VKCSK.hu


Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 14. szombat, 14:30

VKCSK-Pilisvörösvár 29-43 (18-19)

Ikrény, 100 néző. V.: Garai, Takács D.

VKCSK: Takács Réka - Hoffer 1, dr. Csupor 8, Németh V. 1, Kárpáti 3, Mészáros 8, Rancz. Cs.: Jagadics (kapus), Németh P. 2, Zsiray, Takács Rebeka 5, Szabó D., Senoha 1, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 6-2-re elhúztunk, de hibáinkat kihasználva 8-8-nál utolért bennünket a vendéggárda, s innen a szünetig fej fej mellett haladtunk. A játékrész hajrájában ugyan többször is ellépett három góllal, harminc perc után csak egy gól volt a hátrányunk. A második félidő elején két gyors góllal fordítottunk, ám innen már nem tudtuk a lépést tartani riválisunkkal. A 43. percben már 29-23, az 51.-ben pedig 35-24 volt a Pilisvörösvár javára. Tulajdonképpen eldőlt a találkozó. A szezon első legfontosabb meccsén a második játékrészben csődöt mondtunk, így nem is lehetett más a vége, mint súlyos vereség.

Csomor Tibor: - Ilyen mérkőzés után nehéz mit mondani. Az eredmény önmagáért beszél...

 
Kulcsfontosságú mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 13. péntek, 15:56

Kulcsmérkőzés vár csapatunkra, mely még nulla ponttal áll, akárcsak soros ellenfelünk, a Pilisvörösvár. A szombaton 11 órakor Ikrényben kezdődő találkozó esélyeiről így nyilatkozott Csomor Tibor vezetőedző:

„Nincs mese, ezt a két pontot be kell húznunk. Jó hír, hogy Németh Veronikával erősödtünk irányítóposzton, ugyanakkor a balszélen komoly gondjaink vannak, oda embert keresünk. Emellett sok volt a beteg a héten, de remélem, harcra kész lesz mindenki, s a lányok átérzik a találkozó fontosságát.”

Nem a mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy klubunk várja a 2000/2001-es játékosok jelentkezését utánpótláscsapatunkba.

 
Jól jönne egy meglepetés PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 06. péntek, 14:14

Csapatunk szombaton 17 órakor a Kozármisleny otthonában lép pályára. Az esélyek nem mellettünk szólnak, de ez nem jelenti azt, hogy eleve lemondtunk volna a győzelemről.

"Kissé tartalékosak leszünk, mert Csupor Csenge tanulmányai, Németh Klaudia pedig betegség miatt nem léphet pályára. Bízom benne, a lányok összekapják magukat, s az első perctől az utolsóig küzdenek a becsületünkért. Nekünk ugyan nem ezt a meccset kell megnyerni, hanem a következő három összecsapás az igazán fontos, de ez nem jelenti azt, hogy esetleges bravúr ne jönne jól" - mondta Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője.

 
Vereség Kozármislenyben PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 07. szombat, 18:11

Kozármisleny-VKCSK 40-21 (19-10)

Kozármisleny, NB I/B-s mérkőzés, 200 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka – Hoffer 3, Takács Rebeka 2, Mészáros 5, Kárpáti, Németh V. 5, Rancz 2. Cs.: Bolla (kapus), Zsiray 1, Németh P. 2, Pár, Dakos 1. Edző: Csomor Tibor.

Csapatunk az első tíz percig tartotta a lépést a hazaiakkal, akik 7-5 után egy 6-0-s rohammal elléptek. A folytatásban gyakorlatilag gólra gól volt a válasz, s a szünetben kilenc gól volt a hátrányunk. A fordulás után fokozatosan növelte előnyét a Kozármisleny, mi sajnos nem igazán tudtunk komolyabb ellenállást kifejteni.

Csomor Tibor: - Ami eddig történt, azt el kell felejtenünk. Számunkra a következő három meccs lesz a fontos, azokat kell behúznunk, de ehhez az is kell, hogy a lányok elhiggyék, hogy ennél sokkal többet tudnak.

 

 
Nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 23. szombat, 14:34

VKCSK-Szekszárd 15-37 (7-20)

Ikrény, NB I/B-s mérkőzés, 100 néző. V.: Ónodi, Őri.

VKCSK: Takács Réka - Hoffer 1, Takács Rebeka 5, Mészáros, KÁRPÁTI 1, dr. Csupor 1, Rancz 1. Cs.: Jagadics (kapus), Németh P. 2, Zsiray, Szabó D. 3, Németh K. 1, Nádasdi, Senoha, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, a 8. percben 8-0-ra vezettek a vendégek. Ez nagyjából meg is határozta a mérkőzés további menetét. A folytatásban sem az történt a pályán, amit elterveztünk, a különbség fokozatosan nőtt, így végül súlyos vereséget szenvedtünk el.

Csomor Tibor: - A fiatal játékosok nem tudják, melyik dimenzióban szerepelnek...

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 104

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.