VKCSK.hu


Csak a győzelem elfogadható PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 19. péntek, 12:26

Holnap 11.45 órától a Nagyatád együttesével mérkőzik csapatunk. A két csapat között jelenleg három pont a különbség a mi javunkra, így egy esetleges sikerrel tisztes távolságba kerülhetünk egyik fő riválisunkkal szemben. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor szerint azonban ehhez sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, mint amilyet legutóbb Marcaliban nyújtott a csapat.

"A múlt héten a játékosok nem a megbeszéltek szerint játszottak. Ennek köszönhetően az ötödik percben már nyolc-kettő volt oda, s onnan ugyan próbáltunk kapaszkodni, de valahogy nem volt lendület a játékunkban. Lassan járattuk körbe a labdát, kevés volt a váratlan elem, s sok az előkészítetlen lövés. Ami viszont bizakodásra ad okot, az Kovács Timi teljesítménye, aki remekül küzdött, s igyekezett összefogni a társaságot. A Nagyatád ellen ennél sokkal több kell, mert szeretnénk őket még jobban leszakítani, ehhez viszont csak a két pont megszerzése az elfogadható. Könnyű meccsre nem számítok. Az ellenfélnél leginkább Mátyás Augusztára kell odafigyelnünk, aki meccsenként átlagban valamivel több mint tíz gólt lő, s vezeti is a góllövőlistát. Nálunk mindenképpen jó hír, hogy Raucsik Krisztinára ismét számíthatok, az ő rutinja rengeteget érhet. Gondot jelent viszont Csiszár Klaudia és Ruskó Katalin hiánya. Előbbi utazás, utóbbi pedig munka miatt kénytelen kihagyni a találkozót" - mondta Csomor Tibor.

Ősszel sikerült 35-30-ra nyernünk Nagyatádon, ami az első idegenbeli pontokat jelentette a szezonban. Tavaly viszont mindkétszer soros ellenfelünk győzött: idegenben 42-27-re, Győrben 30-26-ra kaptunk ki. Remélhetőleg holnap kora délutánra a két együttes mérlege ötven-ötven százalékos lesz...

 
Vereség Marcaliban PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 13. szombat, 17:31

Csapatunknak ezúttal nem sikerült bravúrt elérni, ugyanis 38-29-re kikapott a Marcali vendégeként. Nem indult jól a találkozó, hiszen hamar tetemes előnyt szerzett a hazai együttes (7-2), két gólt ekkor még sikerült lefaragniuk Mehlmannéknak (9-6), de ezzel el is lőttük az összes puskaport, a Marcali gyakorlatilag már a szünetre eldöntötte a két pont sorsát. A második játékrészben annyit tudtunk elérni, hogy tovább ne nőjön a különbség, a felzárkózásra esély sem kínálkozott. A vereség - bár a papírforma alapján azért nem volt váratlan - egy kissé fájó. A következő két mérkőzést ugyanakkor hazai környezetben játsszuk, ezeken kell javítani.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt.

 
Támogatható a klub PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 11. csütörtök, 20:50

Ha valaki szeretné támogatni klubunkat, a VKLSE Győrt, adója egy százalékának felajánlásával megteheti.

Az adószám: 18971868-1-08.

Előre is köszönjük a felajánlásokat.

 
Újabb bravúrra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 12. péntek, 22:13

A múlt heti, Kispest ellen aratott bravúros győzelem után szombaton 17 órakor Marcaliban is szeretnénk meglepetést okozni. Ez persze nem lesz egyszerű feladat, de mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta: nagyon jó hangulatban készültek a lányok egész héten, így bizakodva várja a találkozót: "Most sajnálom csak igazán a Vasas ellen elhullajtott pontokat, de így sem vagyok elégedetlen a három meccsen begyűjtött négy ponttal. Ez kellő hitet ad a további feladatok előtt. Marcaliban nehéz összecsapásra számítok, s akadnak problémáink is. Őri Szandra ugyanis arcüreggyulladással bajlódik, Mehlmann Ibolya pedig megint fájlalja a lábait. Raucsik Krisztina sem lesz a mérkőzésen, csak a jövő héten tér vissza hozzánk. Mindezek ellenére remélem, bizonyítjuk majd, hogy a Kispest elleni nagyszerű győzelmünk nem a véletlen műve volt.

A két csapatnak ez a negyedik mérkőzése lesz. Amit mindenképpen meg kell említeni, hogy csapatunk NB I/B-s történetének első győzelmét éppen a Marcali ellen szerezte: 2008. szeptember 20-án a győri Magvassy-csarnokban 29-28-as hazai siker született. A tavalyi pontvadászatban a marcali "visszavágón" 32-25-re győzött a házigazda. Egy éve a Marcali 19 ponttal 7., a VKCSK héttel a 10. helyen zárta a bajnokságot.

A mostani sorozatban a győri találkozó 33-33-as döntetlent hozott, melynek azért tudott örülni Csomor Tibor. Jelenleg a Marcali a 6., a VKCSK a 9. helyen áll, s a két együttes között hat pont a különbség. Reméljük, szombaton este közelebb tudunk kerülni a Marcalihoz.

A mérkőzés két "bombázó" gólpárbaját hozhatja: a hazaiak legeredményesebbje, Klász Karola 13 meccsen lőtt 111 góljával 7., közvetlenül mögötte a VKCSK házi gólkirálynője, Ruskó Katalin található, aki 14 találkozón 109-szer vette be az ellenfelek kapuját.

 
A Revita TV felvétele PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 11. csütörtök, 20:43

Aki lemaradt a Revita TV Ászok című, csapatunkról szóló műsoráról a tévében - edzőnk, Csomor Tibor és új játékosunk, Mehlmann Ibolya nyilatkozott -, ezen a linken megtekintheti.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108KövetkezőUtolsó »

105. oldal / 108

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.