VKCSK.hu


Meglepetésre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. március 05. péntek, 16:03

A női NB I/B-ben vasárnap 18 órakor az 5. helyezett Kispest csapatát fogadjuk a Magvassy-csarnokban. Mint azt Csomor Tibor vezetőedző elmondta: szeretnének meglepetést okozni, s győzni.

?Nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen több NB I-et is megjárt játékosa van a kispestieknek, de igyekszünk borsot törni az orruk alá. Jó hír, hogy Lelkes Noémira már számíthatok, Raucsik Krisztina viszont nem lesz, s kérdéses a bokasérüléssel bajlódó Mehlmann Ibolya játéka is? ? mondta az edző.

A vendég kispestiek újoncként szerepelnek, ám komoly háttérrel rendelkeznek, így egyáltalán nem meglepő a jó szereplésük. A keretben olyan játékosok vannak, mint a 36 éves Natalina Gorova, aki 2003-tól öt éven át játszott a Vasasban, mely akkor az élvonalban játszott. Szintén NB I-es múltja van a 23 éves Szamosi Líviának: két évet töltött a Kőbánya-Spartacusban, majd Derecskén és Nyíradonyban kézilabdázott egy-egy évet. A kapus, Péntek-Dózsa Katarina a 2000 és 2005 közötti időszakból sokak számára Miklosová néven lehet ismerős, hiszen ekkor ezen a néven az FTC-t erősítette a 32 éves hálóőr. Érdekesség még, hogy a Kispest egyik fő mezszponzora az ismert tévés, Gianni által működtetett étterem.

 

 

Ősszel a Kispest otthonában - ez a Spartacus-csarnok volt - tíz góllal (29-19) verték a kispestiek csapatunkat, így van miért visszavágni. A hírek szerint több autóbusszal érkeznek vendégszurkolók - biztonsági okokból ezért csak a Magvassy-csarnok főbejárata lesz nyitva -, így a hangulatra várhatóan nem lesz panasz, de azért jó lenne, ha nem érezné otthon magát a Kispest.

?Örülnénk, ha minél több győri drukker kilátogatna, mert szükség lenne a biztatásukra. De nem bánom azt se, ha a nézőtéri szurkolásból a vendégek jönnek ki jobban, a pályán viszont a végén mi ünnepelhetnénk? - fogalmazott Csomor Tibor.

 

Néhány érdekes statisztikai adat:

- A VKCSK hazai pályán háromszor győzött, ugyanennyi vereséget szenvedett, egy találkozón pedig döntetlent ért el.

- A Kispest idegenbeli mérlege négy győzelem, egy döntetlen, két vereség.

- Csapatunkból Ruskó Katalin a legeredményesebb játékos, 12 meccsen 94 gólt lőtt (akár már vasárnap este meglehet a 100)

- A kispestiek legjobb góllövője Matus Adrienn, aki 15 találkozón szerzett 66 gólt.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. március 05. péntek, 22:12
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.