VKCSK.hu


Szünet után elfáradtunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 29. vasárnap, 12:44

VKCSK-Rinyamenti KC 25-36 (13-16)

Ikrény, NB I/B-s mérkőzés, 100 néző. V.: Acsai, Haskó.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 3, Takács Rebeka 4, Mészáros 2, Kárpáti, dr. Csupor 3, Pár. Cs.. Jagadics (kapus), Zsiray, SZABÓ D. 6, NÉMETH V. 3, RANCZ 3, Dakos 1, Vinkelmann, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, a szünet előtt azonban a vendégek elléptek, 11-10-es vezetésünk után lett háromgólos a hátrányunk. A fordulást követően ezt a különbséget megduplázta a Rinyamenti (15-21), de a meccs 22-27-nél dőlt el végleg, ekkor egy 7-0-ás rohammal biztossá vált, hogy ismét pont nélkül maradunk.

Csomor Tibor: - Amíg erővel bírtuk, egyenrangú ellenfelei voltunk a nagyatádiaknak, de a második félidő második felére elfáradtunk, s ez döntött végül.

 
Ismét hazai pályán PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 28. szombat, 12:51

Csapatunk ma 14 órakor Ikrényben a Rinyamenti KC-t fogadja. A vendégcsapat a párharc esélyese, de szeretnénk meglepni a nagyatádiakat.

"Nehéz helyzetben vagyunk, de össze kell szedni minden erőnket, hogy megszorítsuk az ellenfelet, s ha esetleg esély adódik a pontszerzésre, azzal élni tudjunk. Két játékosunk szereplése kérdéses, az egyik tanulmányi okokból, a másik betegség miatt hagyhatja ki a találkozót" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nincs mese, nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 20. péntek, 16:30

Csapatunk szombaton este hatkor a hozzánk hasonlóan szintén pont nélkül álló Csurgóhoz látogat.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor egyértelműsítette: "Jelenlegi helyzetükből most már csak a győzelem jelentheti a kiutat. Három fontos mérkőzésről beszéltem, sajnos egyen már elszalasztottuk a lehetőséget, most viszont nem szabad hagyni, hogy az ellenfél fölénk kerekedjen. Bízom benne, a lányok megragadják az utolsó szalmaszálak egyikét, s végre elmozdulunk a nulla pontról."

 
Szünet után veszítettünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 22. vasárnap, 08:30

Csurgó-VKCSK 39-34 (16-16)

Csurgó, 100 néző. V.: Kovács T., Mándli.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Hoffer 1, Takács Rebeka 7, MÉSZÁROS 9, Kárpáti 1, dr. Csupor 6, Pár 2. Cs.: Szabó D., Németh K. 3, NÉMETH V. 5, Németh P. Edző: Csomor Tibor.

A hazaiak 4-0-ra elhúztak az elején, de sikerült felzárkóznunk, s a félidő hajrájáig fej fej mellett haladt a két csapat. Ekkor megint ellépett néggyel a Csurgó, de a szünet így is döntetlennel zárult. A második félidő elején bennragadtunk az öltözőben, tíz perc alatt nyolc gólt tett közé a hazai gárda. A nagy rohanásban 33-30-ra még feljöttünk, de aztán ismét több hibát elkövettünk, így már nem volt esély a fordításra, vagy akár az egy pontra.

Csomor Tibor: - Nagyon tartalékosak voltunk, így nehéz egy ilyen rangadón eredményesnek lenni. Küzdeni tudásból így is jelesre vizsgáztunk, de a kispad rövidsége a végén visszaütött.

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 14. szombat, 14:30

VKCSK-Pilisvörösvár 29-43 (18-19)

Ikrény, 100 néző. V.: Garai, Takács D.

VKCSK: Takács Réka - Hoffer 1, dr. Csupor 8, Németh V. 1, Kárpáti 3, Mészáros 8, Rancz. Cs.: Jagadics (kapus), Németh P. 2, Zsiray, Takács Rebeka 5, Szabó D., Senoha 1, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 6-2-re elhúztunk, de hibáinkat kihasználva 8-8-nál utolért bennünket a vendéggárda, s innen a szünetig fej fej mellett haladtunk. A játékrész hajrájában ugyan többször is ellépett három góllal, harminc perc után csak egy gól volt a hátrányunk. A második félidő elején két gyors góllal fordítottunk, ám innen már nem tudtuk a lépést tartani riválisunkkal. A 43. percben már 29-23, az 51.-ben pedig 35-24 volt a Pilisvörösvár javára. Tulajdonképpen eldőlt a találkozó. A szezon első legfontosabb meccsén a második játékrészben csődöt mondtunk, így nem is lehetett más a vége, mint súlyos vereség.

Csomor Tibor: - Ilyen mérkőzés után nehéz mit mondani. Az eredmény önmagáért beszél...

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 103

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.