VKCSK.hu


Tisztes helytállásban bízunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 27. péntek, 13:01

Szombaton 17 órakor csapatunk a Mohács otthonában lép pályára. Nem a legerősebb kerettel megyünk, ugyanis dr. Csupor Csenge, Takács Réka és Takács Rebeka mellett az ETO kettős igazolással rendelkező játékosa, Szabó Dorina sem játszik, lévén, hogy ő az NB II-es győri csapattal vív komoly rangadót Mosonszolnokon.

"Ahogyan eddig, úgy ezúttal sem lehet más a cél, mint az, hogy becsülettel helyt tudjunk állni. Bízom benne, maroknyi kis csapatom végig úgy áll a meccshez, ahogyan az elmúlt fordulókban tette, s megnehezítjük az ellenfél dolgát. Azt is remélem, a játékvezetés is partner lesz ebben, s akkor biztosak lehetünk benne, hogy élvezhető, jó mérkőzést játszik a két csapat" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Jól küzdöttünk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 22. vasárnap, 07:28

VKCSK-Swietelsky-Szombathely 27-42 (11-20)

Ikrény, 100 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: Takács Réka - NÉMETH P. 6, Szabó D. 1, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 3, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Liszkai (kapus), Takács Rebeka 1, Beke, Pár. Edző: Csomor Tibor.

A 9. percben 6-5-re még mi vezettünk, utána azonban zsinórban négy gólt lőttek a vendégek, s ezt az előnyt a szünetig még növelni tudták. A fordulás után még hosszú percekig állandósult ez a 9-10 gólos különbség (38. perc: 15-25), a meccs utolsó harmadában azonban végleg felőrölt bennünket a szombathelyi gárda. Igaz, a játékvezetők felfogása sem nekünk kedvezett.

Csomor Tibor: - Csapatom megint jól dolgozott, a küzdeni tudásáért csak gratulálni tudok. Azt azonban hozzáteszem, az ilyen játékvezetés tönkre teszi a kiscsapatok munkáját. A kialakult különbség nem csak rajtunk múlt...

 
Vállalható vereség PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 15. vasárnap, 17:44

NEKA–VKCSK 39–25 (19–12)

Balatonboglár, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 3, SZABÓ D. 6, Mészáros 3, Kárpáti 2, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Takács Réka (kapus), Takács Rebeka, Kozári, Beke. Edző: Csomor Tibor.

Az esélyesebb hazaiakkal szemben sokáig jól tartottuk magunkat, de 97-nél több labdát eladtunk, ezekből leindított bennünket a NEKA, s a szünetre elhúzott. A folytatásban is igyekeztünk megnehezíteni a vendéglátók dolgát. Ez részben sikerült is, így összességében vállalható vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: – Szép körülmények között játszottuk le a mérkőzést. Dicséret illeti a csapatomat a küzdeni tudásáért és a hozzáállásáért.

 
A becsületünkért is játszunk PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 20. péntek, 19:20

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a Swietelsky-Szombathely gárdáját. Ellenfelünk a harmadik helyen áll, így toronymagas esélyese a találkozónak.

"Még négy forduló van hátra, a célunk nem lehet más, mint az, hogy becsületből végigjátsszuk a bajnokságot, s ha tudjuk, nehezítsük meg riválisaink dolgát. A héten keveset edzettünk, emellett hiányzónk is lesz, Németh Klaudia biztosan nem áll rendelkezésemre. Vannak betegek is a fiatalok között, de bármilyen garnitúrával is tisztességgel kell hozzáállni a meccshez, mert csak akkor van esély egy igazán jó mérkőzésre" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A NEKA otthonában PDF Nyomtatás E-mail
2018. április 13. péntek, 13:21

Csapatunk szombaton 11 órakor a NEKA otthonában lép pályára. A találkozó esélyese egyértelműen a bajnokiságban második hazai gárda, főleg úgy, hogy tőlünk négy játékosra sem számíthat vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

"Sajnos munkahelyi és családi okokból Csupor Csenge, Németh Klaudia, Pár Evelin és egyik kapusunk, Bolla Bella sem játszik. Akárhogyan is állunk fel, ezen a találkozón mi csak nyerhetünk, a vereség sajnos papírforma. Nem mindegy azonban, hogy ha ki is kell kapnunk, azt hogyan tesszük. Remélem, a lányok odateszik magukat, s igyekeznek megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát. Érdekes csapat vagyunk, mert vannak jó dolgaink, szoros meccseink, amit aztán sikerül lerontani a következő héten. Most a sorminta szerint egy jobb teljesítménynek kellene következnie, bízom benne, így lesz..." - mondta Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 111

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.