VKCSK.hu


Idegenben kezdünk PDF Nyomtatás E-mail
2019. február 15. péntek, 06:10

 

Ma 19 órakor az Egerszegi KK otthonában kezdi meg tavaszi szereplését csapatunk a női NB II-ben. Csomor Tibor vezetőedző reméli, sikerrel veszik az első akadályt a lányok.

„Komoly érvágás számunkra, hogy Csala Anita anyai örömök elé néz, így ő nem játszik tavasszal. Vannak új igazolásaink, remélem, pályára tudnak már lépni pénteken is. Természetesen a célunk az, hogy győzelemmel kezdjünk, mert szeretnénk az élbolyhoz tapadni, ehhez pedig az ilyen csapatok ellen kötelező a két pont megszerzése” – mondta Csomor Tibor.

Együttesünk a 6., az Egerszeg az utolsó előtti, 11. helyről várja a folytatást.

 

 
Köszönőlevél PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 19. szerda, 19:54

 

Mint arról beszámoltunk, a napokban a győri kórház gyermekosztályának adományoztunk 80 ezer forintot. Ezt a köszönőlevelet kaptuk:

"Tisztelt Csomor Tibor Elnök Úr!

Szeretném magam, és a munkatársaim nevében megköszönni Önnek és kollégáinak, játékosainak hogy egymás megajándékozása helyett az idén a gyermekosztályt lepték meg.

Nagyon hálásak vagyunk ezért. A gyerekek gyógyulását segítő eszközök beszerzését tudjuk megoldani ebből az adományból. Ultrahangos porlasztó készüléket, vérnyomásmérőt, gyógyszer beadáshoz használható segédeszközöket fogunk vásárolni belőle.

Ezek az eszközök nagyban hozzájárulnak kis betegeink szakszerű ellátásához, gyógyulásához.

Sok sikert és jó egészséget kívánok Önnek és lelkes csapatának!

Tisztelettel: Kulicskóné Mező Zsuzsanna"

 

 
Idegenben zárjuk az évet PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 08. szombat, 16:19

Csapatunk vasárnap 11 órakor az MKC U22 otthonában lép pályára. Az UFM-arénában rendezendő meccsen a hazaiak valamivel esélyesebbek, viszont egy győzelemmel lenne esélyünk előbbre lépni az ötödik helyre, s ezzel tapadni tudnánk az élmezőnyhöz.

"Hoffer és Pár úgy néz ki, nem tud pályára lépni, így kissé tartalékosak leszünk, de a többi húzóember lesz. Az elmúlt hetekben több rangadón sem alakult jól számunkra a vége, a döntő pillanatokból az ellenfél jött ki jobban. Jó lenne, ha most másként alakulnának a dolgok. Mindent megteszünk enne érdekében, de nem lesz egyszerű dolgunk, az óváriak erősek, nem véletlenül vannak harcban az első helyért" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Bravúros döntetlen PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 10. hétfő, 22:19

MKC U22–VKCSK 30–30 (14–14)

Mosonmagyarórvár, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Gyalog, Tuifel.

VKCSK: NAGY Á. – Vas 1, Németh V. 5, CSALA 9, KÁRPÁTI 3, SZABÓ D. 7, KELLERMANN 5. Cs.: Hoffer, Pár, Góman, Giczi. Edző: Csomor Tibor.

Szinte végig fej fej mellett haladt a két csapat, a legvégén előbb mi támadhattunk a győzelemért, de belemenés miatt elvették a labdát a játékvezetők, a visszatámadásból azonban már nem volt elég idejük a hazaiaknak, hogy kidolgozzák a helyzetet, így összességében igazságos végeredmény született.

Csomor Tibor: – Nagyot küzdöttünk, gratulálok a csapatnak. Remélem, tavasszal az elvesztett meccseket behozzuk, s minden VKCSK-szimpatizánsnak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok.

 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2018. december 01. szombat, 20:30

VKCSK–Körmend 31–19 (16–8)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Gyurcsek, Kékesi.

VKCSK: NAGY Á. – VAS 4, Csala 5, NÉMETH V. 14, KÁRPÁTI 3, Szabó D. 1, Kellermann 1. Cs.: Szautner (kapus), Fejes 2, Pár 1, Radics, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Jó kezdés után kicsit megtorpantunk, így 5–1-ről 5–4-re változott az eredmény. A folytatásban 9–7-ig szoros volt az állás, de ekkor egy 7–0-ás rohammal jelentős előnyt szereztünk. A második félidőben nem változott a játék képe, szinte végig tartottuk a különbséget, sőt, egy kicsit még tudtunk is növelni az előnyön, így végül magabiztos győzelmet arattunk.

Csomor Tibor: – A csapat hozta a kötelezőt. Az elején kicsit elaltatott bennünket az ellenfél, amitől féltem is, de a szünet előtt sikerült nagyobb előnyt szereznünk. A folytatásban mindenkinek lehetőséget tudtam adni.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.