VKCSK.hu


Negyedszer is bentmaradtunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. június 11. hétfő, 20:28

?Zűrös éven vagyunk túl, melynek a végén elmondhatjuk, hogy sikerült bentmaradnunk. Összességében ez mindenképpen pozitív, de ha azt vesszük, hogy tavaly huszonnégy ponttal lettünk tizedikek, idén meg tizenhárommal, az azért árulkodó? ? foglalta össze a szezont Csomor Tibor vezetőedző a csapat közelmúltban tartott évzáróján, melynek az ETO Park második emeleti étterme adott otthont.

?Tizenkét éve indult az egyesületünk, s számos nehézségen túl vagyunk, mondhatni, már a jég hátán is megélünk. A nyáron kilenc-tíz játékossal kezdtük a munkát, ígéreteket szép számmal kaptunk, sajnos ezek jó része meg is maradt ígéretnek. Ettől függetlenül nem adtuk fel, s az őszt úgy zártuk, hogy minden reményünk megvolt a bentmaradást érő hely megszerzésére. A tavaszt nagyban meghatározta, hogy a taóból pénzhez sikerült jutnunk, s először tudtunk edzőtáborba menni a télen. Mindez sokat jelentett, első tavaszi meccsünket a Vasas otthonában meg is nyertük. A folytatásban itthon kaptunk ki gyalázatos teljesítménnyel a Marcalitól, de a Siófok vendégeként megint sikerült győznünk. A napi gondok nem enyhültek, munkahelyi és iskolai elfoglaltság, továbbá sérülések miatt kevesen voltunk az edzéseken. Ez visszatérő probléma, s azért bosszantó, mert ilyen körülmények között is képes a csapat olyan teljesítményre, mint a Kispest elleni? ? mondta vezetőedzőnk, utalva a fővárosiak otthonában aratott bravúros sikerünkre.

?Némi túlzással azt is mondhatnám, hogy számunkra az volt az évszázad meccse, gyakorlatilag háromszor álltunk fel vert helyzetből. Ezt követte a Pécs elleni egygólos siker, vagyis a szezon során először tudtunk egymás után kétszer nyerni. Ezek a pontok nagyon kellettek, bár egy kicsit talán el is szállt a társaság, Szentendrén nagy volt a mellény, bele is szaladtunk egy pofonba. A Szent István ellen a rengeteg hiányzó ellenére megszereztük azt a pontot, amivel bebiztosítottuk NB I/B-s tagságunkat. A körülmények ellenére negyedik éve őrizzük ezt, ami szenzációs dolog, s ezért dicséret és köszönet jár mindenkinek, aki segített bennünket? ? folytatta Csomor Tibor, majd a jövőről is beszélt.

?A serdülőcsapatot eddig az ETO biztosította, ez most megszűnik, ám sikerült megállapodnunk a Gárdonyival, így a hetedik-nyolcadik osztályosaik révén Gellér Ferenc vezetésével ez a korosztály megoldott. A junioroknál Pánczél Krisztina munkájával nagyon elégedett vagyok, magas szintű munkát végez, noha nincs könnyű dolga. Negyvenen kezdték a fiatalok, a végére elfogytak, az utolsó meccseken már sérülteknek kellett ülniük a padon, hogy meglegyen a létszám. Sajnos továbbra is hiányzik az alázat a fiatalokból? ? tette hozzá a szakember, aki még elmondta azt is, hogy a Nyugati csoport gólkirálya játékosunk, Vida Ingrid lett.
A jövő évi csapatról egyelőre még keveset tudni, az biztos, hogy Schmied Barbara távozik, miután ő Ausztriában folytatja tanulmányait. A felkészülés augusztus 1-jén kezdődik, s a jövő esztendőre még több taós pénzben bízik Csomor Tibor, az idei keretből hétmilliót sikerült lehívni, az új kiírásban 53 millió forintra adott be pályázatot a klub, többek között egy busz vásárlása is szerepel a tervek között.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.