VKCSK.hu


Tovább kell jutni PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 28. kedd, 13:34

Szerdán 18.30 órakor csapatunk a Bük otthonában lép pályára a női Magyar Kupa második fordulójában. Bár komoly problémákkal küzdünk, de mint azt Csomor Tibor vezetőedzőnk elmondta: nem lehet más a cél, mint a továbbjutás kivívása.

„Sajnos Imrefalvi Lillára munkahelyi elfoglaltsága miatt nem számíthatok. Kiss Kitti ismét megbetegedett, így ő sem játszhat, ahogyan az Audi-ETO-tól kettős igazolással érkezett Horváth Dóra és Burghardt Lukrécia sem. Jó hír viszont, hogy Fekete Kitti papírjai rendben vannak, s csak egy sportorvosi igazolásra lesz szükség, de ezt még az indulás előtt el tudja intézni, így nincs akadálya annak, hogy idén először pályára léphessen” – fogalmazott a vezetőedző.

Csapatunk egyébként a múlt heti bajnoki szünetet két edzőmeccsel használta ki: az ETO fiataljaitól négy góllal kaptunk ki, a Széchenyi ESE együttesét viszont magabiztosan vertük.

 
Két edzőmeccs PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 22. szerda, 19:08

Mint arról már beszámoltunk, a Világkupa miatt nem rendeznek fordulót az NB I/B-ben sem. A szünetet kihasználva két edzőmeccs is szerepel a programban, mert a csapategységek összecsiszolódásra szükségünk van. Éppen ezért csütörtökön délután öt órakor a Magvassyban az Audi-ETO II-vel, másnap fél hattól a Krúdyban az eredetileg tervezett Komárom helyett a Tatabányával játszunk.

 
Megdupláznánk a pontjainkat PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 17. péntek, 12:45

Vasárnap 18 órakor a Magvassy-csarnokban a Nagykanizsa együttesét fogadja csapatunk, mely győzelemmel kezdte a bajnokságot. Cél, hogy vasárnap este négy pont álljon a csapat neve mellett.

Edzőnk, Csomor Tibor bízik a lányokban: "Tavaly legyőztük a kanizsaiakat, de a nyáron megerősödtek, elég csak a rutinos Mátyás Augusztára gondolni, aki az előző szezonban Nagyatádon játszott, s a győri meccsen kis túlzással egyedül vert meg bennünket. Ezt most nem szeretném újra átélni, hiszem, hogy olyan akarással, mint egy hete a Marcali ellen, ismételten be tudjuk gyűjteni a két pontot. A női Világkupa miatt lesz egy kis szünet a bajnokságban, jó érzés lenne hibátlanul zárni az első két fordulót, egy ilyen rajt nagy lökést adna. Persze azért sok munka is vár ránk, hogy a támadó és védekező taktikánk még jobban összeálljon. Ennek érdekében két edzőmeccs is szerepel a jövő heti programban. Csütörtökön délután öt órakor a Magvassyban az Audi-ETO II-vel, másnap fél hattól a Krúdyban a Komárommal játszunk."

Bővebben...
 
Örülhetünk az egy pontnak PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 19. vasárnap, 18:50

Fontos mérkőzést játszottunk a Nagykanizsával, melyen lényeges lett volna a két pont megszerzése. Ennek megfelelően jól is kezdett a csapat, s a szünetig négygólos vezetésre tett szert. Hiába nyugtatta a szünetben a lányokat Csomor Tibor edző, a folytatás rémálomszerű volt. Ahelyett, hogy nőtt volna a különbség, a kezdés után rövid idő alatt kiegyenlített a Kanizsa, sőt, két góllal el is húztak a vendégek. Szerencsére ez riadót fújt a lányoknak, s sikerült visszakapaszkodni, az utolsó fél percnek egygólos előnnyel mentünk neki, a végén azonban egy hétméteresből egyenlíteni tudott a Nagykanizsa. Összességében ahelyett, hogy a második harminc percben gálázott volna az együttes, hagyta felállni a padlóról ellenfelét, s végül az egy pontnak is örülnie kellett. Hozzátartozik a képhez, hogy a vendégek védekezés váltására és agresszivitására nem tudott reagálni a csapat, s a játékvezetés sem érte el az osztály szintjét. Persze mindkét fél joggal reklámalhatott az ítéletek láttán.

Az ificsapat viszont sikerrel zárta a fordulót, miután simán, 35-14-re győzött.

A 2. forduló további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus–Audi-ETO II 28–32, Vasas–Szent István Építők 26–29, Szentendre–Marcali 30–20, PTE-PEAC–Tolna 59–16, FTC II–Kozármisleny 28–24, Kispest–Mohácsi 26–22.

Az ifibajnokság további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus–Audi-ETO II 24–24, Vasas–Szent István Építők 26–31, Szentendre–Marcal 28–21, Kispest–Mohács 21–21, PTE-PEAC–Tolna 36–27, FTC II–Kozármisleny 41–27.

 
Győzelemmel kezdtünk! PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 12. vasárnap, 17:08

A nagyon jó erőkből álló Marcalit fogadtuk a bajnoki nyitányon, s a sok gond ellenére abban bízott Csomor Tibor vezetőedzőnk, hogy azért sikerül győzelemmel kezdeni az idényt, ami mindenképpen nagy lökést adott volna a társaságnak.

Az első harminc percben fej fej mellett haladtak a csapatok, időnként hol az egyik, hol a másik csapat „húzott el” két góllal. Fordulás után már hárommal is vezettünk, de ez sem nyugtatta meg a lányokat, elkezdtek kapkodni. A vége így rendkívül izgalmas lett, tíz másodperccel a vége előtt aztán Kovács Tímea megszerezte a győztes gólt.

A találkozó tanulsága, hogy az emberelőnyös szituációkat sokkal jobban kell kihasználni, s a nagyobb előny birtokában higgadtabbnak kell lenni. Mindent egybevetve küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat, s bravúros győzelmet aratott.

Jó hír, hogy az ifjúsági gárda is remekül kezdett: Ritter Erika tanítványai 29-20-ra verték a Marcalit.

Az 1. forduló további eredményei: Kozármisleny–PTE-PEAC 20–35, Mohács–Pénzügyőr-Spartacus 27–17, Vasas–FTC II 29–27, Nagykanizsa–Szent István Építők 28–30, Tolna–Kispest 19-49, Audi-ETO II–Szentendre 48-26.

Az ifibajnokság további eredményei: Kozármisleny–PTE-PEAC 30–23, Mohács–Pénzügyőr-Spartacus 30–28, Vasas–FTC II 28–28, Nagykanizsa–Szent István Építők 14–43, Tolna–Kispest 16-25, Audi-ETO II–Szentendre 42-12.

 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

93. oldal / 104

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.