VKCSK.hu


Győznünk kell PDF Nyomtatás E-mail
2016. december 09. péntek, 14:15

Csapatunk szombaton 17 órakor az Audi-ETO III együttesét fogadja az ikrényi sportcsarnokban. A cél nem is lehet más az idei utolsó meccsen, mint a két pont megszerzése.

"A legutóbbi vereség Mosonszolnokon nagyon fájó volt, ezúttal nem botolhatunk, mert az első helyünk forog kockán. A héten az edzéslátogatottság nem volt a legjobb, de remélem, a lányok összekapják magukat, s győzelemmel búcsúznak a szurkolóktól. Kokasra biztosan nem számíthatok, őt a közeljövőben műteni kell. A többiek talán lesznek, azt viszont még nem tudom, az ETO kettős igazolású játékosai közül kit kapok majd meg" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
2016. december 04. vasárnap, 08:45

Nem a legjobb előjelekkel utaztunk Mosonszolnokra, ugyanis Kokas Viktória porcsérülést szenvedett az egyik edzésen, rá idén már nem is számíthatunk. Szerencse, hogy csupán egy meccs van hátra. A mostani találkozó elején fej fej mellett haladt a két gárda, majd 8-5-re elléptek a hazaiak. Innen tudtunk fordítani (9-10), s a minimális előny a szünetig megmaradt. Fordulás után sem tudott egyik csapat sem meglépni a másiktól. A hajrára is döntetlennel fordultunk (21-21). Innen viszont két góllal megugrott a Mosonszolnok, s mivel rengeteg hibát követtünk, fordítani már nem sikerült, így fájó vereséget szenvedtünk el.

 
Remek játékkal hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2016. november 27. vasárnap, 18:04

Csapatunk jól kezdett, pillanatok alatt ellépett öt góllal (7-2). A vendégek ugyan egy 5-0-val kiegyenlítettek, de aztán megint megráztuk magunkat, s pár perc elteltével már megint több góllal mi vezettünk. Innentől kezdve már nem engedtük ki a kezünkből az előnyt, sőt, fokozatosan növeltük, már tíz gól is volt a javunkra (25-15). A végjátékban kicsit közelebb férkőztek a vendégek hozzánk, de a biztos győzelem nem forgott veszélyben.

 
Megyei rangadót játszunk PDF Nyomtatás E-mail
2016. december 02. péntek, 22:21

Csapatunk szombaton 18 órakor Mosonszolnokon lép pályára. Míg mi 17 pontot gyűjtöttünk, s vezetjük a táblázatot, addig ellenfelünk nyolc ponttal a középmezőnyben tanyázik. Céljaink eléréshez - a bajnokság megnyerése - mindenképpen szükségünk van a két pontra.

"Nagyon fontos meccs előtt állunk az őszi utolsó előtti fordulóban. Amennyire fontos, annyira nehéznek is ígérkezik, bár azt gondolom, valamivel esélyesebbek vagyunk, viszont hazai pályán különösen veszélyes tud lenni a Mosonszolnok. Nálunk Vékássy munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz, az ETO-ból kettős igazolással nálunk is játszó Pap sem tudja vállalni a játékot, ahogyan kapusunk, Takács Réka sem. Így is kötelező szombaton begyűjteni a két pontot" - mondta vezetőedzőnk.

 
Fontos két pontot szereztünk PDF Nyomtatás E-mail
2016. november 20. vasárnap, 17:04

Ahogyan azt vártuk, nekünk esett a Körmend, mely elsősorban betörésekből szerezte góljait. Nehezen állt össze a védekezésünk, már hárommal is vezettek a hazaiak, végig rohannunk kellett az eredmény után. Szerencsére a szünetre ki tudtunk egyenlíteni. A pihenő után azonban megint rosszul kezdtünk, ismét meglépett a körmendi gárda, de aztán kapusunk elkapta a fonalat, a védekezés is feljavult. Ennek köszönhetően megfordítottuk a mérkőzést, már mi vezettünk több góllal, mely a találkozó végéig ki is tartott, így fontos két ponttal gazdagodtunk, s sikerült kiköszörülni a múlt heti csorbát.

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 97

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 231 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.