VKCSK.hu


Az utolsó bajnoki PDF Nyomtatás E-mail
2018. május 11. péntek, 12:26

Utolsó mérkőzését játssza a szezonban csapatunk, a már biztos bajnok EU Fire-Mosonmagyaróvár otthonában lépünk pályára ma 19 órakor. A papírforma sima hazai győzelemmel kecsegtet, hiszen ősszel 41–18-ra múlt felül bennünket az MKC.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor így nyilatkozott a várakozásairól: „Mindenekelőtt gratulálunk a mosonmagyaróváriaknak, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot. Sok sikert kívánunk nekik az NB I-ben. Mi szeretnénk becsülettel helytállni a bajnok ellen. Igyekszünk majd megnehezíteni vendéglátóink dolgát. Az elmúlt hetekben többször is sikerült az oroszlán bajszát megcibálnunk, ebben bízunk a szezon utolsó mérkőzésén is.”

 
Nem bírtuk tartani a lépést PDF Nyomtatás E-mail
2018. május 06. vasárnap, 06:42

VKCSK-Audi-ETO U18 19-39 (10-20)

Ikrény, 100 néző. V.: Kovács K., Tóth J.

VKCSK: Liszkai - NÉMETH P. 7, Szabó D. 1, Mészáros 3, Kárpáti, Németh V. 3, Németh K. Cs.: Takács Réka (kapus), dr. Csupor 4, Takács Rebeka, Pár, Beke, Papp P. 1. Edző: Csomor Tibor.

A győri fiatalok végig magasabb tempót diktáltak, s fokozatosan növelve előnyüket biztosan győztek. Összességében csapatunk mindent megpróbált a tisztes helytállásért, de ez most csak erre volt elég. A krónikához tartozik, hogy kapusunk, Liszkai Krisztina kézsérülést szenvedett, így számára befejeződött a szezon. A zárófordulóban a már bajnok Mosonmagyaróvár otthonában lépünk pályára jövő pénteken

Csomor Tibor: - Jobbulást kívánunk kapusunknak. Nem tudtuk tartani a lépést az ETO fiataljaival. További sok sikert kívánunk nekik.

 
Nem lehetünk elégedetlenek PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 28. szombat, 18:01

Mohács-VKCSK 29-21 (16-10)

Mohács, 800 néző. V.: Bacs, Váltó.

VKCSK: Liszkai - NÉMETH P. 8, Németh K. 1, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 1, Németh V. 3, Papp P. 2. Cs.: BALOGH E. (kapus), Beke, Kozári, Pár 1. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdett a csapatunk, a 20. percig vezetett is, ekkor 9-6 volt a javunkra, a félidő utolsó harmadában azonban lerohant bennünket a Mohács, s a szünetben már hatgólos hátrányban voltunk. A fordulást követően a tisztes helytállás volt a célunk, ezt el is értük. Tartalékos csapattal jó teljesítményt nyújtottunk, s vállalható vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: - Gratulálok a csapatomnak, kevesen voltunk, több ifista is pályára lépett és jól is játszott. Ez mindenképpen biztató a jövőre nézve.

 
A győri fiatalokat fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
2018. május 04. péntek, 08:09

Csapatunk pénteken 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Audi-ETO U18 gárdáját fogadja. Mi gyakorlatilag már biztosan kiesők vagyunk, esetleg még az utolsó helyről léphetünk előre egyet, míg a győri fiatalok győzelem esetén egy pozíciót javíthatnának, s felléphetnének a hetedik helyre.

"Csupor Csenge kivételével mindenki rendelkezésemre áll. Ez lesz az utolsó hazai meccsünk, szeretnénk megnehezíteni a győri fiatalok dolgát. Nagy kérdés, ki játszik vissza az első csapat keretéhez tartozó játékosok közül. Mi erős ETO-ra számítunk, éppen ezért lenne értéke annak, ha sikerülne a helytállás" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Tisztes helytállásban bízunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 27. péntek, 13:01

Szombaton 17 órakor csapatunk a Mohács otthonában lép pályára. Nem a legerősebb kerettel megyünk, ugyanis dr. Csupor Csenge, Takács Réka és Takács Rebeka mellett az ETO kettős igazolással rendelkező játékosa, Szabó Dorina sem játszik, lévén, hogy ő az NB II-es győri csapattal vív komoly rangadót Mosonszolnokon.

"Ahogyan eddig, úgy ezúttal sem lehet más a cél, mint az, hogy becsülettel helyt tudjunk állni. Bízom benne, maroknyi kis csapatom végig úgy áll a meccshez, ahogyan az elmúlt fordulókban tette, s megnehezítjük az ellenfél dolgát. Azt is remélem, a játékvezetés is partner lesz ebben, s akkor biztosak lehetünk benne, hogy élvezhető, jó mérkőzést játszik a két csapat" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 109

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.