VKCSK.hu


Játékosokat keresünk ificsapatunkba PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. június 19. kedd, 17:49

Klubunk keres olyan 2000 és 2004 között született játékosokat, akik szívesen folytatnák nálunk pályafutásukat. Előképzettség nem feltétel, de nyilván a kézilabdamúlt előnyt jelent. Érdeklődni és jelentkezni Kárpáti Anett technikai vezetőnél lehet a 30/278-0030-as telefonszámon.

 
Vereség zárásként PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. május 12. szombat, 18:24

EU-Fire Mosonmagyaróvár-VKCSK 40-17 (20-8)

Mosonmagyaróvár, UFM-aréna, 1000 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka - Németh P. 1, Szabó D. 4, Németh V. 4, KÁRPÁTI 5, Mészáros 3, Németh K. Cs.: BALOGH E. (kapus), Beke, Papp, Kozári, Pár. Edző: Csomor Tibor.

A papírformának megfelelően a már bajnok óváriak végig kézben tartotta a mérkőzést. Ráadásul a 15. percben Takács Rékát piros lappal kiállították a játékvezetők. Összességében nehéz éven vagyunk túl, a cél, hogy a lehető leghamarabb visszakerüljünk az NB I/B-be.

Csomor Tibor: - Nem volt jó szezonunk, sajnálom, hogy kiestünk. Sokat tanultunk ebben az évben, és az is biztos, hogy minél hamarabb szeretnénk visszajutni a másodosztályba.

 
Az utolsó bajnoki PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. május 11. péntek, 12:26

Utolsó mérkőzését játssza a szezonban csapatunk, a már biztos bajnok EU Fire-Mosonmagyaróvár otthonában lépünk pályára ma 19 órakor. A papírforma sima hazai győzelemmel kecsegtet, hiszen ősszel 41–18-ra múlt felül bennünket az MKC.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor így nyilatkozott a várakozásairól: „Mindenekelőtt gratulálunk a mosonmagyaróváriaknak, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot. Sok sikert kívánunk nekik az NB I-ben. Mi szeretnénk becsülettel helytállni a bajnok ellen. Igyekszünk majd megnehezíteni vendéglátóink dolgát. Az elmúlt hetekben többször is sikerült az oroszlán bajszát megcibálnunk, ebben bízunk a szezon utolsó mérkőzésén is.”

 
Nem bírtuk tartani a lépést PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. május 06. vasárnap, 06:42

VKCSK-Audi-ETO U18 19-39 (10-20)

Ikrény, 100 néző. V.: Kovács K., Tóth J.

VKCSK: Liszkai - NÉMETH P. 7, Szabó D. 1, Mészáros 3, Kárpáti, Németh V. 3, Németh K. Cs.: Takács Réka (kapus), dr. Csupor 4, Takács Rebeka, Pár, Beke, Papp P. 1. Edző: Csomor Tibor.

A győri fiatalok végig magasabb tempót diktáltak, s fokozatosan növelve előnyüket biztosan győztek. Összességében csapatunk mindent megpróbált a tisztes helytállásért, de ez most csak erre volt elég. A krónikához tartozik, hogy kapusunk, Liszkai Krisztina kézsérülést szenvedett, így számára befejeződött a szezon. A zárófordulóban a már bajnok Mosonmagyaróvár otthonában lépünk pályára jövő pénteken

Csomor Tibor: - Jobbulást kívánunk kapusunknak. Nem tudtuk tartani a lépést az ETO fiataljaival. További sok sikert kívánunk nekik.

 
A győri fiatalokat fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. május 04. péntek, 08:09

Csapatunk pénteken 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Audi-ETO U18 gárdáját fogadja. Mi gyakorlatilag már biztosan kiesők vagyunk, esetleg még az utolsó helyről léphetünk előre egyet, míg a győri fiatalok győzelem esetén egy pozíciót javíthatnának, s felléphetnének a hetedik helyre.

"Csupor Csenge kivételével mindenki rendelkezésemre áll. Ez lesz az utolsó hazai meccsünk, szeretnénk megnehezíteni a győri fiatalok dolgát. Nagy kérdés, ki játszik vissza az első csapat keretéhez tartozó játékosok közül. Mi erős ETO-ra számítunk, éppen ezért lenne értéke annak, ha sikerülne a helytállás" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 102

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.