VKCSK.hu


Lökést adhat a jó rajt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 11. péntek, 16:39

Csapatunk szombaton 11 órakor Marcaliban lép pályára a tavaszi rajton. Nincs könnyű helyzetben együttesünk, hiszen mint azt Csomor Tibor vezetőedző elmondta: Fekete Kitti betegség, Kovács Tímea sérülés, Raucsik Krisztina magánjellegű elfoglaltság miatt nem tud pályára lépni. Gáborfalvi Alexandra kevés edzésen tudott részt venni, míg a fiatal Gellér Zsófia köldöksérv miatt esett ki jó egy hónapra.

?Sajnos a téli felkészülés nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztük, ráadásul igen-igen ?vékonyan? vagyunk, főleg így, hogy ennyi a hiányzónk. Egy jó rajt mindenképpen lökést adna, de ehhez nagyon oda kell tenniük magukat a lányoknak? ? fogalmazott a szakvezető.

Új játékos a klubnál az Audi-ETO-tól kölcsönkapott Horváth Imola, aki az ificsapatot erősítheti, továbbá Csendes Viktória és a kapuban Somogyi Alexandra. Utóbbi mindenképpen erősítést jelenthet, előbbinek viszont még sokat kell dolgoznia.

Nincs még döntés Szegedi Orsolya sorsáról. Csomor Tibor szeretné, ha nálunk folytatná, ám a játékos még vár, hátha magasabb osztályból kap ajánlatot.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.