VKCSK.hu


Csapatunk a Revitán PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 05. péntek, 15:58

Ma este a győri Revita TV Ászok című műsorában riport látható majd csapatunkról: Csomor Tibor vezetőedző és Mehlmann Ibolya nyilatkozik a tavaszi szezonnal kapcsolatos elvárásokról, esélyekről. A felvétel 20.05 órakor kezdődik, aki azonban lemarad erről, két órával később, azaz 22.05-től megnézheti az adást.

 
Mehlmann nem játszhat PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 02. kedd, 20:10

Bár győztesen meccsen tért vissza Szombathelyen a kézilabdapályára Mehlmann Ibolya, csapatunk jobbátlövője, mégsem lehetett felhőtlenül boldog. A korábbi válogatott játékos bokaszalagjai ugyanis megsínylették a találkozót: részlegesen elszakadtak mindkét lábában.

"Nekem kis csak a meccs után mondta Ibi, hogy fáj a lába, közben nem szólt arról, hogy egy szerencsétlen mozdulatnál megsérült. A szakemberek szerint szülés után sokkal lazábbak a szalagok, ráadásul hosszabb kihagyás után tért vissza Mehlmann, ez lehet a probléma oka. Az biztos, hogy a vasárnapi, Kispest elleni mérkőzést kihagyja, aminek természetesen nem örülök, de felesleges lenne erőltetni. Remélhetőleg azért a kényszerpihenő nem lesz olyan hosszú, a későbbi meccseken ugyanis nagy szükség lesz a balkezes játékosra" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Kihasználjuk a szünetet PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 22. hétfő, 19:50

Két forduló ment le a tavaszi szezonból, s máris szünetet iktatott be a szövetség a programba. Mint ismeretes, a hétvégén Győrben rendezik meg a női Magyar Kupa négyes döntőjét, ezért egyik osztályban sem rendeznek mérkőzést. Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője elmondta: nem jön rosszul a szünet, hiszen van egy kis plusz idő a felkészülésre. Az erőnlét fejlesztése érdekében a hét első felében sok futás és medicinlabdázás szerepel majd az edzésprogramban, míg a csapatjáték csiszolását a pénteki edzőmeccsen tervezi a szakvezető. Ami biztos, hogy pénteken az edzés idejében, azaz 18.30 órakor a Krúdy-gimnáziumban játszik csapatunk, az ellenfél vagy a Széchenyi ESE vagy a Komárom NB II-es gárdája lesz.

Ami még fontos hír, hogy két mérkőzés időpontja is megváltozott az Audi-ETO BL-meccsei miatt. Mint az a programban is látható, a Kispest és a Nagyatád elleni találkozó került át másik napra.

 
Játék egymás közt PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 26. péntek, 08:19

A tervek szerint ma edzőmeccset játszott volna a csapat, de végül a Széchenyi ESE és a Komárom is lemondta a találkozót. Csomor Tibor vezetőedző ezért úgy döntött, hogy egymás közti játékot iktat a programba.

"Jobb lett volna egy külső ellenféllel játszani, mert talán markánsabban kijöttek volna a hiányosságaink, de néhány taktikai elemet azért így is tudunk gyakorolni" - mondta Csomor Tibor.

 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 21. vasárnap, 11:57

A győzelem reményében utazott Szombathelyre csapatunk, az első félidő első felében azonban nem igazán pörögtek száz százalékon a játékosok. A hazaiak négygólos előnyre tettek szert (13-9), amit már vezetőedzőnk, Csomor Tibor nem bírt tétlenül nézni, úgy gondolta, ideje elbeszélgetni a fejekkel. Az intelmek hatásosnak bizonyultak, mert az időkérést követően a szünetig egy 8-2-es szakasszal átvette a vezetést a VKCSK. Szünet után már sokkal higgadtabban és jobban is játszottak a győriek ellenfelüknél, s erőben is jobban bírták, így végül magabiztosan hozták a kötelező győzelmet.

ruskokati

A csapatból többen is kiemelkedőt nyújtottak, de mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Kellett ez a nyugtató győzelem, mert az első fordulóban elszenvedett vereség miatt feszült volt a hangulat a héten a csapatban. Remélhetőleg mindenki megnyugodott, s jó hangulatban készül a folytatásra. A hazaút egyébként nem volt problémamentes, ugyanis a csapatot szállító busz lerobbant. Még jó, hogy megállt a csapat Bükön - ahol az eredeti tervek szerint részt vett volna a hagyományos felkészülési tornán, de a Szombathely végül nem járult hozzá a pénteki meccshez -, s míg vacsorázott, a pótbusz is megérkezett, s az utazás onnantól kezdve már gond nélküli volt.

További részletek itt.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

110. oldal / 111

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.