VKCSK.hu


Fontos pontokat szereztünk PDF Nyomtatás E-mail
2019. november 10. vasárnap, 13:34

VKCSK–Vady-Mosonszolnok 28–27 (14–13)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Atyimov, Jáger.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 3, GICZI 9, Beke 2, SZABÓ L. 1, Kellermann R. 1, TÓTH M. 12. Cs.: Horváth V. (kapus), Mészáros, Pusztai, Kondor, Körmendi, Csarankó, Fenesi, Bognár R. Edző: Csomor Tibor.

A második félidő közepéig fej fej mellett haladt a két csapat, akkor tudtuk egy kicsit ellépni (24–19), s bár a vendégek egy felzárkóztak, az előnyünk már kitartott a találkozó végéig.

Csomor Tibor: – Megyei rangadóhoz méltó mérkőzés volt, melyen tartalékos csapatom nagy akarással küzdött és fontos pontokat szerzett. Kicsit eltávolodtunk a pokol bejáratától.

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 28. hétfő, 19:58

Széchenyi ESE–VKCSK 39–21 (19–11)

Győr, egyetemi csarnok, NB II-es női mérkőzés, 50 néző. V.: dr. Csupor, Józsa-Böhm.

VKCSK: Nagy Á. – Vas, Kellermann R. 1, Németh V. 8, Varga V. 2, Fenesi, Tóth M. 4. Cs.: Horváth V. (kapus), Giczi, Szabó L., Pusztai 2, Kondor 3, Várkonyi 1, Bognár. Edző: Csomor Tibor.

A két csapat 6–6-ig fej fej mellett haladt, ezután azonban sokat hibáztunk, és a SZESE ezt gólokkal büntette. A 8–0-ás hazai roham gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A szünet után az ellenfél két 4–0-ás és egy 6–0-ás szakasszal megalázó különbségűvé tette számunkra a vereséget.

Csomor Tibor: – Csapatom a játékvezetőkkel együtt azt sem tudta, melyik bolygón van... Nagyon mélybe döngölték magukat a lányok ezzel a teljesítménnyel, innen visszatalálni a helyes útra nem lesz könnyű.

 

 
Nagy küzdelem után vereség PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 23. szerda, 20:35

VKCSK–Alba FKC U22 25–26 (11–17)

Ikrény, 100 néző. V.: Antal, Antalné.

VKCSK: Nagy Á. – Vas 4, Kellermann R., Németh V. 5, Varga V. 2, Giczi, TÓTH M. 9. Cs: HORVÁTH V. (kapus), Mészáros, BEKE 5, Szabó L., Pusztai, Kondor, Várkonyi, Bognár. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, de 3–1-es vezetésünk után a fehérváriak egy 5–0-ás rohammal elléptek, s a félidő hajrájában már nyolc góllal is vezettek (9–17). Az első játékrész utolsó két és a második első hat perce között egy 6–0-val nyitottá vált a találkozó. Az Alba fiataljai fontos pillanatokban rendre betaláltak, de 25–25-nél utolértük a vendégeket. A győztes gólt azonban ellenfelünk szerezte, így végül bár nagyot küzdöttük, fájó vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: – Az elején nem bírtuk az ellenfél beállósát levédekezni. A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk a felzárkózásra, de sajnos nem tudtuk döntetlennél a magunk javára fordítani a mérkőzését. Gratulálok a csapatomnak, de mérges is vagyok a lányokra.

 
Városi rangadó PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 25. péntek, 19:41

Csapatunk vasárnap 11 órakor a győri egyetemi csarnokban a Széchenyi ESE vendége lesz. A két gárda között két pont a különbség a javunkra, így egy sikerrel elléphetünk a városi riválistól.

"Legutóbb nagyon fájó vereséget szenvedtünk, de jól küzdöttünk, és most is ezt várom a lányoktól. Ha ez sikerül, keményen harcolunk, a megbeszélteket pedig betartjuk és meg is valósítjuk, akkor legyőzhetjük az egyetemi gárdát. Egyértelműen ez a célunk, de nem lesz könnyű megvalósítani" – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Bravúr kell PDF Nyomtatás E-mail
2019. október 18. péntek, 21:14

Csapatunk szombaton 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Alba FKC U22 együttesét fogadja. A fehérvári fiatalok ugyanúgy 3 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, mint mi.

"Nehéz meccsre számítok, két játékosom nagy valószínűség szerint nem játszhat, Fenesi és Mészáros sem egészséges. Azt gondolom, bravúr lenne a javából, ha győznénk, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy begyűjtsük a két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 118

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.