VKCSK.hu


Csomor Tibor: "Kevesen vagyunk" PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 11. szerda, 11:26

Másfél hete kezdte meg a felkészülést az új idényre csapatunk. Csomor Tibor elnök jelenleg nem túl optimista. Mint mondta, Gyurkovics Rita, Benkovics Barbara, Wunder Eszter tanulmányai miatt Budapestre költözött, míg Csizmadia Júlia visszatért Szigetszentmiklósra. Őri Szandra pedig családi okok miatt abbahagyta a játékot. Az érkezési oldalon egyelőre csak a Székesfehérvárról kettős igazolással érkező beálló, Kapási Anna szerepel, s talán az ETO-tól kap játékost a csapat.

Csomor Tibor

"Nem vagyunk egyszerű helyzetben, nem igazán látom a jövő évi csapatot. Belső posztokon vagyunk nagyon kevesen, remélem, ez változik a bajnoki rajtig" – fogalmazott Csomor Tibor.

A lányok szeptember 8-án a Magyar Kupában a Szombathellyel mérkőznek, majd 12-én a bajnokságban - a sorsolással ellentétben - hazai környezetben kezdenek a Marcalival, miután a két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot.

"Addig még játszunk néhány felkészülési mérkőzést, ami már biztos, hogy augusztus 28-án Bükön lesz két meccsünk. Jó lenne, ha addigra azért kitisztulna előttem a kép, s pozitív irányba változik minden" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Hétfőn kezdünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 30. péntek, 19:58

Hétfőn elkezdjük a munkát az új idényre. Mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta, jó hír, hogy a keret gyakorlatilag együtt marad. Mint ismeretes, Mehlmann Ibolya a Veszprém játékosa lett, s bár Ruskó Katalin távozása is a "levegőben lógott", végül kiváló átlövőnk is nálunk folytatja, mint ahogy visszatér hozzánk Vida Ingrid is, aki az előző bajnokságban az NB I-es Veszprém játékosa volt.

"Heti négy edzés és sok-sok edzőmeccs szerepel a felkészülési programban. Sajnos az anyagi helyzetünkben komoly változás nem történt, de a korábbi évekhez hasonlóan most is azon vagyunk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a idényből. A mezőny kissé átalakult, s nem lett gyengébb. Ha azonban hiszünk magunkban, akkor azért megismételhető a legutóbbi szereplés. Örülök, hogy "Rusi" marad, s Vida Ingrid érkezése is erősítést jelent. A játékoskeret a következő hetekben azért még alakulhat, nem tudni, hogy például az ETO-tól kit kapunk. Erről még egyeztetnem kell Róth Kálmánnal, az ETO utánpótlás szakmai igazgatójával" - mondta honlapunknak Csomor Tibor, akit egyébként a közelmúltban Borkai Zsolt, Győr polgármestere is fogadott. Edzőnk - egyben a klub elnöke - a spanyolországi szenior Európa-bajnokságon szerzett bronzéremmel lepte meg a város első emberét.

 
Marcaliban kezdünk - FRISSÍTVE PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 13. kedd, 20:44

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették az NB I/B sorsolását. Ezen eldőlt, hogy a szeptember 12-i hétvégén a Marcali ellen a Magvassy-csarnokban kezdjük a bajnokságot. Az élvonalba felkerült Szekszárd helyett a Tolna indul a bajnokságban.

A további őszi mérkőzések. Szeptember 19.: VKCSK-Nagykanizsa. Október 3.: Vasas-VKCSK. Október 10.: VKCSK-Szent István Építők. Október 17.: FTC II-VKCSK. Október 24.: Szentendre-VKCSK. Október 31.: VKCSK-Pénzügyőr-Spartacus. November 7.: Kispest-VKCSK. November 14.: VKCSK-Pécs. November 21.: Kozármisleny-VKCSK. November 28.: VKCSK-Tolna. December 5.: Mohács-VKCSK. December 12.: VKCSK-Audi-ETO II.

A tavaszi mérkőzések. Február 13.: Marcali-VKCSK. Február 20.: Nagykanizsa-VKCSK. Február 27.: VKCSK-Vasas. Március 6.: Szent István Építők-VKCSK. Március 13.: VKCSK-FTC II. Március 20.: VKCSK-Szentendre. Április 10.: Pénzügyőr-Spartacus-VKCSK. Április 17.: VKCSK-Kispest. Május 1.: Pécs-VKCSK. Május 8.: VKCSK-Kozármisleny. Május 15.: Tolna-VKCSK. Május 22.: VKCSK-Mohács. Május 29.: Audi-ETO II-VKCSK.

A teljes sorsolás megtalálható itt.

 
"Feljutott" a Szekszárd PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 16. péntek, 14:21

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége által létrehozott szakmai bizottság ma a női NB I megüresedett helyére a beadott szándéknyilatkozatok alapján a Szekszárd csapatát sorolta be. A Tolna megyeiek nyolc napot kaptak arra, hogy pótolják a nevezés még meglévő, az osztálykülönbségből adódó hiányosságait, ezekkel azonban várhatóan nem lesz gond, azaz a női NB I összetétele ezzel véglegesnek tekinthető. Hogy az NB I/B Nyugati csoportjának létszáma miként alakul, az a következő hetekben dől el, de nem elképzelhetetlen, hogy csak 13 csapat indul.

 
Edzői értékelés PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 29. kedd, 19:05

Bár javában tart a nyári szünet, elnökünk és edzőnk, Csomor Tibor már a jövőre koncentrál. Az előző bajnoki szezont viszont csak most zárta le, miután egyénileg is értékelte is a játékosokat.

"Mint korábban már mondtam, a kilencedik hely jónak mondható, bár van bennem egy kis hiányérzet. Összességében azonban elégedett vagyok. Egyénileg is hasonló dolgokat tudok elmondani: a játékosok igyekeztek tudásuk legjavát nyújtani, ami többé-kevésbé sikerült is. Azért tartalék majdnem mindenkiben maradt" - fogalmazott a szakvezető.

 

Lássuk, milyen bizonyítványt osztott ki tanítványainak Csomor Tibor:

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

98. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.