VKCSK.hu


Végzetes lehet a botlás PDF Nyomtatás E-mail
2017. május 07. vasárnap, 07:43

Csapatunk ma 13 órakor Ikrényben a Vady-Mosonszolnok gárdáját fogadja. A helyzet egyértelmű, ahhoz, hogy az első helyünket megőrizzük, a hátralévő két mérkőzésen ugyanannyi pontot kell szereznünk, mint a második Szombathelynek. A papírforma alapján a vasiak mindkét meccsüket nyerik, hiszen jóval esélyesebbek ellenfeleiknél, így a legtisztább, ha mi is négy pontot szerzünk.

"Bízom benne, mindenki átérzi a helyzet komolyságát, s odateszi magát a Mosonszolnok ellen. Ellenfelünkkel mindig kemény meccset játszunk, várhatóan most sem lesz másként, de nagyon remélem, ezúttal mi kerülünk ki győztesen a párharcból" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Idegenbeli vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 30. vasárnap, 19:16

Az első félidőben gyakorlatilag végig mi vezettünk, hat-hét gól is volt a javunkra, ami a szünetre egyre lecsökkent. Fordulás után a játékrész közepéig két-három találattal vezettünk, ám ekkor érthetetlen módon szétesett a játékunk, elkezdtünk kapkodni, s ezt kihasználva fordítottak a hazaiak, s innen már nem volt számunkra visszaút. A vereség azt jelenti, hogy két fordulóval a vége előtt azonos ponttal állunk a második Szombathely II-vel, de egymás elleni eredményekben jobbak vagyunk, így ha a Mosonszolnokot és az Audi-ETO III-t legyőzzük, akkor megszerezzük az aranyérmet.

 
Fontos két pontot szereztünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 23. vasárnap, 17:16

Csapatunk jól kezdett, a félidő közepére sikerült ellépni öt góllal (10-5), ám a harmadik helyen álló Körmend összekapta magát, s felzárkózott. Szerencsére mi is rendeztük a sorokat, így háromgólos előnnyel mehettünk a pihenőre. Szünet után nem nagyon változott a különbség, mi őriztük azért a két-három gólnyi különbséget, a vendégek ennél közelebb nem tudtak kerülni, ami azt jelentette, hogy újabb fontos két pontot szereztünk. A találkozón mindkét csapat idegeit több játékvezetői ítélet borzolta.

 
Fontos találkozó előtt állunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 28. péntek, 16:01

Csapatunk vasárnap 15 órakor a Nemesvámos otthonában lép pályára. Előnyünk két pont az üldöző Szombathely előtt, s ahhoz, hogy ez minimálisan megmaradjon győznünk kell.

"Nem lesz egyszerű dolgunk, de bízom abban, hogy a lányok átérzik a találkozó fontosságát. A legutóbbi meccsen érződött, hogy három hét kimaradt előtte, a héten pedig az edzéslátogatottság okozott némi gondot. Emellett nem tudni, kiket kapunk az ETO-tól, de akárhogyan is állunk fel, egyetlen eredmény elfogadható, a győzelem" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Rangadó hazai pályán PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 22. szombat, 14:16

Csapatunk vasárnap 13 órakor Ikrényben a harmadik helyen álló Körmendet fogadja. Ahhoz, hogy az élen maradjunk, s megőrizzük a kétpontos előnyünket, nem szabad hibáznunk.

"Egyértelmű célunk a két pont megszerzése. Úgy fest, Vékássy és a két ETO-s játékos nélkül kell kiállnunk, a többiek viszont rendelkezésünkre állnak. Három hete nem játszottunk meccset, bízom benne, nem estünk ki annyira a ritmusból, hogy hazai pályán ne győzzünk" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 97

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 109 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.