VKCSK.hu


Fontos találkozó előtt állunk PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 28. péntek, 16:01

Csapatunk vasárnap 15 órakor a Nemesvámos otthonában lép pályára. Előnyünk két pont az üldöző Szombathely előtt, s ahhoz, hogy ez minimálisan megmaradjon győznünk kell.

"Nem lesz egyszerű dolgunk, de bízom abban, hogy a lányok átérzik a találkozó fontosságát. A legutóbbi meccsen érződött, hogy három hét kimaradt előtte, a héten pedig az edzéslátogatottság okozott némi gondot. Emellett nem tudni, kiket kapunk az ETO-tól, de akárhogyan is állunk fel, egyetlen eredmény elfogadható, a győzelem" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Fontos két pontot szereztünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 23. vasárnap, 17:16

Csapatunk jól kezdett, a félidő közepére sikerült ellépni öt góllal (10-5), ám a harmadik helyen álló Körmend összekapta magát, s felzárkózott. Szerencsére mi is rendeztük a sorokat, így háromgólos előnnyel mehettünk a pihenőre. Szünet után nem nagyon változott a különbség, mi őriztük azért a két-három gólnyi különbséget, a vendégek ennél közelebb nem tudtak kerülni, ami azt jelentette, hogy újabb fontos két pontot szereztünk. A találkozón mindkét csapat idegeit több játékvezetői ítélet borzolta.

 
Biztosan nyertünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 01. szombat, 18:34

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, ám 6-0 után kicsit kiengedtünk, s közelebb jött a Celldömölk. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat, s a szünetre tíz góllal elléptünk. Szünet után kissé "belealudtunk" a meccsbe, az időkérés azonban segített, s a hajrát 30-15-tel kezdtük. A fiatalok is pályára kerültek, s ezt kihasználva tíz gólon belülre kerültek a vendégek, de a biztos győzelmünket nem fenyegette veszély.

 
Rangadó hazai pályán PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 22. szombat, 14:16

Csapatunk vasárnap 13 órakor Ikrényben a harmadik helyen álló Körmendet fogadja. Ahhoz, hogy az élen maradjunk, s megőrizzük a kétpontos előnyünket, nem szabad hibáznunk.

"Egyértelmű célunk a két pont megszerzése. Úgy fest, Vékássy és a két ETO-s játékos nélkül kell kiállnunk, a többiek viszont rendelkezésünkre állnak. Három hete nem játszottunk meccset, bízom benne, nem estünk ki annyira a ritmusból, hogy hazai pályán ne győzzünk" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nem szabad hibázni PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 01. szombat, 09:19

Csapatunk ma 17 órakor Ikrényben fogadja a Celldömölk együttesét. Az esélyek mellettünk szólnak, hiszen míg mi az első helyen állunk, ellenfelünk az utolsó előtti. Ahhoz, hogy az üldöző Szombathellyel szemben megőrizzük a lépéselőnyünket, nem szabad hibáznunk.

"Mindenképpen szeretnénk kijavítani a múlt heti szombathelyi vereséget. Úgy fest, az előző találkozóval ellentétben most számíthatok az eddig sérült Csuporra, s az ETO kettős igazolású játékosai közül Takács Inez és Takács Rebeka is ott lehet a csapatban. Bízom benne, simán tudjuk majd hozni a kötelezőt" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 101

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.