VKCSK.hu


Változott a mai program PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 01. csütörtök, 08:36

Az eredeti tervekkel ellentétben ma nem Székesfehérváron lép pályára csapatunk edzőmérkőzésen. Iskolai elfoglaltság miatt több játékos sem tudna ma délután elutazni az Alcoa FKC elleni találkozóra, de hogy ne maradjon meccs nélkül a csapat, este hatkor az egyetemi csarnokban az NB II-es Széchenyi ESE gárdájával megmérkőzünk. Remélhetőleg ez a felkészülési állomás is hasznos lesz a hétvégi, nagyon fontos bajnokira.

 
Edzőmeccs Fehérváron PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 31. szerda, 14:05

Holnap 17 órakor edzőmérkőzést játszik csapatunk az Alcoa FKC ellen. Csomor Tibor vezetőedző szerint a találkozó jó erőpróba az előttük álló feladatokra, s talán egy kicsit összerázódik a társaság egy erősebb ellenféllel szemben. Nincs ugyanis jó passzban a csapat, hiszen legutóbbi két hazai meccsét - ráadásul hazai környezetben - elveszítette. Szombaton 18 órakor Tolnán lépünk pályára. A hazaiaknak csupán négy pontjuk van, így komoly esély kínálkozik arra, hogy javítsunk, bár ehhez a játék minden elemében sokkal többre lesz szükség.

 
Javításra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 27. szombat, 10:22

Holnap este hat órakor a Kozármislenyt fogadja csapatunk. A cél, hogy kijavítsuk a Nagyatád elleni hazai botlást. Persze ez a feladat közel sem egyszerű, hiszen az ellenfél a hatodik helyen áll, nyolc ponttal megelőzve a VKCSK-t. Ráadásul ősszel simán, 38-23-ra vert bennünket a Kozármisleny, míg az előző szezonban Győrött négy góllal nyert (22-26) a soros rivális, idegenbeől viszont sikerült egy pontot elhozni (21-21). Az első győzelem viszont még várat magára, de remélhetőleg csak vasárnap estig.

"Sajnos voltak gondjaink a héten, hiszen Csizmadia és Gyurkovics is betegséggel küszködött, de talán ők pályára léphetnek. Akárcsak Imrefalvi, akinek munkahelyi elfoglaltsága miatt kérdéses a játéka. A múlt heti vereséget jó alaposan átbeszéltük, s bízom benne, hogy a csapat átérzi a helyzetet, s odateszi magát. Főként védekezésben kell sokat javulnunk. Erős csapat az ellenfél, de a Kispest ellen megmutattuk, hogy képesek vagyunk a bravúrra" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Újabb hazai vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 28. vasárnap, 18:06

Sajnos nem sikerült a javítás csapatunknak, ezúttal a Kozármisleny vitte el a két pontot Győrből, miután 28-22-re győzött.

Nem úgy indult a mérkőzés, hogy sima vendégsiker lesz a vége, hiszen az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, de elég volt egy-két hiba a játékrész végén, hogy három góllal ellépjen a Kozármisleny. Szünet után hamar sikerült a felzárkózás, 17-17-nél és 19-19-nél is együtt voltak a felek. Újabb győri rövidzárlat következett azonban, s 22-19-re elléptek a vendégek. Innen pedig már nem volt visszaút, a hajrára szét is esett kicsit csapatunk játéka, így amire csak legvadabb rémálmaikban gondoltak a csapat tagjai és a szakvezetés, bekövetkezett: a két hazai meccset nulla ponttal zártuk.

Láthatóan kisebb gödörben van a társaság, remélhetőleg mihamarabb közös erővel kilábalunk ebből, mert a 9. hely is komoly veszélybe kerül.

 
Mehlmann egyre jobb formában érzi magát PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 25. csütörtök, 09:24

Tavasszal tért vissza a kézilabda vérkeringésébe Mehlmann Ibolya. A korábbi világbajnoki bronzérmes jobbátlövő csapatunkban, a VKCSK-ban kezdte újra játékot szülése után. Ibi láthatóan egyre jobb formában van, legutóbb is kilenc gólig jutott a Nagyatád ellen. Fájó, hogy ennek ellenére is vereséget szenvedtünk hazai pályán.

 ibi3

Bővebben...
 
« ElsőElőző101102103104105106107KövetkezőUtolsó »

103. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.