VKCSK.hu


Bravúrra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 20. péntek, 11:32

Két forduló van hátra a bajnokságból, s ezeken az esélytelenek nyugalmával készülhetünk, hiszen sem az éllovas Mohács (szombaton 18 órakor fogadjuk a baranyai gárdát a Magvassy-csarnokban), sem a harmadik helyen álló Audi-ETO II (jövő szerdán 18.30 órakor kezdődik a találkozó a Magvassyban) ellen nem mi számítunk a favoritnak. Ennek ellenére szépen szeretnénk befejezni a szezont, melyben egyébként pontrekordot értünk el. Harmadik másodosztályú évünkben éppen ötven százalékos a mérleg: 11?11 győzelem, illetve vereség mellett két döntetlent értek el a lányok, s a 24 ponttal a 9. helyen állnak. Hátrébb már biztos nem kerülünk, ám bravúrral még elérhető a nyolcadik hely.

?Jó lenne feltenni a pontot az i-re egy-két bravúrponttal. Nem lesz egyszerű, de megpróbáljuk a lehetetlennek tűnő vállalkozást. Akármi is lesz, összességében nem lehetünk elégedetlenek, hiszen ha tavaly a szezon kezdetekor valaki azt mondja, két meccsel a vége előtt így állunk, lehet, én magam sem hiszem el. Szerencsére azonban a csapat hitt magában, még ha sokszor vitázni és veszekedni is kellett a játékosokkal ezért. Ami nagy dolog, hogy olyan egyesületek végeznek mögöttünk, ahol sokkal több pénzből működnek, nem egyet közülük legyőztünk. Értünk el bravúrokat is, elég csak az FTC II és a Kispest legyőzésére gondolni? ? mondta Csomor Tibor vezetőedzőnk, aki hozzátette: komoly segítséget kaptak az Audi-ETO-tól és a város is felfigyelt az itt végzett munkára.

?Úgy érzem, jó volt az együttműködés az ETO-val, bízom benne, ők is így gondolják, s jövőre is lesz erre lehetőség. A városnak is köszönjük a támogatást. Magasra került a léc, nem lesz könnyű ezt túlszárnyalnunk, de célunk, hogy jövőre még előrébb lépjünk.?

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.