VKCSK.hu


Tét nélküli záróforduló PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 14. péntek, 09:24

Igazi tétje nincs a szombaton 13 órakor Audi-ETO II–VKCSK győri rangadónak, hiszen a zöld-fehérek utánpótlása nagy valószínűség szerint a második helyen végez, míg a VKCSK már fordulókkal ezelőtt bebetonozta magát a kilencedik helyre.

Róth Kálmán együttese számít a találkozó esélyesének, hiszen ősszel is nagy fölénnyel győzött. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor abban bízik, hogy ezúttal képes lesz a csapata a tisztes helytállásra.

„A héten nyolc-tíz emberrel tudtunk edzeni, így azért volt lehetőségünk az érdemi munkára. Hogy ez aztán mire lesz elég, majd kiderül a meccsen. Csizmadia Júlia fájlalja a vállát, ő a múlt héten sem volt már, s most is kérdéses a játéka, a többiek viszont harcra készek” – mondta Csomor Tibor.

 
Akaratgyenge játék PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 09. vasárnap, 18:25

Csapatunk súlyos, 23-38-as vereséget szenvedett a Szekszárdtól a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Bár meglepetésre készült a VKCSK, rögtön a mérkőzés elején nyomatékosította a bronzérmes helyen tanyázó Szekszárd, hogy a két pontért érkezett Győrbe. Sajnos csapatunk jócskán megkönnyítette a vendégek dolgát, mert rengeteg labdát eladtunk, melyekből könnyű gólokat lőtt a Szekszárd. Ez meg is határozta a találkozó további menetét. A hitehagyottá vált győri gárda ellen fokozatosan növelte előnyét a Szekszárd, s végül ilyen arányban is megérdemelten győzött. Úgy tűnik, csapatunk a biztos kilencedik hely tudatában gyakorlatilag befejezettnek tekinti a bajnokságot, bár az is tény, hogy a véghajrában a három kiemelkedően legjobb csapattal találkozik, mégis nagyobb ellenállásra számított Csomor Tibor vezetőedző. Még egy lehetőség van a javításra, a papírforma alapján azonban kicsi az esély, hogy az utolsó fordulóban az Audi-ETO II ellen sikerül további pontokat szerezni.

 
Másfélmilliós támogatás PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08. szombat, 08:07

Klubunk 1,6 millió forinttal gazdagodott a héten. A várostól 1,1 millió, az Magyar Kézilabda Szövetségtől 500 ezer forint támogatást kapott a csapat.

Elnökünk, Csomor Tibor örül, de azért keserűség is van benne: "Minden pénz nagyon jól jön, de azért egy kicsit több pénzre számítottam a várostól, tavaly ugyanis többet kaptunk. Ráadásul néhány sportág, mely alig-alig van jelen vagy alacsonyabb osztályban szerepelő klub több pénzt kapott. Félreértés ne essék, nem tőlük sajnálom, de egy kicsit ez aránytalan. Örülnék, ha észrevennék a városban, hogy létezünk, s szinte a semmiből felépítettünk egy stabil NB I/B-s együttest."

 
Meglepetésre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 08. szombat, 08:13

Csapatunk vasárnap 18 órakor a harmadik helyen álló Szekszárdot fogadja. Csomor Tibor vezetőedző szeretne meglepetést okozni.

"Papíron ez az utolsó hazai meccsünk, bár az utolsó fordulóban az Audi-ETO II-vel is Győrben, a Magvassy-csarnokban játszunk, csak ott nem mi leszünk a pályaválasztók. Mindenképpen szeretnék emlékezetessé tenni közönségünknek az utolsó két meccset, s lehetőleg nem úgy, hogy súlyos vereséget szenvedünk. Sokkal inkább szeretnénk meglepni a Szekszárdot, mely különösen belső posztokon nagyon erős. A héten a felkészülés hasonló volt az előző hetekéhez képest, kevesen tudtunk edzeni egyéb, más elfoglaltságok miatt. Ennek ellenére bízom abban, hogy az erőnlétünk kitart a meccsen, főleg ha nem megyünk bele egy nagy rohanásba, hanem taktikus, megfontolt kézilabdát játszunk. Mindenki egészséges, így a legjobb csapattal tudjuk felvenni a versenyt a szekszárdiakkal."

 
Vereség a bajnoknál PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 02. vasárnap, 18:54

Nem sikerült elrontania csapatunknak a bajnokavatását, miután 43-26-ra kikapott az Érd otthonában.

Az első szűk tíz percben még sikerült a lépést tartani az éllovassal (5-3), ám a folytatásban szép lassan elhúzott az Érd. Sajnos nálunk sok volt az eladott a labda, a technikai hiba. Bár az elképzelések szerint lassan, nyugodtan játszottunk volna, belementünk a rohanós játékba, ami ellenfelünknek kedvezett. A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv, a bajnokságra és feljutásra pályázó, rutinos, válogatottat is megjárt játékosokkal felálló hazaiak nem álltak le, s ugyan akadt több, jónak mondható egyéni teljesítmény nálunk is, sajnos nem tudtuk megnehezíteni a bajnokavatást.

Egy hét múlva a Szekszárdot fogadjuk, a bajnokság harmadik helyén álló együttes ellen búcsúzik hazai közönségétől csapatunk. Remélhetőleg ott összejön egy bravúr, s szépre sikeredik az utolsó itthoni mérkőzés.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

105. oldal / 112

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.