VKCSK.hu


Átérzi a csapat a meccs fontosságát PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 26. péntek, 19:51

Szombaton 18 órakor a Vady-Mosonszolnok otthonában lépünk pályára. Csapatunk mindenképpen szeretné kijavítani a múlt heti vereséget, így a két pont reményében utazik a tavalyi bajnokhoz, mely nem kezdte jól a bajnokságot, eddig csupán öt pontot szerzett.

"Mosonszolnokon mindig is nehéz dolgunk volt, így most sem számítok könnyű meccsre. Úgy láttam a héten, hogy a lányok átérzik a meccs fontosságát, s mindenképpen feledtetni szeretnék a múlt heti vereséget. Ha nem csupán a mezt küldjük ki a pályára, hanem ugyanolyan les a hozzáállásunk, mint azt megelőzően, akkor begyűjthetjük a fontos két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor, aki minden játékosára számíthat.

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 21. vasárnap, 11:05

VKCSK-Széchenyi ESE 29-31 (14-16)

Ikrény, 100 néző. V.: Kovács K., Tóth J.

VKCSK: Nagy Á. – Hoffer 3, Szabó D. 4, Csala 8, Kárpáti 2, Németh V. 10, Pár 2. Cs.: Szautner (kapus), Balogh-Farkas, Vas, Kellermann, Fejes, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 30-ra, majd 51-re vezettünk, a folytatásban viszont feljöttek a vendégek, a 20. perben pedig már ők vezettek (810). A félidő vége előtt nem sokkal négygólos hátrányunknál két gyors góllal zárkóztunk. A második harminc percben állandósult a négygólos vendégvezetés, majd nagy hajrát nyitottunk, s zsinórban négy gólt szerezve felzárkóztunk 2829-re. Fordítani azonban már nem sikerült, így fájó vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: Gratulálok a SZESE-nek, mi pedig szégyellhetjük magunkat, hogy csak a mezt küldtük ki a pályára.

 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 15. hétfő, 07:43

Komárom–VKCSK 21–28 (9–13)

Komárom, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Bab, Bíró.

VKCSK: NAGY Á. – HOFFER 6, SZABÓ D. 4, CSALA 12, KÁRPÁTI 3, Kellermann 1, Pár. Cs.: Bolla (kapus), Vas 1, Balogh-Farkas 1, Góman, Hai. Edző: Csomor Tibor.

Az első percek kiegyenlített küzdelme után fokozatosan léptünk el ellenfelünktől. A második félidőben már kilenc góllal is vezettünk, így a cserék is szóhoz jutottak.

Csomor Tibor: – Németh Veronika betegség miatt hiányzott, az amúgy is szűk keretet át kellett kicsit szervezni, s bár nehezen indult számunkra a mérkőzés, végül biztosan hoztuk a kötelezőt.

 
Fontos lenne a két pont PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 21. vasárnap, 06:36

Csapatunk vasárnap 11 órakor az ikrényi sportcsarnokban a Széchenyi ESE együttesét fogadja. Fontos lenne a két pont megszerzése a városi rivális ellen, hogy ott maradjunk a tabella elején.

"Az elmúlt hetek jó mentalitását várom a csapattól, ebben az esetben elérhetjük a célunkat, a két pont megszerzését. Németh Veronika játéka betegség miatt kérdéses, de remélem, így is meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Győzni megyünk Komáromba PDF Nyomtatás E-mail
2018. október 13. szombat, 14:24

Vasárnap 17 órakor Komáromban lép pályára csapatunk. A hazaiak még pont nélkül állnak, ennek ellenére vezetőedzőnk, Csomor Tibor nehéz meccsre számít.

"Teljes kerettel tudunk felállni, ez mindenképpen jó jel. A legfontosabb, hogy ugyanolyan hozzáállással lépjünk pályára, mint tettük azt az előző fordulókban. Sárváron ugyanígy is kikaptunk, de akkor voltak hiányzóink, az akarással akkor sem volt gond. Ahhoz, hogy ott tudjunk maradni a tabella első felében, ere a két pontra nagy szükségünk lesz" - mondta Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 113

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.