VKCSK.hu


Újabb fontos mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 30. szombat, 21:58

Vasárnap 13 órakor Ikrényben a Vady-Mosonszolnokot fogadjuk. A két csapat között jelenleg három hely és hét pont a különbség, mely remélhetőleg tovább nő, igaz, nem lesz könnyű dolgunk.

"A mosonszolnokiak ugyan mögöttünk állnak, ennek ellenére veszélyes csapat, noha két arcát is megmutatta az utóbbi hetekben. Az éllovas Szombathelyt megszorongatta, viszont csúnyán kikapott a Büktől. Kérdés, ellenünk mit mutatnak majd, de mi a szebbik oldalukra számítunk. A keretünkben nem lesz változás, akik az előző mérkőzéseken voltak, ismét lesznek, együtt próbálunk győzni, hogy ott tudjunk maradni az élmezőnyben" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Fontos két pont PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 23. szombat, 18:42

Széchenyi ESE–VKCSK 28–32 (17–17)

Győr, 100 néző. V.: Bodó, Janzsóné.

VKCSK: Nagy Á. – Vas 3, Németh P. 10, Németh V. 11, Kárpáti, Szabó D. 5, Kellermann 1. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Hay, Varga V. 2, Szabó L., Pusztai, Kondor, Giczi, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

A vártnál szorosabban alakult a mérkőzés, végig görcsösen kézilabdáztunk, de a legfontosabbat, a két pontot azért begyűjtöttük.

Csomor Tibor: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, de azért visszafogottabb teljesítménnyel is behúztuk a fontos két pontot.

 
A kötelező kipipálva PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 10. vasárnap, 14:23

VKCSK-Komárom 39-30 (21-11)

Ikrény, 100 néző. V.: Gál, Ludvig.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 1, NÉMETH P. 9, NÉMETH V. 11, KÁRPÁTI 5, SZABÓ D. 8, Kellermann 2. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Giczi 3, Varga V., Szabó L., Pusztai, Kondor, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Bő tíz percig volt szoros a meccs, ekkor 9-7-ről csináltunk egy 10-1-es szakaszt, mellyel megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidőt már ez határozta meg, csapatunk magabiztosan őrizte az eredményt, s végül nagyon fontos két pontot szerzett.

Csomor Tibor: - A kötelezők a legnehezebbek. Próbáltunk magasabb tempót diktálni, de ebbe sok hiba csúszott. Az viszont örömteli, hogy négy fiatal játékost is pályára tudtam küldeni.

 
Visszavágásra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 15. péntek, 17:52

 

Csapatunk vasárnap 16 órakor a Széchenyi ESE otthonában lép pályára a győri egyetemi csarnokban. Ősszel némi meglepetésre hazai környezetben kikaptunk a SZESE gárdájától, így most a visszavágás vágya fűti csapatunkat.

„Nagy szükség lenne a két pontra, hogy meg tudjunk ragadni a negyedik-hatodik hely környékén. Nem lesz könnyű dolgunk, de szerencsére a jelenlegi állás szerint nem lesz hiányzónk. Bízom benne, végig koncentráltak tudunk maradni, s revansot veszünk ellenfelünkön” – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 

 
Fontos lenne győzni PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 09. szombat, 15:17

Vasárnap 13 órakor a Komárom csapatát fogadjuk az ikrényi sportcsarnokban. Együttesünk számára fontos lenne a két pont megszerzése, hogy a mezőny első felében stabilizáljuk helyünket.

„Bár ellenfelünk jelenleg utolsó, nem szabad ebből kiindulni. Minden ellenfelet nagyon komolyan kell venni, hogy ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés. Kisebb gond, hogy várhatóan Pár Evelin nem lesz már a szezonban, mert játékosunk felfüggesztette pályafutását. A többiek viszont a rendelkezésemre állak. Nagyon bízom benne, hogy ami egy hete ötvenöt percig kiválóan működött, az most hatvanig fog, s megszerezzük a fontos győzelmet” – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.