VKCSK.hu


Öt perc alatt eldőlt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. szeptember 25. vasárnap, 15:00

Bár a második félidőben még döntetlen volt az állás, öt perc alatt kilenc gólt kapott csapatunk, így végül 37-30-ra kikapott Marcaliban.

 

Sajnos nem voltak jók az előjelek, Kovács Tímea betegsége nem jött helyre, s ez  rá is nyomta a bélyeget a meccsre.. Csapatunk az első helyzetet kihagyta, és ezután jöttek a szokásos dolgok: rengeteg kimaradt ziccer, eladott labda. Védekezésünk megint csődöt mondott, nem tudtunk a váltásokra reagálni. Jellemző, hogy az ellenfél nem dobott átlövés gólt az első félidőben, csak a mi hibáinkból éltek és lerohanásból voltak eredményese. Azt sem sikerült kihasználni, hogy a 15. percben kizárták az irányítójukat és csupán hat felnőtt játékosa volt a Marcalinak.

A második félidőt emberelőnyben kezdtük de ez csak nekünk okozott problémát. A 45. percben 22-22 volt az állás,  mi támadtunk az erejükkel elkészült Marcalit meg kellett volna rogyasztani, helyette megmagyarázhatatlan katasztrófa történt: öt perc alatt kilenc gólt kaptunk, ami kivégezte a   csapatot. Nem volt igazi vezér, aki győzelemre vezette volna a társaságot, Vida kezében volt az irányítás, de döntő helyzetekben megremegett a keze.

A juniorcsapat viszont remekelt, s 19-15-re nyert.

A 2. forduló további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus-Szentendre 27-23, Audi-ETO II-Szent István Építők 41-22, Vasas-Kispest 24-22, FTC II-PTE-PEAC, Siófok II-Mohács.

A juniorbajnokságban: Pénzügyőr-Spartacus-Szentendre 20-23, Audi-ETO II-Szent István Építők 43-27, Vasas-Kispest 33-25, FTC II-PTE-PEAC, Siófok II-Mohács.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2011. szeptember 25. vasárnap, 15:11
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.