VKCSK.hu


Edzői értékelés PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 29. kedd, 19:05

Bár javában tart a nyári szünet, elnökünk és edzőnk, Csomor Tibor már a jövőre koncentrál. Az előző bajnoki szezont viszont csak most zárta le, miután egyénileg is értékelte is a játékosokat.

"Mint korábban már mondtam, a kilencedik hely jónak mondható, bár van bennem egy kis hiányérzet. Összességében azonban elégedett vagyok. Egyénileg is hasonló dolgokat tudok elmondani: a játékosok igyekeztek tudásuk legjavát nyújtani, ami többé-kevésbé sikerült is. Azért tartalék majdnem mindenkiben maradt" - fogalmazott a szakvezető.

 

Lássuk, milyen bizonyítványt osztott ki tanítványainak Csomor Tibor:

 

Bővebben...
 
Bronzérem Spanyolországból PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 24. csütörtök, 18:14

Harmadik helyen végzett a VKCSK-ra épülő Szenior Győr csapata a spanyolországi Bergában rendezett 6. masters kézilabda Európa-bajnokságon. A győri csapat a 33 éven felüliek kategóriájában a magyar Angyalok, a dán Fredriksberg Idreats mögött lett bronzérmes, a negyedik az ugyancsak dán Avedore IF lett. Az együttes tagjai: Szabó Hedvig, Kecskésné Horváth Henrietta, Hajnalné Raucsik Krisztina, Királyné Nagy Ildikó, Fábián Ágnes, Gartner Andrea, Juhászné Tuifel Andrea, Kadocsa Ferencné, Madár Gabriella, Klauszné Palotai Tünde, Molnárné Horváth Zsuzsanna, Sümeg Szilvia, Bartovics Krisztina. Az edző Csomor Tibor, a csapatvezető Hajnal László, a technikai vezető Kozma Tiborné volt.

 

Bővebben...
 
A bajnokság a számok tükrében PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 04. péntek, 19:13

Mint az a táblázatból kiolvasható, csapatunk a 9. helyen fejezte be a bajnokságot. Együttesünk kilencszer győzött, egyszer döntetlent játszott és tizenhatszor kikapott. A 703 dobott gól mellé 810-et kaptunk.

Bővebben...
 
Mehlmann: Veszprém PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 18. péntek, 13:56

Mehlmann Ibolya, aki tavasszal csapatunkat erősítette, ma délután egy évre szóló szerződést írt alá az élvonalbeli Veszprém-Barabással.

„Nagyon várom már a felkészülés kezdetét, bár rögtön egyhetes zánkai edzőtáborozással kezdünk, ennyi ideig leszek távol másfél éves kisfiamtól, Olivértől. Persze tudtam, hogy ez lesz, úgy is fogalmazhatnék tehát, hogy valamit valamiért. Bevallom, rendkívül tetszik a veszprémi aréna, nagyszerű érzés lesz ott edzeni és játszani. Kicsit olyan, mint mikor Dániában játszottam” – mondta honapunknak nem sokkal a szerződés aláírása után Mehlmann Ibolya.

 
Évzárót tartottunk PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 21. péntek, 21:01

Megtartotta évzáróját csapatunk. A Golden Ball Étteremben jó hangulatban jöttek össze a játékosok, az edzők, a segítők, akik valamennyien hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat végül a kilencedik helyen végzett. Mint azt Csomor Tibor elnök elmondta, nagy tettnek tartja az elért helyezést, ami annak fényében, hogy teljesen amatőr egyesületként működünk, komoly fegyverténynek számít.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

96. oldal / 104

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.