VKCSK.hu


Mohácsi csata Ikrényben PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 24. péntek, 18:39

Csapatunk szombaton 14 órakor a Mohács csapatát fogadja Ikrényben. Míg mi pont nélkül állunk az utolsó helyen, addig ellenfelünk nyolc ponttal a kilencedik. Utolsó két meccsét elveszítette, remélhetőleg a harmadik vereségük lesz egyben a mi első győzelmünk.

"Nem mi vagyunk az esélyesek, de ha úgy dolgoznak a lányok, mint az előző két mérkőzésen, akkor meglepetést is okozhatunk. Szerencsére mindenki rendelkezésemre állhat, bízom benne, valóban odateszik magukat a játékosok, s végre megtörjük a jeget" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A kapott gólok száma sok PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 19. vasárnap, 18:02

Swietelsky-Szombathely–VKCSK 42–30 (20–15)

Szombathely, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Babity, Balogh Á.

VKCSK: Takács Réka – Németh P. 4, Takács Rebeka 6, Mészáros 1, Kárpáti 3, dr. Csupor 2, Rancz. Cs.: Balogh (kapus), NÉMETH V. 11, Szabó D. 2, Pár, Németh K., Zsiray. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő elején jól tartottuk magunkat (3-1), majd meglépett a hazai alakulat (9-3), de nem omlottunk össze, s négy gólra csökkentettük a hátrányt (12-8). Utána már hét gól is volt oda (19-12), de a szünet megint szorosabb volt. A folytatásban is masszívan tartottuk magunkat, de egyre több hiba csúszott a játékunkba, ezt kihasználva több gólt kaptunk lerohanásból, s bár a végére tíz gól fölé nőtt a különbség, összességében jól helytálltunk a bajnokesélyes otthonában.

Csomor Tibor: – Idegenben lőttünk harminc gólt, a kapottak számát kellene lecsökkenteni. Amíg azonban ilyen könnyű gólokat kapunk, addig nem lesz más a meccsek vége, mint vereség.

 
Volt tartásunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 11. szombat, 15:44

VKCSK-NEKA 22-43 (13-21)

Ikrény, 100 néző. V.: Mizsák, Schmidt.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 2, Takács Rebeka 5, Mészáros, Kárpáti, dr. Csupor 3, Rancz 1. Cs.: Balogh (kapus), NÉMETH V. 4, Szabó D. 3, Pár, Németh K. 1, Dakos, Hoffer 3, Zsiray, Vinkelmann. Edző: Csomor Tibor.

Nem kezdtünk túl jól, a vendégek hamar elléptek (1-5), s a folytatásban tovább nőtt az előnyük (3-10). A 16. percre viszont felzárkóztunk (8-11), a szünetre viszont megint visszaállt a nagyobb különbség. A második félidőben kidomborodott a két csapat közti tudáskülönbség, viszont csapatunk mind játékban, mind hozzáállásban sokkal többet mutatott, mint a korábbi fordulókban.

Csomor Tibor: - Ha eddig így játszottunk volna, mint most, kevesebb gondunk, s talán több pontunk lenne. A NEKA ellen viszont ez csak erre volt elég, de legalább volt tartásunk, amiért gratulálok a lányoknak.

 
Nem nekünk áll a zászló PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 19. vasárnap, 15:01

Csapatunk ma 16 órakor a Swietelsky-Szombathely otthonában lép pályára. A hazaiaknak mindössze egy vereségük van, a többi meccset nyerték, mi pont nélkül állunk az utolsó helyen.

"Legutóbb jól játszottak a lányok, ami a tisztes helytálláshoz volt elegendő. Ezúttal is ez lehet a minimális elvárás a csapattal szemben. Ha úgy dolgoznak, ahogyan azt szeretném, akkor elégedett leszek, s akkor a későbbiekben a hasonló képességű csapatok ellen lehet keresnivalónk" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Az esélytelenek nyugalmával PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 10. péntek, 20:08

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a NEKA gárdáját. Ellenfelünk eddig egyszer veszített, többi mérkőzését megnyerte, mi viszont pont nélkül állunk, így finoman szólva sem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

"A velünk hasonszőrű csapatok ellen sem nagyon sikerült átlépnünk az árnyékunkat, most viszont nekünk nincs veszítenivalónk, nyugodtan kézilabdázhatunk. Elsődleges célunk az, hogy megnehezítsük a NEKA dolgát, s játsszunk egy jó mérkőzést. Bízom benne, a lányok is így gondolják, s elhiszik végre, hogy annál sokkal többet tudnak, mint amit eddig mutattak" - mondta vezetőedzőnk Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 105

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.