VKCSK.hu


Edzői értékelés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. június 29. kedd, 19:05

Bár javában tart a nyári szünet, elnökünk és edzőnk, Csomor Tibor már a jövőre koncentrál. Az előző bajnoki szezont viszont csak most zárta le, miután egyénileg is értékelte is a játékosokat.

"Mint korábban már mondtam, a kilencedik hely jónak mondható, bár van bennem egy kis hiányérzet. Összességében azonban elégedett vagyok. Egyénileg is hasonló dolgokat tudok elmondani: a játékosok igyekeztek tudásuk legjavát nyújtani, ami többé-kevésbé sikerült is. Azért tartalék majdnem mindenkiben maradt" - fogalmazott a szakvezető.

 

Lássuk, milyen bizonyítványt osztott ki tanítványainak Csomor Tibor:

 

- Wunder Eszter, Wunderli Klaudia: Két fiatal kapusról van szó, akik együtt megoldották a posztot. Nehézséget jelentett számukra, hogy külön kapusedzésük nem nagyon volt, így is több jó mérkőzésük volt.

- Jagadics Beatrix: Ő a harmadik számú kapusunk, egy-két találkozón védett, sokat kell még fejlődnie, de nagy lehetőség van benne.

- Csiszár Klaudia: Az ősz jobban sikerült a számára, tavasszal a hozzáállása az edzéseken nem volt az igazi, de azért összeszedte magát. Úgy gondolom, a jövő embere lehet.

- Lelkes Noémi: Ősszel játszott többet, mivel a télen egy elhúzódó betegség miatt több hónapot ki kellett hagynia

- Imrefalvi Lilla: Munkahelyi elfoglaltság miatt kevesebb edzésen tudott részt venni. Védekezésben hasznos csapattag volt, támadásban viszont kevesebb lehetőséget kapott.

- Csizmadia Júlia: Jó adottságú játékos, nagy reményekkel hoztam Győrbe. Egy-két meccset leszámítva sajnos nem alkotott maradandót.

- Kovács Tímea: Jó döntés volt elsőszámú irányítónak megtenni. Nagy küzdő, aki minden edzésen ott volt. Gólátlaga nagyon jó volt, kombinatív játékban még fejlődnie kell.

- Ruskó Katalin: A csapat meghatározó játékosa, kiemelkedő mérkőzései voltak, egyértelműen az egyik legjobb volt a szezonban. Ugyanakkor mikor a csapat gödörben volt, többet kellett volna vállalnia.

- Fábián Ágnes: Ő is meghatározó játékos, aki védekezésben és támadásban is kulcsszerepet tölt be.

- Gyurkovics Rita: Fiatal játékos, akivel sokat kellett küzdeni, mert az iskola miatt az edzéslátogatottsága nem volt a legjobb. Amikor viszont játszott, azért bebizonyította, hogy helye van a csapatban. A jövőben is számítok rá.

- Benkovics Barbara: Lelkes edzésre járó, hasznos csapattag, de inkább kiegészítő szerepet kapott, a jövő játékosa.

- Őri Szandra: Sokat betegeskedett, ez kihatott a teljesítményére, mert amúgy jó irányító, s különösen akkor volt jó, mikor Benkoviccsal és Gyurkoviccsal együtt volt a pályán. Sajnos az iskola miatt valószínűleg abbahagyja a játékot.

- Hajnalné Raucsik Krisztina: Az egyik alapítótagunk, aki még mindig elsőszámú játékos a balszélen. Hasznos játékos, remélem, még egy évet vállal.

- Fekete Kitti: Többet vártam tőle a játéktudása alapján. A jövőben is számítok rá, bízom benne, hogy egy végigdolgozott alapozás után jobb formát mutat majd.

- Sarmon Alexandra: Számomra ő a zsákbamacska. Tud nagyon jól játszani, de ezt el is tudja rontani a hozzáállásával. Edzéseken azt várom tőle, hogy felszedje a padlót, s helyet követeljen magának a csapatba. Bízom benne, hogy sokáig erősíti az egyesületet.

- Szegedi Orsolya: Nagy segítségünkre volt, bár az ETO BL-szereplése, majd decemberi súlyos sérülése miatt nem tudott annyi meccsen játszani, mint amennyin szerettem volna. Sajnálom, hogy jövőre már nem szerepelhet kettős igazolással.

- Mehlmann Ibolya: Tavasszal játszott nálunk, s nagyon nagy erősítést jelentett. Motivált volt, s jó hatással volt a társakra. Egy-két meccsen azonban ő is beleszürkült a csapatba. Köszönöm, hogy itt játszott, hogy együtt dolgozhattunk, s sok sikert kívánok neki az NB I-ben.

- Karácsony Dóra: VKCSK-s nevelés, jó képességű játékos, de csak epizodista volt. Sok edzésre van szüksége, hogy jobb játékossá váljon.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. június 29. kedd, 19:39
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.