VKCSK.hu


Az éllovast fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 08. péntek, 14:32

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben az EU-Fire Mosonmagyaróvárt fogadja. Ellenfelünk vezeti a tabellát, mi viszont pont nélkül az utolsó helyen szerénykedünk. Most sem mi vagyunk tehát az esélyesek, de azért megpróbálunk becsülettel helytállni, s jó játékkal búcsúzni a szezontól.

"Vérmes reményeink nem lehetnek, tisztességgel szeretnénk lejátszani idei utolsó mérkőzésünket. Bízom benne, a lányok odateszik magukat, s azért megnehezítik kicsit a listavezető dolgát. Jól jön majd számunkra a szünet" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Vereség az ETO fiataljaitól PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 29. szerda, 08:52

Audi-ETO U18–VKCSK 48–24 (25–9)

Győr, 80 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Takács Réka – Hoffer, Takács Rebeka 4, Mészáros 2, dr. Csupor 6, Németh V. 2, Rancz 2. Cs.: Balogh (kapus), SZABÓ D. 4, Németh P. 2, Kárpáti 2, Pár, Vinkelmann, Zsiray, Németh B., Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Hamar elléptek az esélyesebb hazaiak, Csomor Tibor 81-nél kért időt, de a folytatásban is gyámoltalanul játszottunk. Keveset ütköztünk, az ETO fiataljai könnyedén lőtték góljaikat. A második félidőben már valamivel bátrabbak voltunk, de a különbség így is nőtt.

Csomor Tibor: – Gratulálok az ETO-nak! Szeretném egyszer megérni, hogy ilyen jó játékosállománnyal dolgozhassak, mint ami nekik van.

 
Mohácsi csata Ikrényben PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 24. péntek, 18:39

Csapatunk szombaton 14 órakor a Mohács csapatát fogadja Ikrényben. Míg mi pont nélkül állunk az utolsó helyen, addig ellenfelünk nyolc ponttal a kilencedik. Utolsó két meccsét elveszítette, remélhetőleg a harmadik vereségük lesz egyben a mi első győzelmünk.

"Nem mi vagyunk az esélyesek, de ha úgy dolgoznak a lányok, mint az előző két mérkőzésen, akkor meglepetést is okozhatunk. Szerencsére mindenki rendelkezésemre állhat, bízom benne, valóban odateszik magukat a játékosok, s végre megtörjük a jeget" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Újabb vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 26. vasárnap, 08:05

VKCSK-Mohács 24-39 (11-17)

Ikrény, 100 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka - Németh P. 2, Takács Rebeka 7, Mészáros 4, Kárpáti, dr. Csupor 2, Rancz 2. Cs.: Balogh (kapus), Szabó D., Németh K. 2, Németh V. 5, Hoffer, Dakos, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben 5-4-ig vezettünk, ekkor a vendégek zsinórban négy gólt dobtak. A folytatásban megint szorosabb lett az állás (9-10), de a játékrész hajrájában a Mohács nagyobb előnyt szerzett. A fordulás után állandósult a 6-8 gólos differencia, a meccs végére azonban jelentős lett a különbség.

Csomor Tibor: - Amíg nem követtük el a szokásos hibáinkat, addig tartottuk a lépést a vendégekkel. A problémák viszont megint előjöttek, ehhez akaratgyenge játék is párosult, így nem is lehetett más a végeredmény.

 
A kapott gólok száma sok PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 19. vasárnap, 18:02

Swietelsky-Szombathely–VKCSK 42–30 (20–15)

Szombathely, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Babity, Balogh Á.

VKCSK: Takács Réka – Németh P. 4, Takács Rebeka 6, Mészáros 1, Kárpáti 3, dr. Csupor 2, Rancz. Cs.: Balogh (kapus), NÉMETH V. 11, Szabó D. 2, Pár, Németh K., Zsiray. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő elején jól tartottuk magunkat (3-1), majd meglépett a hazai alakulat (9-3), de nem omlottunk össze, s négy gólra csökkentettük a hátrányt (12-8). Utána már hét gól is volt oda (19-12), de a szünet megint szorosabb volt. A folytatásban is masszívan tartottuk magunkat, de egyre több hiba csúszott a játékunkba, ezt kihasználva több gólt kaptunk lerohanásból, s bár a végére tíz gól fölé nőtt a különbség, összességében jól helytálltunk a bajnokesélyes otthonában.

Csomor Tibor: – Idegenben lőttünk harminc gólt, a kapottak számát kellene lecsökkenteni. Amíg azonban ilyen könnyű gólokat kapunk, addig nem lesz más a meccsek vége, mint vereség.

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.