VKCSK.hu


Nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 20. szerda, 18:38

Szombathelyi KKA-VKCSK 48-19 (22-12)

Szombathely, női Magyar Kupa-mérkőzés, 1. forduló, 200 néző. V.: Felhő, Öcsi.

VKCSK: Takács Réka, Jagadics (kapusok) – Kárpáti 1, Zsiray, Takács Rebeka 7, Senoha 1, Németh K. 2, Mészáros 4, Nádasdi, Csöndes 2, Rancz 2, Pár, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

A találkozó elején még tartottuk a lépést a hazaiakkal, 8-7 után azonban kaptunk zsinórban hat gólt, ami gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A második félidőben már nem voltunk egy súlycsoportban a hazaiakkal, akik az utolsó hét percet 9-0-ra megnyerve kiütésessé tették a vereségünket.

Csomor Tibor: - Sajnos a játék semmilyen elemében nem tudtuk felvenni a versenyt a hazaiakkal.

 

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 16. szombat, 20:04

VKCSK-Marcali 25-29 (13-17)

Ikrény, 100 néző. V.: Bátori, Szécsi.

VKCSK: Takács Réka - Csendes 5, Takács Rebeka 9, Mészáros 5, Kárpáti 2, dr. Csupor 1, Rancz 1. Cs.: Bolla (kapus), Szabó D. 2, Németh K., Pár, Nádasdi, Senoha, Németh P., Zsiray. Edző: Csomor Tibor.

Az elején kissé beragadtunk, s ezt kihasználva három góllal ellépett a vendéggárda. Ezt követően nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz, mert sok volt a hiba a játékunkban, ziccerek maradtak ki, s eladtuk a labdákat. Így nem lehetett más a vége, mint vereség, pedig ebben a meccsben több volt. A teljes képhez tartozik, hogy a játékvezetés erősen kifogásolható volt.

Csomor Tibor: - Kritikán aluli játékvezetés mellett ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni.

 
Megijedtünk a lehetőségtől PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 10. vasárnap, 18:03

Gárdony-Pázmánd–VKCSK 31–23 (13–12)

Gárdony, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Garai, Takács.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA – Csöndes 1, Takács Rebeka 4, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 1, dr. Csupor 2, Senoha. Cs.: Jagadics (kapus), Bognár P. 1, Pár, Rancz, Nádasdi, Zsiray, Németh P. 6, Szabó D., Németh K. 3. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, az első félidőt gyakorlatilag úgy is végig vezettük, hogy heteseket és ziccereket hagytunk ki. Csak a félidő hajrájában fordítottak a hazaiak, akik aztán a második játékrész elején elléptek négy-öt góllal, s onnantól kezdve csak futottunk az eredmény és az ellenfél után. Fordulás után kijött a fiatal csapatunkon az összeszokottság hiánya, de az első harminc perc játéka mindenképpen bizakodásra ad okot.

Csomor Tibor: – Úgy érzem, itt hagytunk két pontot a Gárdonynak, de a nagyon fiatal csapatom nyolcvan százalékának ez volt az első NB I/B-s mérkőzése, s a lányok megijedtek a lehetőségtől.

 
Győzelemre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 15. péntek, 18:15

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben a Marcalit fogadja. Az első fordulóban jó első félidő után sajnos vereséget szenvedtünk a Gárdony-Pázmánd vendégeként, ezért most mindenképpen jó lenne megszerezni a két pontot.

"Szerencsére kompletten tudtunk készülni a héten, s várhatóan teljes lesz a keret a mérkőzésen is. Amennyiben sikerül nagy tempót diktálnunk, s 'szét tudjuk futni' ellenfelünket, akkor van esély arra, hogy megszerezzük a két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Színvonalas tornán indulunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. augusztus 24. csütörtök, 13:24

Csapatunk a hónap eleje óta készül az új szezonra. Csomor Tibor vezetőedző dolga nem könnyű, mert még közel sem végleges a keret. A héten hat játékost kapott az Audi-ETO utánpótlásából, ők is pályára léptek az Audi-ETO II elleni edzőmérkőzésen. Itt azért még látszódott, hogy a zöld-fehérek előbbre tartanak felkészülésben. Szó van még további kettős igazolással nálunk szereplő játékosokról is.

Addig is pénteken és szombaton a meglévő állománnyal vív rangos edzőmérkőzéseket a csapat. Nem vár könnyű feladat a lányokra, mert az ellenfél az NB I-ből kiesett, de az azonnali visszajutást célul maga elé tűző Mosonmagyaróvár, a tavalyi NB I/B másodikja, a Szombathelyi KKA és a házigazda Audi-ETO II lesz.

A program, péntek, 16 óra: Szombathely–Mosonmagyaróvár, 18 óra: ETO II–VKCSK. Szombat, 9 óra: ETO II–Mosonmagyaróvár, 11 óra: VKCSK–Szombathely, 15 óra: VKCSK–Mosonmagyaróvár, 17 óra: ETO II–Szombathely.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 100

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 27 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.