1, SZABÓ D. 9, NÉMETH K. 4. Cs.: Pár, Dakos, Kozári, Papp P. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő közepéig fej fej mellett haladt a két együttes, majd mi léptünk meg először (10-13), s ezt a különbséget tartottuk is a szünetig. A fordulást követően rosszul kezdtünk, fordítottak is a hazaiak (22-21), de sikerült rendezni a sorokat, megint átvettük a vezetést (27-28). Sajnos megint megakadt a gépezet, elég volt egy hatperces rövidzárlat, a hazai csapat ezt kihasználva egy 7-1-es rohanással 34-29-re megugrott. Innentől kezdve pedig már nem volt esély a visszazárkózásra.

Csomor Tibor: - Gratulálok a lányoknak, ez győzelemmel felérő vereség volt.

 
Idegenben lépünk pályára PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 16. péntek, 20:40

Szombaton 18 órakor a Rinyamenti KC otthonában lépünk pályára. Helyzetünk továbbra sem rózsás, az esélyek a hazaiak mellett szólnak, de a becsületünkért is játszunk.

"Nincs más lehetőségünk, minden meccsen meg kell próbálni meglepetést okozni, ehhez azonban teljes koncentrációra, s a hibák számának lecsökkentésére van szükségünk. Bízom benne, meglesz a lányokban a harci kedv, s megnehezítjük a hazaiak dolgát, ha úgy adódik, akkor pedig kihasználjuk a kínálkozó lehetőséget" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Az utolsó szalmaszál PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 09. péntek, 13:27

Csapatunk szombaton 17 órakor az ikrényi sportcsarnokban a Csurgót fogadja. Számunkra az utolsó szalmaszál lehet a győzelem a közvetlen rivális ellen. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor dolgát nehezíti, hogy az első keret kapusai nem egészségesek.

"Nehéz mit mondani, egy hete is kulcsmérkőzést játszottunk, de akkor beleszaladtunk egy méretes zakóba. Most is csak a győzelem jelenthet reménysugarat, ha még versenyben szeretnénk maradni a bennmaradásért. Ehhez azonban alázatosan kell a meccshez állni, s a kezdésre odafigyelni. Nem szabad megengedni olyan gyalázatos rajtot, mint legutóbb, amikor pillanatok alatt nyolc-egy volt a riválisnak. Bízom benne, a játékosok átérzik a találkozó fontosságát, s odateszik magukat a hatvan perc alatt" - mondta Csomor Tibor.

 
Szegény ember vízzel főz PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 13. kedd, 13:53

VKCSK–Csurgó 25–36 (12–15)

Ikrény, NB I/B-s női mérkőzés, 50 néző. V.: Bán, Haskó.

VKCSK: Bolla – Németh P. 4, Takács Rebeka 2, Mészáros 4, KÁRPÁTI 1, Németh V. 4, Beke, Németh K. 2. Cs.: dr. Csupor 5, Szabó D. 2, Dakos 1, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: – A meccs után nagyon csúnyán leszidtam a játékosokat, de tiszta fejjel azt kell mondanom, minden elismerésem a lányokért. Szegény ember vízzel főz.

 
Szégyenteljes vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. március 04. vasárnap, 19:22

Pilisvörösvár–VKCSK 43–22 (21–10)

Pilisvörösvár, NB I/B-s női mérkőzés, 50 néző. V.: Héjjas, Kránitz.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 1, Takács Rebeka 2, Németh V. 4, Kárpáti 1, Szabó D. 6, Pár. Cs.: Takács Réka (kapus), dr. Csupor 5, Németh K. 1, Rancz 2, Dakos, Beke. Edző: Csomor Tibor.

Ellenfelünk mindössze három ponttal gyűjtött többet az eddigi fordulók során, így egy esetleges sikerrel felzárkózhattunk volna a Pilisvörösvárra, de ezen reményeink hamar szertefoszlottak, a 8. percben 8-1-re vezettek a hazaiak. A folytatásban a különbség egyre csak nőtt, s már az első félidő végére eldőlt a találkozó. A szünet után már lélekben is feladta a társaság, így a vége több mint húszgólos vereség lett.

Csomor Tibor: – A csapat nyolcvan százalékán a küzdelem legkisebb jelét sem lehetett látni. Emellett a stáb nem tudja bedobni a ziccereket...

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 103

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.