VKCSK.hu


Győzelem és bál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. január 22. szombat, 21:00

A győri Széchenyi ESE ellen játszott csapatunk edzőmeccset tegnap, s 32-24-re verte az NB II-es ellenfelet. Csomor Tibor vezetőedzőnk elmondta: jó volt végre játszani, s látni, hogy azért még van munka a tavaszi rajtig. Ami már biztos a február 12-i rajt előtt, hogy a lányok február 5-én és 6-án Kozármislenyben vesznek részt egy felkészülési tornán, emellett a jövő hétre is szeretne edzőmeccse(ke)t lekötni Csomor Tibor.

"Szükség van a játékra, hogy kiderüljön, hol is vannak a legnagyobb hiányosságaink. Szegedi Orsolya továbbra is nálunk edz, bár a Békéscsaba vinné a hírek szerint. Ez remélhetőleg a napokban eldől, a felállás továbbra is az, hogy ha nem jön össze semmi a játékosnak, akkor a tavaszt nálunk játszaná végig. Nagy segítség lenne számunkra, főleg irányítóba, hiszen a Kovács Tímea vállműtétje után legkorábban március közepén térhet vissza, s akkor még nem beszéltünk arról, hogy fél évet kihagyott" - fogalmazott a szakvezető.

A klub január 29-én tartja immár hagyományos bálját a győri Golden Ballban. Aki szeretne még belépőt vásárolni az eseményre, a 30/9565-088-as telefonszámon ezt megteheti.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.