VKCSK.hu


Egygólos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 15. csütörtök, 20:23

Audi-ETO U22-VKCSK 33-32 (16-16)

Győr, 100 néző. V.: Cseszregi, Sipos.

VKCSK: Nagy Á. – Hoffer 3, Csala 6, NÉMETH V. 11, KÁRPÁTI 6, Szabó D. 4, Pár 1. Cs.: Szautner (kapus), dr. Balogh-Farkas, Kellermann R. 1, Vas, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Végig fej fej mellett haladt a két csapat, mikor kétszer három góllal ellépett az ETO, mindig vissza tudtunk jönni. A végjátékban döntetlennél ziccert hibáztunk, az ellentámadásból viszont hetest kaptunk, a gyors középkezdést a játékvezetők visszarendelték, s így leperegtek az utolsó másodpercek.

Csomor Tibor: - Gratulálok a csapatomnak, nagyszerűen küzdött. Büszke vagyok arra, hogy a hosszabb kispaddal rendelkező ETO egy utolsó pillanatokban szerzett hétméteressel tudott csak legyőzni bennünket. A játékvezetés méltatlan volt a rangadóhoz.

 

 
Rangadót játszunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 15. csütörtök, 12:16

Csapatunk ma 19 órakor az Audi-arénában az éllovas Audi-ETO U22 ellen lép pályára. A két csapat között mindössze két pont van, így ha nem szeretnénk leszakadni a győri fiataloktól, akkor bravúrra lesz szükségünk.

"Számunkra nem a legkedvezőbb időpontban játszunk, a hazai pálya is az ETO-s fiatalok mellett szól, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy eleve feladnánk a találkozót. Nyilván sok futás és gyors játék lesz majd az ellenfél részéről, így elsősorban ebben kell majd felvennünk velük a versenyt, ha eredményesek akarunk lenni. Bízom a lányokban, hogy egy jó meccset vívnak. Meglátjuk, mire leszünk képesek a listavezető ellen" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Kötelező győzni PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 10. szombat, 14:57

Csapatunk vasárnap 11 órakor a Celldömölk együttesét fogadja az ikrényi sportcsarnokban. Az eddigi fordulók során mi éppen kétszer annyi pontot - nyolcat - szereztünk, mint négypontos ellenfelünk. Remélhetőleg hazai pályán sikerül növelni a különbséget a vasiakkal szemben.

"Egyértelműen csak a győzelmet tudom elfogadni a vasárnapi mérkőzésen. Úgy fest, a komplett csapattal tudunk felállni, s nagyon remélem, mindenki odateszi magát. Nagy hiba lenne esetleg lebecsülni a Celldömölköt. Ha ezt nem tesszük, akkor hazai környezetben begyűjthetjük a nagyon fontos két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Zsebben a két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 11. vasárnap, 13:54

VKCSK-Celldömölk 39-33 (19-11)

Ikrény, 100 néző. V.: Csuka, Kocsis O.

VKCSK: Nagy Á. - Hoffer 1, CSALA 10, NÉMETH V. 15, Kárpáti 3, SZABÓ D. 5, Pár. Cs.: Szautner (kapus), Radics, Fejes, VAS 5, Kellermann, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Az első húsz perc szoros küzdelmet hozott, de 11-10 után a félidőt egy 8-1-es rohanással zártuk le. A második félidő elején hat gólra feljött a celldömölki csapat, s a folytatásban végig őriztük ezt a különbséget, s végül biztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

Csomor Tibor: - Nagyon nehéz mérkőzés volt az ellenfél altatós játéka miatt. Nem tudtunk kellően felpörögni, de így is fontos két pontot szereztünk. Készülünk a csütörtöki ETO elleni rangadóra. Külön gratulálok az ifjúsági csapatnak az első két pontjához.

 
Fontos két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 27. szombat, 19:04

Vady-Mosonszolnok-VKCSK 26-32 (12-13)

Mosonszolnok, 100 néző. V.: Gál, Ludvig.

VKCSK: NAGY Á. - VAS 5, Németh V. 8, CSALA 10, KÁRPÁTI 5, Szabó D. 4, Kellermann. Cs.: Szautner (kapus), Balogh-Farkas, Fejes, , Pár, Góman, Radics. Edző: Csomor Tibor.

Hoffer Erna betegség miatt nem állt rendelkezésre, ami miatt kicsit át kellett szervezni a csapatot. Az első félidő végig szorosan alakult, a hazaiak gyors középkezdésből rendre betaláltak, a második félidő közepéig fej fej mellett haladt a két gárda, aztán a védekezésváltsásnak köszönhetően, sikerült 4-5 góllal ellépni, így megnyugtató végjátékba mentünk bele, ahol tartottuk is a távoslágot, s végül biztosan nyertünk.

Csomor Tibor: - Rangadóhoz illő szoros mérkőzésen sikerült begyűjteni a fontos két pontot.

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 113

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.