VKCSK.hu


A kötelező kipipálva PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 10. vasárnap, 14:23

VKCSK-Komárom 39-30 (21-11)

Ikrény, 100 néző. V.: Gál, Ludvig.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 1, NÉMETH P. 9, NÉMETH V. 11, KÁRPÁTI 5, SZABÓ D. 8, Kellermann 2. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Giczi 3, Varga V., Szabó L., Pusztai, Kondor, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Bő tíz percig volt szoros a meccs, ekkor 9-7-ről csináltunk egy 10-1-es szakaszt, mellyel megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidőt már ez határozta meg, csapatunk magabiztosan őrizte az eredményt, s végül nagyon fontos két pontot szerzett.

Csomor Tibor: - A kötelezők a legnehezebbek. Próbáltunk magasabb tempót diktálni, de ebbe sok hiba csúszott. Az viszont örömteli, hogy négy fiatal játékost is pályára tudtam küldeni.

 
Fontos lenne győzni PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 09. szombat, 15:17

Vasárnap 13 órakor a Komárom csapatát fogadjuk az ikrényi sportcsarnokban. Együttesünk számára fontos lenne a két pont megszerzése, hogy a mezőny első felében stabilizáljuk helyünket.

„Bár ellenfelünk jelenleg utolsó, nem szabad ebből kiindulni. Minden ellenfelet nagyon komolyan kell venni, hogy ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés. Kisebb gond, hogy várhatóan Pár Evelin nem lesz már a szezonban, mert játékosunk felfüggesztette pályafutását. A többiek viszont a rendelkezésemre állak. Nagyon bízom benne, hogy ami egy hete ötvenöt percig kiválóan működött, az most hatvanig fog, s megszerezzük a fontos győzelmet” – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Győzelemmel előznénk PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 02. szombat, 08:30

Ma 16 órakor Bükön lépünk pályára. A hazaiak egy ponttal többet gyűjtve jelenleg negyedikek, mi az ötödik helyen állunk. Mindez azt jelenti, ha győzünk, megelőzzük riválisunkat. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat.

"Egy hete veszítettünk egy pontot hazai környezetben, ezt most egy győzelemmel valamelyest vissza tudnánk szerezni. Ahhoz, hogy ne szakadjunk le a élbolytól, fontos lenne nyerni. Ugyanakkor egy hiányzónk biztos lesz, Szabó Dorinára nem számíthatok. Ez komoly érvágás, de megpróbáljuk nélküle is megoldani a feladatot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A hajrában veszítettünk PDF Nyomtatás E-mail
2019. március 03. vasárnap, 13:58

Bük-VKCSK 36-30 (15-16)

Bük, 150 néző. V.: Poller, Szűcs.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 2, NÉMETH P. 7, NÉMETH V. 10, Kárpáti 3, Giczi 7, Kellermann 1. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Varga V., Kondor, Radics, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Egészen a meccs utolsó szakaszáig vezettünk, ám ekkor a hazaiak kihasználták hibáikat, így végül otthon tartották a két pontot.

Csomor Tibor: - Ötvenöt percig vezettünk, a végjátékra azonban elfáradtunk, fontos pillanatokban hibáztunk, így végül papíron simának tűnő győzelmet ért el a Bük, de valójában szoros volt a meccs.

 
Megmentettük az egyik pontt PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 24. vasárnap, 16:00

VKCSK-Sárvár 29-29 (14-19)

Ikrény, 300 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Nagy Á. - Vas 2, NÉMETH P. 12, Németh V. 5, Kárpáti, Szabó D. 5, Kellermann 3. Cs.: HORVÁTH V., Véber (kapusok), Giczi 2, dr. Balogh-Farkas, Pár, Varga V., Kondor. Edző: Csomor Tibor.

Rögtön a meccs elején hátrányba kerültünk, s ez a félidő végéig így is maradt. Szünet után is tartotta az előnyét a vendéggárda, de a játékrész közepétől nagy hajrát nyitottunk, s fokozatosan dolgoztuk le a hátrányt, 28-27-nél még vezettünk is. Végül sikerült egy pontot itthon tartanunk.

Csomor Tibor: - Gyenge játékvezetés mellett a sírból hoztuk vissza az egy pontot.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 118

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.