VKCSK.hu


Jól küzdöttünk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 22. vasárnap, 07:28

VKCSK-Swietelsky-Szombathely 27-42 (11-20)

Ikrény, 100 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: Takács Réka - NÉMETH P. 6, Szabó D. 1, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 3, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Liszkai (kapus), Takács Rebeka 1, Beke, Pár. Edző: Csomor Tibor.

A 9. percben 6-5-re még mi vezettünk, utána azonban zsinórban négy gólt lőttek a vendégek, s ezt az előnyt a szünetig még növelni tudták. A fordulás után még hosszú percekig állandósult ez a 9-10 gólos különbség (38. perc: 15-25), a meccs utolsó harmadában azonban végleg felőrölt bennünket a szombathelyi gárda. Igaz, a játékvezetők felfogása sem nekünk kedvezett.

Csomor Tibor: - Csapatom megint jól dolgozott, a küzdeni tudásáért csak gratulálni tudok. Azt azonban hozzáteszem, az ilyen játékvezetés tönkre teszi a kiscsapatok munkáját. A kialakult különbség nem csak rajtunk múlt...

 
A becsületünkért is játszunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 20. péntek, 19:20

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a Swietelsky-Szombathely gárdáját. Ellenfelünk a harmadik helyen áll, így toronymagas esélyese a találkozónak.

"Még négy forduló van hátra, a célunk nem lehet más, mint az, hogy becsületből végigjátsszuk a bajnokságot, s ha tudjuk, nehezítsük meg riválisaink dolgát. A héten keveset edzettünk, emellett hiányzónk is lesz, Németh Klaudia biztosan nem áll rendelkezésemre. Vannak betegek is a fiatalok között, de bármilyen garnitúrával is tisztességgel kell hozzáállni a meccshez, mert csak akkor van esély egy igazán jó mérkőzésre" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A NEKA otthonában PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 13. péntek, 13:21

Csapatunk szombaton 11 órakor a NEKA otthonában lép pályára. A találkozó esélyese egyértelműen a bajnokiságban második hazai gárda, főleg úgy, hogy tőlünk négy játékosra sem számíthat vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

"Sajnos munkahelyi és családi okokból Csupor Csenge, Németh Klaudia, Pár Evelin és egyik kapusunk, Bolla Bella sem játszik. Akárhogyan is állunk fel, ezen a találkozón mi csak nyerhetünk, a vereség sajnos papírforma. Nem mindegy azonban, hogy ha ki is kell kapnunk, azt hogyan tesszük. Remélem, a lányok odateszik magukat, s igyekeznek megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát. Érdekes csapat vagyunk, mert vannak jó dolgaink, szoros meccseink, amit aztán sikerül lerontani a következő héten. Most a sorminta szerint egy jobb teljesítménynek kellene következnie, bízom benne, így lesz..." - mondta Csomor Tibor.

 
Vállalható vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 15. vasárnap, 17:44

NEKA–VKCSK 39–25 (19–12)

Balatonboglár, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 3, SZABÓ D. 6, Mészáros 3, Kárpáti 2, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Takács Réka (kapus), Takács Rebeka, Kozári, Beke. Edző: Csomor Tibor.

Az esélyesebb hazaiakkal szemben sokáig jól tartottuk magunkat, de 97-nél több labdát eladtunk, ezekből leindított bennünket a NEKA, s a szünetre elhúzott. A folytatásban is igyekeztünk megnehezíteni a vendéglátók dolgát. Ez részben sikerült is, így összességében vállalható vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: – Szép körülmények között játszottuk le a mérkőzést. Dicséret illeti a csapatomat a küzdeni tudásáért és a hozzáállásáért.

 
Szétestünk a szünet után PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 08. vasárnap, 15:19

VKCSK–Haladás 32–50 (16–22)

Ikrény, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Marton, Szabó E.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 2, Szabó D. 4, Mészáros 7, Kárpáti 2, Németh V. 8, Papp 4. Cs.: Takács Réka, Bolla (kapusok), Beke, dr. Csupor 4, Takács Rebeka, Pár 1. Edző: Csomor Tibor.

A 15. percben még mi vezettünk, utána viszont zsinórban öt gólt lőtt a Haladás, mely a szünet után egy 7-1-es rohammal eldöntötte a mérkőzést.

Csomor Tibor: – A második félidőre összeestünk, a szombathelyiek pedig szétfutottak bennünket.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 109

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.