VKCSK.hu


Újabb kötelező győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 10. szombat, 14:45

A Nagykanizsa ellen a visszavágás reményében lépett pályára csapatunk, ősszel ugyanis egy góllal nyertek a zalaiak. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben Mehlmann és Imrefalvi is vállalni tudta a játékot, így majdnem komplett kerettel várta a találkozót a csapat. Jól is kezdtünk, rögtön a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, két-három góllal el is léptünk. Nyugodtan játszhattunk, főleg a második félidőben, mikor már 17-11 is volt a javunkra. Mégis megtorpant a csapat, ziccereket bombáztak a játékosok a nagykanizsai kapusba, s el kezdett felzárkózni a vendéggárda. Valójában nem volt meglepetés a fordulat, hiszen idén nem egyszer remegtek meg a kezek vezetésnél vagy nagyobb arányú előnynél. Szerencsére amikor nagyon kellett, mindig jött egy idegnyugtató gól, az utolsó percnek háromgólos előnnyel vághattunk neki, s bár kikérte idejét edzőnk, Csomor Tibor, mégsem mi fejeztük be góllal a mérkőzést, a lényeg azonban a 23-21-es győzelem és az ezért járó két pont, mellyel biztosan őrizzük kilencedik helyünket.

 
Mehlmann nélkül is kötelező a győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 09. péntek, 13:50

Holnap 12.45 órakor a Magvassy-csarnokban a Nagykanizsát fogadja csapatunk. Múlt héten sikerült győzni a Tolna otthonában, s a többi eredmény is kedvezően alakult. Ahhoz, hogy a különbség minimálisan megmaradjon az üldözőink és köztünk, a hétvégén is be kell gyűjtni a két pontot. Ősszel Nagykanizsán egygólos hazai siker született, ezért fűti a visszavágás lányainkat.

Csomor Tibor vezetőedző szerint nem lesz könnyű dolguk, mert többen is hiányoznak majd: "Sajnos Imrefalvi és Őri játéka munkahelyi elfoglaltság miatt kérdéses, míg Mehlmann betegség miatt biztosan nem játszhat. Más választásunk azonban nincs, hasonlóan a múlt heti találkozóhoz, ha vért izzadunk is, hoznunk kell a meccset."

A csapat egyébként a héten is edzőmeccsel készült, a győri tanítóképzővel játszott, s győzött magabiztosan, ami mindenképpen jó jelnek tekinthető.

 
Vért izzadva is nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 02. péntek, 19:05

A Széchenyi ESE NB II-es csapata ellen elért magabiztos győzelemmel hangolt csapatunk a holnap esti, Tolna elleni idegenbeli bajnokira. Edzőnk, Csomor Tibor szerint leginkább arra volt jó az összecsapás, hogy sikerélménnyel a hátuk mögött lépjenek pályára a játékosok. A szakvezető egyébként nem vár könnyű meccsre, de mindenképpen győzelmet vár.

"Ha vért kell izzadni a sikerhez, az sem érdekel, a lényeg, hogy végre győzzünk. Így tudjuk csak biztosan megőrizni minimális előnyünket az üldözőkkel szemben, sőt, ha szerencsésen alakul a többi pályán az eredmény, ismét elléphetünk egy kicsit a riválisoktól. Szerencsére kellemes gondjaim vannak, mert Fekete Kitti kivételével, aki beteg volt, mindenkire számíthatok, vagyis valakiket ki kell hagynom. Hiába van csupán négy pontja a Tolnának, nehéz meccs lesz. Az ellenfélnél a két leggólerősebb játékosra, a góllövőlistán harmadik Sipos Ágnesre és az ötödik legeredményesebb Reisch Gabriellára kell odafigyelnünk, az ő semlegesítésüket meg kell oldanunk. Bízom a csapatban, remélem, mindenki átérzi a találkozó fontosságát" - mondta Csomor Tibor.

 
Fontos húsvéti győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 03. szombat, 18:07

Csapatunk a Tolna otthonában lépett pályára, s 17-13-as félidőt követően 31-28-ra győzött.

Csomor Tibor tanítványai szinte végig vezettek az első félidőben. Ahogyan arra számítani lehetett, hajtós első harminc percet játszott a két gárda. Mi különösen a két gólerős emberre, valamint az irányítóra fordítottunk nagy figyelmet, s ez be is jött a játékrészben, mert sikerült előnyt szereznünk. Szünet után már öt góllal vezetett csapatunk, de érthetetlenül megtorpantan a lányok - talán az elsőző két fordulóban elszenvedett vereség miatt -, s kiegyenlített a Tolna. Szerencsére sikerült újítani, Imrefalvi Lilla nagyon fontos gólokat lőtt, így ismét nálunk volt a vezetés.

Még az sem zavarta meg a csapatot, hogy Wunderli Klaudia kétperces büntetést kapott, a helyére beálló Wunder Eszter ugyanis több bravúrt is bemutatott, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa. A hajrában már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a csapat. Miután az üldözők közül a Nagyatád és a Nagykanizsa is kikapott, így sikerült a kilencedik helyen tanyázva ismét egy kicsi lélegzetvételhez jutni.

 
Változott a mai program PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 01. csütörtök, 08:36

Az eredeti tervekkel ellentétben ma nem Székesfehérváron lép pályára csapatunk edzőmérkőzésen. Iskolai elfoglaltság miatt több játékos sem tudna ma délután elutazni az Alcoa FKC elleni találkozóra, de hogy ne maradjon meccs nélkül a csapat, este hatkor az egyetemi csarnokban az NB II-es Széchenyi ESE gárdájával megmérkőzünk. Remélhetőleg ez a felkészülési állomás is hasznos lesz a hétvégi, nagyon fontos bajnokira.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108KövetkezőUtolsó »

103. oldal / 108

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 22 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.