VKCSK.hu


Győzelemmel kezdtünk! PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 12. vasárnap, 17:08

A nagyon jó erőkből álló Marcalit fogadtuk a bajnoki nyitányon, s a sok gond ellenére abban bízott Csomor Tibor vezetőedzőnk, hogy azért sikerül győzelemmel kezdeni az idényt, ami mindenképpen nagy lökést adott volna a társaságnak.

Az első harminc percben fej fej mellett haladtak a csapatok, időnként hol az egyik, hol a másik csapat „húzott el” két góllal. Fordulás után már hárommal is vezettünk, de ez sem nyugtatta meg a lányokat, elkezdtek kapkodni. A vége így rendkívül izgalmas lett, tíz másodperccel a vége előtt aztán Kovács Tímea megszerezte a győztes gólt.

A találkozó tanulsága, hogy az emberelőnyös szituációkat sokkal jobban kell kihasználni, s a nagyobb előny birtokában higgadtabbnak kell lenni. Mindent egybevetve küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat, s bravúros győzelmet aratott.

Jó hír, hogy az ifjúsági gárda is remekül kezdett: Ritter Erika tanítványai 29-20-ra verték a Marcalit.

Az 1. forduló további eredményei: Kozármisleny–PTE-PEAC 20–35, Mohács–Pénzügyőr-Spartacus 27–17, Vasas–FTC II 29–27, Nagykanizsa–Szent István Építők 28–30, Tolna–Kispest 19-49, Audi-ETO II–Szentendre 48-26.

Az ifibajnokság további eredményei: Kozármisleny–PTE-PEAC 30–23, Mohács–Pénzügyőr-Spartacus 30–28, Vasas–FTC II 28–28, Nagykanizsa–Szent István Építők 14–43, Tolna–Kispest 16-25, Audi-ETO II–Szentendre 42-12.

 
Rajt a bajnokságban is PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 11. szombat, 10:57

Csapatunk vasárnap 14 órakor a Marcalit látja vendégül a bajnoki rajton. Csomor Tibor vezetőedző számos gonddal küszködött a nyáron, ráadásul a csapat egyik leggólerősebb játékosa, Ruskó Katalin a nyáron abbahagyta a kézilabdát. Komoly érvágás ez a győriek számára, de a szakvezető bízik a jó rajtban.

„Az egész bajnokság nehéznek ígérkezik, de foggal-körömmel küzdeni fogunk. Szombathelyen is így tettünk, de még látszik, hogy kevés meccs van a hátunk mögött. Bízom azonban abban, hogy az ETO-ból érkezett játékosokkal kiegészülve hazai pályán meglephetjük a jó erőkből álló Marcalit. Az első két fordulót hazai pályán játsszuk, gondolom, nem kell mondani, mennyit jelentene egy jó kezdés" – mondta Csomor Tibor, aki egyedül Fekete Kittire nem számíthat holnap, mert még nincsenek rendben a papírjai.

 
A továbbjutás a cél PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 07. kedd, 19:24

Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője komoly gondokkal küzdött a nyáron, s ezek csak az elmúlt napokban enyhültek. A szerdán 18 órakor a Szombathely otthonában esedékes Magyar Kupa-mérkőzésen azért a győzelemre készülünk.

"Edzőmeccset alig tudtunk játszani a nyáron, mert nagyon kevesen voltunk, s csak a felkészülés véghajrájában álltunk össze, miután kaptunk játékosokat az Audi-ETO-tól. Sajnos a kettős igazolással rendelkezők nem léphetnek pályára a kupában, így kissé foghíjasak leszünk. Tavaly egy osztályban szerepeltünk a szombathelyiekkel, s mindkétszer mi győztünk. Most NB II-es az ellenfelünk, s egyáltalán nem ismerjük őket, ennek ellenére győzni szeretnénk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Küzdeni tudásból jeles PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 08. szerda, 19:27

Csapatunk szoros mérkőzésen, de összességében biztosan nyert Szombathelyen a Magyar Kupában, így bejutott a második fordulóba. A találkozó első félidejében fej fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak két góllal elléptek, de a szünetre egyenlő állással fordultak a felek. Szünet után jó tíz perc elteltével a feljavult kapusteljesítménynek is köszönhetően öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést csapatunk, s az ebben az időszakban megszerzett előnyt végig meg tudtuk tartani, s edzőnk, Csomor Tibor mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani.

Szombathely-VKCSK 20-25 (12-12)

Szombathely, 100 néző. V.: Jancsó, Horváth J.

VKCSK: Wunderli - Csiszár 2, Imrefalvi 1, Kovács T. 3, Fábián, Vida 10/3, Raucsik3. Cs.: Jagadics (kapus), Kiss K. 1, Sarmon 2, Schmied 1, Nagy K., Karácsony 2, Drobnitsch. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: - A csapaton látszott az edzőmeccsek hiánya, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok. Az is látszott azonban, hogy sokat kell még dolgoznunk, hogy a bajnokságban is jól szerepeljünk.

 
Újabb érkező PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 01. szerda, 18:25

Újabb játékossal bővült a keretünk: mint azt Csomor Tibor elnök és vezetőedző elmondta, az Audi-ETO a korábbi három játékos - Kiss Kitti, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia - mellett Horváth Dórát is kölcsönbe adta az új idényre. Csapatunk egyébként gőzerővel készül a szezonra, a napokban Bükön járt, ahol két felkészülési mérkőzést is játszott. Bár Csomor Tibor sokat cserélt, végig magabiztosan vezetve mindkét meccset megnyertük. A héten a Győrújbaráttal és a SZESE együttesével is tervben volt egy-egy találkozó, ezek azonban elmaradtak, viszont pénteken 18 órakor a Krúdy-iskolában a tervek szerint az ETO FKC serdülőcsapata ellen lépnek pályára a lányok.

Mint azt már megírtuk, szeptember 8-án Szombathelyen Magyar Kupa-találkozót játszik a csapat, másnap, szeptember 9-én 18 órakor ugyancsak a Krúdyban pedig szülői és szurkolói ankétot tart a klub. Ennek célja, hogy a szülők, a drukkerek, a pártolók jobban megismerjék az egyesületet és még szorosabbá váljon a kapcsolat. A kötetlen beszélgetést egy bemutató edzés is megelőzi, így mindenki láthatja, milyen munka folyik a klubban.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

101. oldal / 111

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.