VKCSK.hu


Feledtetni a kupabúcsút PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 01. péntek, 12:07

Nem a legjobb előjelekkel várja csapatunk a Vasas elleni vasárnapi találkozót, hiszen hétközben egy góllal kikaptunk Bükön a Magyar Kupában, így kiestünk. Most sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ellenfélben többek között Szrnka Hortenzia is játszik.

„Még mindig nagyon mérges vagyok a szerdai kupavereségért, de azon vagyok, hogy a csapatot kirángassam a gödörből. Ez azért nem lesz egyszerű, mert Bükön néhány játékosnál a lélektelenség jeleit láttam. Bízom benne, hogy a lányok komolyan veszik a dolgukat, s jelent számukra annyit a klub, hogy a szívüket is kiteszik a pályára. Jól kezdtük a bajnokságot, jó lenne nem lerombolni azt, amit felépítettünk. Ha megőrizzük a veretlenségünket, akkor nem leszek elégedetlen” – mondta Csomor Tibor, aki újabb két játékost kapott kettős igazolással az ETO-tól: Ács Anna balkezes átlövő, Székesi Fanni pedig beálló.

Egy mérkőzést már lejátszottak a 3. fordulóból: FTC II-Szent István Építők 39-25. A 12. fordulóból előrehozott mérkőzésen: Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 23-19.

Az ifiben: FTC II-Szent István Építők 30-25, Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 18-30.

 
Szégyenteljes vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 29. szerda, 18:51

A női Magyar Kupa második fordulójában az esélyesebb és egy osztállyal magasabban szereplő csapatunk magabiztos előnyt szerzett az első félidőben. A második félidőben aztán mindent leromboltak a lányok, s hagyták, hogy a földön fekvő rivális feltámadjon. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szünet után szinte végig emberhátrányban játszottunk, a játékvezetők - erősen vitatható módon - sorra osztották a két perceket.

Bük–VKCSK 24–23 (9–15)

Bük, 100 néző. V.: Felhő, Öcsi.

VKCSK: Wunderli – Csiszár 2, Drobnitsch 3, Kovács T. 6, Fábián 1, Vida 9, Raucsik. Cs.: Fekete 1, Karácsony 1, Sarmon, Schmied. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: – Gratulálok a Büknek, csapatként jól működött. Nálunk a játékosok nem tisztelik a VKCSK nevet, szégyellje magát mindenki. A második félidei rengeteg, ráadásul vitatható kiállítás sem lehet mentség erre a teljesítményre.

 
Két edzőmeccs PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 22. szerda, 19:08

Mint arról már beszámoltunk, a Világkupa miatt nem rendeznek fordulót az NB I/B-ben sem. A szünetet kihasználva két edzőmeccs is szerepel a programban, mert a csapategységek összecsiszolódásra szükségünk van. Éppen ezért csütörtökön délután öt órakor a Magvassyban az Audi-ETO II-vel, másnap fél hattól a Krúdyban az eredetileg tervezett Komárom helyett a Tatabányával játszunk.

 
Tovább kell jutni PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 28. kedd, 13:34

Szerdán 18.30 órakor csapatunk a Bük otthonában lép pályára a női Magyar Kupa második fordulójában. Bár komoly problémákkal küzdünk, de mint azt Csomor Tibor vezetőedzőnk elmondta: nem lehet más a cél, mint a továbbjutás kivívása.

„Sajnos Imrefalvi Lillára munkahelyi elfoglaltsága miatt nem számíthatok. Kiss Kitti ismét megbetegedett, így ő sem játszhat, ahogyan az Audi-ETO-tól kettős igazolással érkezett Horváth Dóra és Burghardt Lukrécia sem. Jó hír viszont, hogy Fekete Kitti papírjai rendben vannak, s csak egy sportorvosi igazolásra lesz szükség, de ezt még az indulás előtt el tudja intézni, így nincs akadálya annak, hogy idén először pályára léphessen” – fogalmazott a vezetőedző.

Csapatunk egyébként a múlt heti bajnoki szünetet két edzőmeccsel használta ki: az ETO fiataljaitól négy góllal kaptunk ki, a Széchenyi ESE együttesét viszont magabiztosan vertük.

 
Örülhetünk az egy pontnak PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 19. vasárnap, 18:50

Fontos mérkőzést játszottunk a Nagykanizsával, melyen lényeges lett volna a két pont megszerzése. Ennek megfelelően jól is kezdett a csapat, s a szünetig négygólos vezetésre tett szert. Hiába nyugtatta a szünetben a lányokat Csomor Tibor edző, a folytatás rémálomszerű volt. Ahelyett, hogy nőtt volna a különbség, a kezdés után rövid idő alatt kiegyenlített a Kanizsa, sőt, két góllal el is húztak a vendégek. Szerencsére ez riadót fújt a lányoknak, s sikerült visszakapaszkodni, az utolsó fél percnek egygólos előnnyel mentünk neki, a végén azonban egy hétméteresből egyenlíteni tudott a Nagykanizsa. Összességében ahelyett, hogy a második harminc percben gálázott volna az együttes, hagyta felállni a padlóról ellenfelét, s végül az egy pontnak is örülnie kellett. Hozzátartozik a képhez, hogy a vendégek védekezés váltására és agresszivitására nem tudott reagálni a csapat, s a játékvezetés sem érte el az osztály szintjét. Persze mindkét fél joggal reklámalhatott az ítéletek láttán.

Az ificsapat viszont sikerrel zárta a fordulót, miután simán, 35-14-re győzött.

A 2. forduló további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus–Audi-ETO II 28–32, Vasas–Szent István Építők 26–29, Szentendre–Marcali 30–20, PTE-PEAC–Tolna 59–16, FTC II–Kozármisleny 28–24, Kispest–Mohácsi 26–22.

Az ifibajnokság további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus–Audi-ETO II 24–24, Vasas–Szent István Építők 26–31, Szentendre–Marcal 28–21, Kispest–Mohács 21–21, PTE-PEAC–Tolna 36–27, FTC II–Kozármisleny 41–27.

 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

91. oldal / 103

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 34 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.