VKCSK.hu


Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 01. szombat, 20:30

VKCSK–Körmend 31–19 (16–8)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Gyurcsek, Kékesi.

VKCSK: NAGY Á. – VAS 4, Csala 5, NÉMETH V. 14, KÁRPÁTI 3, Szabó D. 1, Kellermann 1. Cs.: Szautner (kapus), Fejes 2, Pár 1, Radics, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Jó kezdés után kicsit megtorpantunk, így 5–1-ről 5–4-re változott az eredmény. A folytatásban 9–7-ig szoros volt az állás, de ekkor egy 7–0-ás rohammal jelentős előnyt szereztünk. A második félidőben nem változott a játék képe, szinte végig tartottuk a különbséget, sőt, egy kicsit még tudtunk is növelni az előnyön, így végül magabiztos győzelmet arattunk.

Csomor Tibor: – A csapat hozta a kötelezőt. Az elején kicsit elaltatott bennünket az ellenfél, amitől féltem is, de a szünet előtt sikerült nagyobb előnyt szereznünk. A folytatásban mindenkinek lehetőséget tudtam adni.

 
Fontos lenne győzni PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 01. szombat, 08:46

Ma 15 órakor Ikrényben lép pályára csapatunk, az ellenfél a Körmend lesz, s nagyon fontos lenne a két pont megszerzése.

”Hoffer Erna sajnos a múlt heti meccsen bokasérülést szenvedett, így rá nem számíthatok. Nélküle is fontos lenne nyerni, hogy ott tudjunk maradni az élmezőny mögött. Bízom benne, hogy jó hozzáállással és koncentrált játékkal megszerezzük a győzelmet” - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Hazai rangadó PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 24. szombat, 07:02

Csapatunk vasárnap 11 órakor Ikrényben a Szombathelyi KKA U22 csapatát fogadja. Fontos mérkőzés ez számunkra, ugyanis ha nem szeretnék leszakadni az éllovasoktól - melybe a vasi gárda is tartozik -, akkor nyerni kellene. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat.

"Bízom abban, hogy hasonló teljesítményt tudunk nyújtani, mint az ETO fiataljai ellen. Ott csak nagyon kevés hiányzott a pontszerzéshez, most remélem, hazai pályán nekünk kedvez majd a szerencse" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nem sokon múlt a pontszerzés PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 25. vasárnap, 12:27

VKCSK-Szombathelyi KKA U22 35-38 (19-20)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Bab, Bíró.

VKCSK: NAGY Á. - Hofer 1, Csala 5, NÉMETH V. 16, Kárpáti 1, SZABÓ D. 8, KELLERMANN 3. Cs.: Szautner (kapus), Vas 1, Fejes, Pár, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben gyakorlatilag végig vezetni tudtunk, csak az utolsó pillanatokban vette át a vezetést a Szombathelyt. Szünet után egy emberelőnyös szituációból rosszul jöttünk ki, így a háromgólos hátrány megduplázódott. Innen is visszajöttünk azonban, a végjátékra azonban elfáradtunk, így már nem volt esély a fordításra, de még az egyenlítésre sem.

Csomor Tibor: - Újra az NB I/B-ben éreztem magam, mert egy jó erőkből álló, bajnokságra törő Szombathelyt megszorongattunk, de a végére elfáradtunk.

 
Egygólos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. november 15. csütörtök, 20:23

Audi-ETO U22-VKCSK 33-32 (16-16)

Győr, 100 néző. V.: Cseszregi, Sipos.

VKCSK: Nagy Á. – Hoffer 3, Csala 6, NÉMETH V. 11, KÁRPÁTI 6, Szabó D. 4, Pár 1. Cs.: Szautner (kapus), dr. Balogh-Farkas, Kellermann R. 1, Vas, Góman. Edző: Csomor Tibor.

Végig fej fej mellett haladt a két csapat, mikor kétszer három góllal ellépett az ETO, mindig vissza tudtunk jönni. A végjátékban döntetlennél ziccert hibáztunk, az ellentámadásból viszont hetest kaptunk, a gyors középkezdést a játékvezetők visszarendelték, s így leperegtek az utolsó másodpercek.

Csomor Tibor: - Gratulálok a csapatomnak, nagyszerűen küzdött. Büszke vagyok arra, hogy a hosszabb kispaddal rendelkező ETO egy utolsó pillanatokban szerzett hétméteressel tudott csak legyőzni bennünket. A játékvezetés méltatlan volt a rangadóhoz.

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.