VKCSK.hu


Nem nekünk áll a zászló PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 19. vasárnap, 15:01

Csapatunk ma 16 órakor a Swietelsky-Szombathely otthonában lép pályára. A hazaiaknak mindössze egy vereségük van, a többi meccset nyerték, mi pont nélkül állunk az utolsó helyen.

"Legutóbb jól játszottak a lányok, ami a tisztes helytálláshoz volt elegendő. Ezúttal is ez lehet a minimális elvárás a csapattal szemben. Ha úgy dolgoznak, ahogyan azt szeretném, akkor elégedett leszek, s akkor a későbbiekben a hasonló képességű csapatok ellen lehet keresnivalónk" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Volt tartásunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 11. szombat, 15:44

VKCSK-NEKA 22-43 (13-21)

Ikrény, 100 néző. V.: Mizsák, Schmidt.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 2, Takács Rebeka 5, Mészáros, Kárpáti, dr. Csupor 3, Rancz 1. Cs.: Balogh (kapus), NÉMETH V. 4, Szabó D. 3, Pár, Németh K. 1, Dakos, Hoffer 3, Zsiray, Vinkelmann. Edző: Csomor Tibor.

Nem kezdtünk túl jól, a vendégek hamar elléptek (1-5), s a folytatásban tovább nőtt az előnyük (3-10). A 16. percre viszont felzárkóztunk (8-11), a szünetre viszont megint visszaállt a nagyobb különbség. A második félidőben kidomborodott a két csapat közti tudáskülönbség, viszont csapatunk mind játékban, mind hozzáállásban sokkal többet mutatott, mint a korábbi fordulókban.

Csomor Tibor: - Ha eddig így játszottunk volna, mint most, kevesebb gondunk, s talán több pontunk lenne. A NEKA ellen viszont ez csak erre volt elég, de legalább volt tartásunk, amiért gratulálok a lányoknak.

 
Ez felért egy fejlövéssel PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 04. szombat, 17:57

Haladás-VKCSK 54-39 (20-16)

Szombathely, 100 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka - Németh P. 6, Takács Rebeka 4, Mészáros 1, Kárpáti 1, dr. Csupor 7, Rancz 7. Cs.: Jagadics (kapus), Szabó D., Németh K. 3, Németh V. 10, Pár, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

A 18. percig jobbára mi vezettünk, de 11-9-es vezetésünknél a hazaiak egy 5-0-val fordítottak, s a szünetig négygólos előnyre tettek szert. A második játékrészben öt percig tartottuk a lépést riválisunkkal, ám ekkor a Haladás egy egy újabb 5-0-ás rohanással tízgólosra növelte előnyét (38. perc: 29-19). Innentől kezdve már nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele. A végeredmény kis túlzással egy kosárlabdameccs eredményére hasonlított, ami azért is különösen fájó, mert idegenben 39 dobott góllal illene győzni...

Csomor Tibor: - Ez a meccs fejlövéssel ért fel a csapatomtól...

 
Az esélytelenek nyugalmával PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 10. péntek, 20:08

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a NEKA gárdáját. Ellenfelünk eddig egyszer veszített, többi mérkőzését megnyerte, mi viszont pont nélkül állunk, így finoman szólva sem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

"A velünk hasonszőrű csapatok ellen sem nagyon sikerült átlépnünk az árnyékunkat, most viszont nekünk nincs veszítenivalónk, nyugodtan kézilabdázhatunk. Elsődleges célunk az, hogy megnehezítsük a NEKA dolgát, s játsszunk egy jó mérkőzést. Bízom benne, a lányok is így gondolják, s elhiszik végre, hogy annál sokkal többet tudnak, mint amit eddig mutattak" - mondta vezetőedzőnk Csomor Tibor.

 
Szombathelyre utazunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 03. péntek, 14:57

Szombaton 16 órakor csapatunk a Haladás vendége lesz. Létfontosságú számunkra a mérkőzés, célunk mindenképpen az, hogy megszerezzük első pontjainkat.

"Az elmúlt meccsek sem úgy sikerültek, ahogyan terveztük. Hiába szoros a találkozó első fele, általában szünet után elfáradunk, s olyankor az ellenfelek átrohannak rajtunk. Most szerdán nagyon jól edzett a társaság, bízom benne, ebből a lendületből át tudnak menteni a hétvégére is annyit, hogy győzelemmel zárjunk. Hoffer Erna munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz, a többiek viszont várhatóan a rendelkezésemre állnak" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 103

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.