VKCSK.hu


Rangadó Bükön PDF Nyomtatás E-mail
2017. március 19. vasárnap, 09:07

Csapatunk ma 16 órakor Bükön lép pályára. A vasi városban rendre nehéz mérkőzést vívunk, ráadásul ősszel hazai pályán sem bírtunk a bükiekkel, nyolc másodperccel a vége előtt mi egyenlítettünk.

"Most sem számítok könnyű meccsre, Bükön mindig alaposan megizzadunk, ráadásul Csupor ujjsérülése nincs olyan állapotban, hogy pályára tudjon lépni. Rajta kívül a kapus Balogh nem áll majd rendelkezésemre, ettől függetlenül azonban szeretnénk győzni, hogy megmaradjon a négypontos előnyünk az üldözőkkel szemben" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Biztosan vertük az utolsót PDF Nyomtatás E-mail
2017. március 12. vasárnap, 16:09

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen hamar 6-1-es előnyre tettünk szert. Kicsit megakadt a szekér, mert a vendégek feljöttek két gólra (9-7), de miután rendeztük a sorokat, a szünetig ismét elléptünk ellenfelünktől. A második félidőben forgatta a csapatot vezetőedzőnk, Csomor Tibor, s a különbség így is nőni tudott. A vége tízgólos siker lett, a bajnokság nehezebb része azonban csak ezután kezdődik.

 
Magabiztos siker PDF Nyomtatás E-mail
2017. március 05. vasárnap, 21:46

Kicsit tartott a mérkőzéstől vezetőedzőnk, Csomor Tibor, de szerencsére a csapat hozta magát, s már az első percekben úgy állt hozzá, hogy egyértelműsítette, ki a jobb. Hamar nagyobb előnyre sikerült szert tennünk, s a különbség a folytatásban is tovább nőtt. Már a szünetben nyolc góllal vezettünk, s ezt a távolságot sikerült megdupláznunk a második harminc percben. Köszönhetően annak, hogy mindenki becsülettel ment előre még a nagy fölény ellenére is. Mindezt azt jelenti, hogy harmadik tavaszi mérkőzésünket is megnyertük, így jelenleg négy pont előnnyel állunk a táblázat élén.

 
Az utolsó ellen PDF Nyomtatás E-mail
2017. március 11. szombat, 15:24

Csapatunk ma 17 órakor a pont nélkül utolsóként álló Tapolcát fogadja az ikrényi sportcsarnokban. Egyértelmű esélyesei vagyunk a találkozónak, s ezt a papírformát szeretnénk is igazolni a hatvan perc során.

"Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, ezt a meccset hozni kell, ez nem is kérdés. Az ETO-tól Takács Inezt kapjuk, viszont Vékássy Fruzsina nem lesz, meg persze a lábadozó Nádasdi Niki sem állhat a rendelkezésemre, ettől függetlenül nem okozhat gondot a sereghajtó legyőzése. A legfontosabb, hogy az első perctől kezdve alázattal álljunk hozzá a meccshez, s jó lenne mielőbb döntésre vinni a találkozót. Az előző fordulókban fokozatosan javult a csapat teljesítménye, bízom benne, hogy a fejlődés most is látszik majd a lányokon" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Veszprémben is győzni kell PDF Nyomtatás E-mail
2017. március 03. péntek, 17:00

Csapatunk vasárnap 15 órakor a Veszprém otthonában lép pályára. Ahhoz, hogy megmaradjon az előnyünk az első helyen, nem hibázhatunk, vagyis csak a győzelem az elfogadható eredmény.

"Egyértelműen ezzel a szándékkal vágunk neki a mérkőzésnek, melyen biztosan nem léphet pályára a bokatörése után lábadozó Nádasdi mellett a családi elfoglaltság miatt távolmaradó Vékássy sem. Az ETO-tól valószínűleg csak Takács Inezt kapjuk meg, de bárki is lesz a csapatban, csak a győzelem a jó eredmény számunkra. Bízom benne, a csapat is átérzi ennek fontosságát, s úgy áll hozzá a meccshez az első pillanattól fogva, hogy nem lehet kérdéses, ki is nyeri a párharcot" - fogalmazott Csomor Tibor vezetőedző.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 97

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 109 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.