VKCSK.hu


Városi rangadó PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 25. péntek, 19:41

Csapatunk vasárnap 11 órakor a győri egyetemi csarnokban a Széchenyi ESE vendége lesz. A két gárda között két pont a különbség a javunkra, így egy sikerrel elléphetünk a városi riválistól.

"Legutóbb nagyon fájó vereséget szenvedtünk, de jól küzdöttünk, és most is ezt várom a lányoktól. Ha ez sikerül, keményen harcolunk, a megbeszélteket pedig betartjuk és meg is valósítjuk, akkor legyőzhetjük az egyetemi gárdát. Egyértelműen ez a célunk, de nem lesz könnyű megvalósítani" – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nagy küzdelem után vereség PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 23. szerda, 20:35

VKCSK–Alba FKC U22 25–26 (11–17)

Ikrény, 100 néző. V.: Antal, Antalné.

VKCSK: Nagy Á. – Vas 4, Kellermann R., Németh V. 5, Varga V. 2, Giczi, TÓTH M. 9. Cs: HORVÁTH V. (kapus), Mészáros, BEKE 5, Szabó L., Pusztai, Kondor, Várkonyi, Bognár. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, de 3–1-es vezetésünk után a fehérváriak egy 5–0-ás rohammal elléptek, s a félidő hajrájában már nyolc góllal is vezettek (9–17). Az első játékrész utolsó két és a második első hat perce között egy 6–0-val nyitottá vált a találkozó. Az Alba fiataljai fontos pillanatokban rendre betaláltak, de 25–25-nél utolértük a vendégeket. A győztes gólt azonban ellenfelünk szerezte, így végül bár nagyot küzdöttük, fájó vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: – Az elején nem bírtuk az ellenfél beállósát levédekezni. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk a felzárkózásra, de sajnos nem tudtuk döntetlennél a magunk javára fordítani a mérkőzését. Gratulálok a csapatomnak, de mérges is vagyok a lányokra.

 
Kiküzdött győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 13. vasárnap, 11:20

Ajka–VKCSK 31–32 (12–15)

Ajka, NB II-es női mérkőzés, 150 néző. V.: Atyimov, Jáger.

VKCSK: NAGY Á. – VAS 6, Kellermann R. 2, NÉMETH V. 6, Varga V. 2, Giczi 6, TÓTH M. 9. Cs.: Mészáros, Beke, Szabó L., Pusztai, Kondor, Várkonyi, Fenesi 1, Fejes, Radics. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben szinte végig nálunk volt az előny, de a fordulást követően a hazaiak átvették a vezetést. Nagy erőket mozgósítottunk a győzelemért, ami nagy küzdelem árán végül összejött.

Csomor Tibor: – Jól kezdtünk, végig vezettünk az első félidőben. A másodikban belealudtunk a mérkőzésbe, de nagy küzdelemben megszereztük a fontos két pontot.

 
Bravúr kell PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 18. péntek, 21:14

Csapatunk szombaton 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Alba FKC U22 együttesét fogadja. A fehérvári fiatalok ugyanúgy 3 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, mint mi.

"Nehéz meccsre számítok, két játékosom nagy valószínűség szerint nem játszhat, Fenesi és Mészáros sem egészséges. Azt gondolom, bravúr lenne a javából, ha győznénk, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy begyűjtsük a két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Ajkára utazunk PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 11. péntek, 20:50

Szombaton 15.30 órakor a még pont nélkül álló Ajka otthonába látogatunk. Ennek ellenére nem számít könnyű meccsre vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

"Két győzelemmel kezdtük a bajnokságot, de egy hete hazai pályán az akkor szintén nullapontos Egerszeg megtréfált bennünket. Most ráadásul idegenben lépünk pályára, ahol mindig nehezebb nyerni. Ennek ellenére mindent megpróbálunk megtenni, hogy két ponttal gazdagabban térjünk haza Ajkáról" - mondta Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.