VKCSK.hu


Zsebben a két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 11. vasárnap, 13:54

VKCSK-Celldömölk 39-33 (19-11)

Ikrény, 100 néző. V.: Csuka, Kocsis O.

VKCSK: Nagy Á. - Hoffer 1, CSALA 10, NÉMETH V. 15, Kárpáti 3, SZABÓ D. 5, Pár. Cs.: Szautner (kapus), Radics, Fejes, VAS 5, Kellermann, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Az első húsz perc szoros küzdelmet hozott, de 11-10 után a félidőt egy 8-1-es rohanással zártuk le. A második félidő elején hat gólra feljött a celldömölki csapat, s a folytatásban végig őriztük ezt a különbséget, s végül biztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

Csomor Tibor: - Nagyon nehéz mérkőzés volt az ellenfél altatós játéka miatt. Nem tudtunk kellően felpörögni, de így is fontos két pontot szereztünk. Készülünk a csütörtöki ETO elleni rangadóra. Külön gratulálok az ifjúsági csapatnak az első két pontjához.

 
Kötelező győzni PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 10. szombat, 14:57

Csapatunk vasárnap 11 órakor a Celldömölk együttesét fogadja az ikrényi sportcsarnokban. Az eddigi fordulók során mi éppen kétszer annyi pontot - nyolcat - szereztünk, mint négypontos ellenfelünk. Remélhetőleg hazai pályán sikerül növelni a különbséget a vasiakkal szemben.

"Egyértelműen csak a győzelmet tudom elfogadni a vasárnapi mérkőzésen. Úgy fest, a komplett csapattal tudunk felállni, s nagyon remélem, mindenki odateszi magát. Nagy hiba lenne esetleg lebecsülni a Celldömölköt. Ha ezt nem tesszük, akkor hazai környezetben begyűjthetjük a nagyon fontos két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Átérzi a csapat a meccs fontosságát PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 26. péntek, 19:51

Szombaton 18 órakor a Vady-Mosonszolnok otthonában lépünk pályára. Csapatunk mindenképpen szeretné kijavítani a múlt heti vereséget, így a két pont reményében utazik a tavalyi bajnokhoz, mely nem kezdte jól a bajnokságot, eddig csupán öt pontot szerzett.

"Mosonszolnokon mindig is nehéz dolgunk volt, így most sem számítok könnyű meccsre. Úgy láttam a héten, hogy a lányok átérzik a meccs fontosságát, s mindenképpen feledtetni szeretnék a múlt heti vereséget. Ha nem csupán a mezt küldjük ki a pályára, hanem ugyanolyan les a hozzáállásunk, mint azt megelőzően, akkor begyűjthetjük a fontos két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor, aki minden játékosára számíthat.

 
Fontos két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 27. szombat, 19:04

Vady-Mosonszolnok-VKCSK 26-32 (12-13)

Mosonszolnok, 100 néző. V.: Gál, Ludvig.

VKCSK: NAGY Á. - VAS 5, Németh V. 8, CSALA 10, KÁRPÁTI 5, Szabó D. 4, Kellermann. Cs.: Szautner (kapus), Balogh-Farkas, Fejes, , Pár, Góman, Radics. Edző: Csomor Tibor.

Hoffer Erna betegség miatt nem állt rendelkezésre, ami miatt kicsit át kellett szervezni a csapatot. Az első félidő végig szorosan alakult, a hazaiak gyors középkezdésből rendre betaláltak, a második félidő közepéig fej fej mellett haladt a két gárda, aztán a védekezésváltsásnak köszönhetően, sikerült 4-5 góllal ellépni, így megnyugtató végjátékba mentünk bele, ahol tartottuk is a távoslágot, s végül biztosan nyertünk.

Csomor Tibor: - Rangadóhoz illő szoros mérkőzésen sikerült begyűjteni a fontos két pontot.

 

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 21. vasárnap, 11:05

VKCSK-Széchenyi ESE 29-31 (14-16)

Ikrény, 100 néző. V.: Kovács K., Tóth J.

VKCSK: Nagy Á. – Hoffer 3, Szabó D. 4, Csala 8, Kárpáti 2, Németh V. 10, Pár 2. Cs.: Szautner (kapus), Balogh-Farkas, Vas, Kellermann, Fejes, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 30-ra, majd 51-re vezettünk, a folytatásban viszont feljöttek a vendégek, a 20. perben pedig már ők vezettek (810). A félidő vége előtt nem sokkal négygólos hátrányunknál két gyors góllal zárkóztunk. A második harminc percben állandósult a négygólos vendégvezetés, majd nagy hajrát nyitottunk, s zsinórban négy gólt szerezve felzárkóztunk 2829-re. Fordítani azonban már nem sikerült, így fájó vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: Gratulálok a SZESE-nek, mi pedig szégyellhetjük magunkat, hogy csak a mezt küldtük ki a pályára.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 111

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.