VKCSK.hu


Segített az ETO PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. augusztus 29. vasárnap, 19:21

Enyhültek edzőnk, Csomor Tibor homlokán a ráncok, a héten ugyanis megállapodott az Audi-ETO-val, s három játékost is kölcsönbe kapott az első számú győri csapat utánpótlásából. Mint azt Csomor Tibor elmondta: Kiss Kitti szélső, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia átlövők az NB I/B-s csapatunknál szerepel az új idényben. A játékosok a meccsek mellett heti két edzésen vesznek részt klubunknál, a többi napokon viszont az ETO foglalkozásait látogatják. Még egy játékos sorsa kérdéses, hasonló feltételek mellett érkezhet még hozzánk az ETO-ból Horváth Dóra.

"Így azért már lehet azt mondani, hogy kiegyenesedtünk, jóval nyugodtabb vagyok. Köszönettel tartozom az ETO-nak és Róth Kálmánnak, hogy pozitívan álltak a dologhoz. Remélem, nem okozunk majd csalódást, s a játékosok képességei nálunk teljesednek majd ki" - fogalmazott Csomor Tibor.

A csapat egyébként hétfőn a Győrújbaráttal, szerdán a Széchenyi ESE csapatával játszik edzőmeccset, s ezeken készül a szezonkezdetre, ami szeptember 8-án Szombathelyen lesz: ott játszunk a Magyar Kupában.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.