VKCSK.hu


Másfélmilliós támogatás PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08. szombat, 08:07

Klubunk 1,6 millió forinttal gazdagodott a héten. A várostól 1,1 millió, az Magyar Kézilabda Szövetségtől 500 ezer forint támogatást kapott a csapat.

Elnökünk, Csomor Tibor örül, de azért keserűség is van benne: "Minden pénz nagyon jól jön, de azért egy kicsit több pénzre számítottam a várostól, tavaly ugyanis többet kaptunk. Ráadásul néhány sportág, mely alig-alig van jelen vagy alacsonyabb osztályban szerepelő klub több pénzt kapott. Félreértés ne essék, nem tőlük sajnálom, de egy kicsit ez aránytalan. Örülnék, ha észrevennék a városban, hogy létezünk, s szinte a semmiből felépítettünk egy stabil NB I/B-s együttest."

 
Vereség a bajnoknál PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 02. vasárnap, 18:54

Nem sikerült elrontania csapatunknak a bajnokavatását, miután 43-26-ra kikapott az Érd otthonában.

Az első szűk tíz percben még sikerült a lépést tartani az éllovassal (5-3), ám a folytatásban szép lassan elhúzott az Érd. Sajnos nálunk sok volt az eladott a labda, a technikai hiba. Bár az elképzelések szerint lassan, nyugodtan játszottunk volna, belementünk a rohanós játékba, ami ellenfelünknek kedvezett. A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv, a bajnokságra és feljutásra pályázó, rutinos, válogatottat is megjárt játékosokkal felálló hazaiak nem álltak le, s ugyan akadt több, jónak mondható egyéni teljesítmény nálunk is, sajnos nem tudtuk megnehezíteni a bajnokavatást.

Egy hét múlva a Szekszárdot fogadjuk, a bajnokság harmadik helyén álló együttes ellen búcsúzik hazai közönségétől csapatunk. Remélhetőleg ott összejön egy bravúr, s szépre sikeredik az utolsó itthoni mérkőzés.

 
Magabiztos győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 25. vasárnap, 15:08

Jól kezdett csapatunk, hiszen hét perc elteltével már 6-2-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, de feljebb jönni nem nagyon tudott a Szentendre, mert emberhátrányból is gólokat tudtunk szerezni. A kapuban Wunder remekül védett, támadásban pedig Mehlmann Ibi, Ruskó Kati, Kovács Timi és Csiszár Klaudia vitte a hátán a csapatot. A játékrész hajrájára kissé alább hagyott a lendület, s felzárkózott a vendéggárda egy gólra, egyenlítenie azonban nem sikerült.

A második játékrészt is mi kezdtük jobban, előbb 19-16-ra, majd 26-22-re vezettünk. Így mentünk bele a hajrába, ahol a teljesen elfáradó Szentendre ellen tetszés szerint lőttük a gólokat - bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteg ziccer maradt ki ebben a szakaszban is. A vége így is magabiztos, hétgólos siker, s ezzel együtt a biztos kilencedik hely.

 
Elrontani a bajnokavatást PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 29. csütörtök, 21:19

Vasárnap 18 órakor Érden lép pályára csapatunk. Csomor Tibor edző szeretne borsot törni a hazaiak orra alá. A listavezető érdiek egyébként győzelmükkel megszereznék a bajnoki címet, ezzel együtt a jogot az élvonalbeli szereplésre. Együttesünk számára ilyen tét nincs, gyakorlatilag mi bebetonoztuk magunkat a kilencedik helyre, ahonnan lejjebb már nem csúszhatunk, s feljebb is csak akkor léphetünk, ha a hátralévő három meccsből ellen kettőt nyerünk. Mindez egyébként nem kis bravúr lenne, lévén, hogy a három dobogón végző csapattal játszunk, kettővel ráadásul idegenben

Csomor Tibor abban bízik, hogy a játékosok nem tekintik befejezettnek a bajnokságot, hiszen nem lenne jó nagyarányú vereséggel lerontani az összképet: "Persze ezek ellen a csapatok ellen ez is benne van a játékban, de azért a mi hozzáállásunkon is sok múlik. A héten kisebb gondot okozott, hogy több játékosnak akadt elfoglaltsága az egyetemi kézilabdacsapattal, így megint kevesebb emberrel tudtunk edzeni. Az Érd idei eredménysora tiszteletet parancsol, gratulálunk az elért sikerhez, de azon vagyunk, hogy elnapoltassuk velük a bajnokavatást, de legalábbis megnehezítsük a dolgukat."

A 45 ponttal első Érd honlapján egyébként sok dicsérő szót írnak csapatunkról a vasárnapi találkozó beharangozójának kapcsán.

 
Hétközi gondok PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 23. péntek, 11:16

Ismét nem a legjobb előjelekkel készül csapatunk a vasárnapi, Szentendre elleni találkozóra. Pedig fontos találkozó előtt állunk, hiszen győzelem esetén nagy valószínűség szerint bebiztosítjuk kilencedik helyünket, ami a biztos bentmaradást jelenti.

"Nehéz egy ilyen hét után mit mondani az esélyekről. Volt olyan edzés, amikor betegség, munkahelyi és tanulmányi elfoglaltság miatt csak nyolcan voltunk, ráadásul egyik kapus sem tudott eljönni. Nem könnyű így készülni, de nincs más választásunk, győzni kell, s ha a többi eredmény is úgy alakul, akkor biztos kilencedikek leszünk. Remélem, minden nehézség ellenére le tudjuk győzni a Szentendrét. A hátralévő három meccsen ugyanis nem mi vagyunk az esélyesek, így most van a legjobb esély arra, hogy hazai közönség előtt győzzünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy az Érd, a Szekszárd és az Audi-ETO II ellen ne próbálnánk meg bravúrt elérni, de most vasárnap kell nyernünk. Számítunk a szurkolók segítségére" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

95. oldal / 101

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.