VKCSK.hu


Első pontjainkat szereznénk PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 02. péntek, 12:47

Közel két hónapos szünet után folytatódik a bajnokság. Csapatunk szombaton 16 órakor Ikrényben a Gárdony-Pázmánd együttesét fogadja. Csapatunk egyelőre pont nélkül áll, célunk, hogy végre megszerezzük az első győzelmet, ami azonban nem lesz könnyű.

"Helyzetünk jelentősen nem változott, hasonló gondokkal küzdöttünk a felkészülés során, mint eddig. Azaz hol többen, hol kevesebben voltak az edzéseken. Bízom benne, hogy teljes kerettel tudunk kiállni a nyitófordulóban, s a lányok odateszik magukat annak érdekében, hogy végre ne nulla pont álljon a nevünk mellett a táblázaton. Ehhez elsősorban fegyelmezett védekezés kell, támadásban nem szabad kapkodni, eladni a labdákat, ha mégis, akkor gyorsan vissza kell rendeződnünk. Emellett pedig jó lenne hatvan percig tartani a lépést a vendégekkel" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Vereség az utolsó meccsen is PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 09. szombat, 14:51

VKCSK-EU Fire-Mosonmagyaróvár 18-41 (9-21)

Ikrény, 150 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: Takács Réka - Németh P., Takács Rebeka 4, Mészáros 1, Kárpáti, NÉMETH V. 4, Rancz 1. Cs.: Liszkai, Vinkelmann (kapusok), SZABÓ D. 2, dr. Csupor 3, Pár, Németh K. 1, Hoffer 2, Zsiray, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Remekül kezdtünk, 3-0-ra, majd, 4-3-ra is vezettünk. Innentől viszont az éllovas vette át az irányítást, zsinórban négy gólt lőtt. Túl a félidő felén már 12-6 volt a mosonmagyaróváriak javára, akik a félidő hajrájában gyakorlatilag eldöntötték a találkozót, miután 8-13 után egymás után hétszer voltak eredményesek. A második játékrészben fokozatosan nőtt a különbség. A végén a végül őszi bajnok óváriak biztosan verték sereghajtó csapatunkat.

Csomor Tibor: - Ennyire futotta az NB I-be igyekvő óváriak ellen. Sok sikert kívánok nekik, szurkolóinknak pedig kellemes ünnepeket, boldog új évet

 
Vereség az ETO fiataljaitól PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 29. szerda, 08:52

Audi-ETO U18–VKCSK 48–24 (25–9)

Győr, 80 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Takács Réka – Hoffer, Takács Rebeka 4, Mészáros 2, dr. Csupor 6, Németh V. 2, Rancz 2. Cs.: Balogh (kapus), SZABÓ D. 4, Németh P. 2, Kárpáti 2, Pár, Vinkelmann, Zsiray, Németh B., Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Hamar elléptek az esélyesebb hazaiak, Csomor Tibor 81-nél kért időt, de a folytatásban is gyámoltalanul játszottunk. Keveset ütköztünk, az ETO fiataljai könnyedén lőtték góljaikat. A második félidőben már valamivel bátrabbak voltunk, de a különbség így is nőtt.

Csomor Tibor: – Gratulálok az ETO-nak! Szeretném egyszer megérni, hogy ilyen jó játékosállománnyal dolgozhassak, mint ami nekik van.

 
Az éllovast fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 08. péntek, 14:32

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben az EU-Fire Mosonmagyaróvárt fogadja. Ellenfelünk vezeti a tabellát, mi viszont pont nélkül az utolsó helyen szerénykedünk. Most sem mi vagyunk tehát az esélyesek, de azért megpróbálunk becsülettel helytállni, s jó játékkal búcsúzni a szezontól.

"Vérmes reményeink nem lehetnek, tisztességgel szeretnénk lejátszani idei utolsó mérkőzésünket. Bízom benne, a lányok odateszik magukat, s azért megnehezítik kicsit a listavezető dolgát. Jól jön majd számunkra a szünet" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Újabb vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 26. vasárnap, 08:05

VKCSK-Mohács 24-39 (11-17)

Ikrény, 100 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka - Németh P. 2, Takács Rebeka 7, Mészáros 4, Kárpáti, dr. Csupor 2, Rancz 2. Cs.: Balogh (kapus), Szabó D., Németh K. 2, Németh V. 5, Hoffer, Dakos, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben 5-4-ig vezettünk, ekkor a vendégek zsinórban négy gólt dobtak. A folytatásban megint szorosabb lett az állás (9-10), de a játékrész hajrájában a Mohács nagyobb előnyt szerzett. A fordulás után állandósult a 6-8 gólos differencia, a meccs végére azonban jelentős lett a különbség.

Csomor Tibor: - Amíg nem követtük el a szokásos hibáinkat, addig tartottuk a lépést a vendégekkel. A problémák viszont megint előjöttek, ehhez akaratgyenge játék is párosult, így nem is lehetett más a végeredmény.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 105

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.