VKCSK.hu


Elmaradt edzőmeccs, Szegedi nálunk edz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. január 14. péntek, 17:51

Elmaradt csapatunk mára tervezett edzőmeccse, a Tatabánya ugyanis lemondta a vendégszereplést. Mivel az NB II-es csapatok még csak a napokban vagy egyáltalán nem kezdték az edzéseket, így nem sikerült új ellenfelet találni. A tervek szerint a jövő héten több felkészülési találkozót is tud vívni csapatunk, bár még képlékeny a program.

Változás történt a játékoskeretben, ugyanis csatlakozott hozzánk Berettyóújfaluról Csendes Viktória, valamint várhatóan az ETO NB II-es csapatától is érkezik játékos. Igaz, ő csak az ificsapatnak lehet a segítségére. Aki viszont a nagy dobás lehet, az Szegedi Orsolya, akinek december 31-én járt le a szerződése az Audi-ETO-nál, s jelenleg nálunk edz. A fiatal játékos korábban kettős igazolással már játszott pár találkozót csapatunkban, így nem ismeretlenek számára a körülmények.

Szegedi még az Audi-ETO mezében

Szegedi még az Audi-ETO mezében

"Úgy egyeztem meg Orsival, hogy eddzen nálunk, s ha úgy adódik, ezt a félévet játssza le nálunk. Persze azért még vár ajánlatokra az NB I-ből, de akár alakulhat úgyis a sorsa, hogy itt szerepel. Nagy segítségünkre lenne, akár irányítóként is, ugyanis Kovács Tímea lassan gyógyul. Nem kizárt, hogy a teljes felépülés eltart a tavaszi szezon végéig" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2011. január 14. péntek, 18:22
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.