VKCSK.hu


Az esélytelenek nyugalmával PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. február 18. vasárnap, 16:48

Csapatunk vasárnap 18 órakor a Szekszárd otthonában lép pályára. Bár a múlt héten megszereztük első győzelmünket, most nem mi vagyunk az esélyesek. Viszont veszítenivaló nélkül játszva akár meglepetést is okozhatunk, igaz, nem lesz teljes a keret.

"Németh Klaudia és dr. Csupor Csenge magánéletbeli elfoglaltság, Rancz Rebeka betegség miatt nem játszhat. Emellett kérdéses az ismét influenzával küszködő Németh Veronika, valamint az ujjsérüléssel bajlódó Takács Réka játéka. Nem nekünk áll a zászló, de mindent megteszünk, hogy emelt fővel jöjjünk le a pályáról" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Megvan az első győzelmünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. február 10. szombat, 18:47

Marcali-VKCSK 26-30 (10-15)

Marcali, 100 néző. V.: Szakállas, Varasdi.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA – Németh P. 4, TAKÁCS REBEKA 8, MÉSZÁROS 6, KÁRPÁTI 3, Németh V. 6, Németh K. 1. Cs.: LISZKAI (kapus), dr. Csupor, Szabó D. 2, Vinkelmann, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Bár az első gólt a hazaiak lőtték, a folytatásban mi irányítottuk a játékot, a 20. percben már 12-5-re vezettünk. Innen a szünetig pár gólt tudott csak ledolgozni a hazai gárda, de a fordulás után megint rá tudtunk tenni a lapáttal, s megint nőtt az előnyünk, a 47. percben 27-17 volt a javunkra. A marcaliak nagy hajrába kezdtek, kicsit meg is zavarodtunk, de végül a szezonban az első győzelmünk nem forgott veszélyben.

Csomor Tibor: - Nagyon kellett ez a két pont. Megérte elutaznunk ilyen messze, s örülünk, hogy sikerült meglepetést szereznünk.

 
Többen is betegek voltak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. február 09. péntek, 15:58

Szombaton 17 órakor a Marcalihoz látogat csapatunk. A két csapat között mindössze egy hely van - mi az utolsók, ők az utolsó előttiek -, viszont a hazai gárda négy pontot már begyűjtött. Kettőt éppen ellenünk Ikrényben. Most jó lenne visszavágni, más kérdés, hogy azt még Csomor Tibor edző sem tudja, kikkel.

"A héten betegséghullám söpört végig a társaságon, így egyelőre fogalmam sincs, kikre számíthatok. Bárki is lesz azonban a pályán, remélem, mindent megtesz azért, hogy végre elmozduljunk a nulla pontról. A múlt heti teljesítmény alapvetően bizakodásra adhat okot, abban a meccsben több volt, nem csak a lányokon múlt, hogy megint vereség lett a vége" - mondta Csomor Tibor.

 
Több volt ebben a meccsben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. február 03. szombat, 20:37

VKCSK-Gárdony-Pázmánd 25-28 (11-14)

Ikrény, 100 néző. V.: Babity, Balogh Á.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 1, Takács Rebeka 2, Mészáros 3, Kárpáti 3, NÉMETH V. 4, Rancz 1. Cs.: Liszkai (kapus), Németh K. 4, Szabó Dorina 3, dr. Csupor 4, Szabó Dóra, Pár, Vinkelmann, Zsiray, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 10-8-ig rendre mi irányítottuk a játékot, de elég volt a félidő hajrájában két 3-0-ás vendégrohanás, hogy a Gárdony-Pázmánd vezessen a szünetben hárommal. A második félidőben hol meglépett ellenfelünk, hol felzárkóztunk, de néhány játékvezetői döntés sem nekünk kedvezett, így végül fejet kellett hajtani a vendégek előtt. Pedig ebben a mérkőzésben sokkal több volt.

Csomor Tibor: - Ennyire telt ezúttal tőlünk, bár amikor felzárkóztunk, s fordíthattunk volna, néhány érdekes ítélet ezt meghiúsította. Az biztos, becsülettel végigjátsszuk a szezont.

 
Első pontjainkat szereznénk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. február 02. péntek, 12:47

Közel két hónapos szünet után folytatódik a bajnokság. Csapatunk szombaton 16 órakor Ikrényben a Gárdony-Pázmánd együttesét fogadja. Csapatunk egyelőre pont nélkül áll, célunk, hogy végre megszerezzük az első győzelmet, ami azonban nem lesz könnyű.

"Helyzetünk jelentősen nem változott, hasonló gondokkal küzdöttünk a felkészülés során, mint eddig. Azaz hol többen, hol kevesebben voltak az edzéseken. Bízom benne, hogy teljes kerettel tudunk kiállni a nyitófordulóban, s a lányok odateszik magukat annak érdekében, hogy végre ne nulla pont álljon a nevünk mellett a táblázaton. Ehhez elsősorban fegyelmezett védekezés kell, támadásban nem szabad kapkodni, eladni a labdákat, ha mégis, akkor gyorsan vissza kell rendeződnünk. Emellett pedig jó lenne hatvan percig tartani a lépést a vendégekkel" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 104

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.