VKCSK.hu


A győri fiatalokat fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. május 04. péntek, 08:09

Csapatunk pénteken 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Audi-ETO U18 gárdáját fogadja. Mi gyakorlatilag már biztosan kiesők vagyunk, esetleg még az utolsó helyről léphetünk előre egyet, míg a győri fiatalok győzelem esetén egy pozíciót javíthatnának, s felléphetnének a hetedik helyre.

"Csupor Csenge kivételével mindenki rendelkezésemre áll. Ez lesz az utolsó hazai meccsünk, szeretnénk megnehezíteni a győri fiatalok dolgát. Nagy kérdés, ki játszik vissza az első csapat keretéhez tartozó játékosok közül. Mi erős ETO-ra számítunk, éppen ezért lenne értéke annak, ha sikerülne a helytállás" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nem lehetünk elégedetlenek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 28. szombat, 18:01

Mohács-VKCSK 29-21 (16-10)

Mohács, 800 néző. V.: Bacs, Váltó.

VKCSK: Liszkai - NÉMETH P. 8, Németh K. 1, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 1, Németh V. 3, Papp P. 2. Cs.: BALOGH E. (kapus), Beke, Kozári, Pár 1. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdett a csapatunk, a 20. percig vezetett is, ekkor 9-6 volt a javunkra, a félidő utolsó harmadában azonban lerohant bennünket a Mohács, s a szünetben már hatgólos hátrányban voltunk. A fordulást követően a tisztes helytállás volt a célunk, ezt el is értük. Tartalékos csapattal jó teljesítményt nyújtottunk, s vállalható vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: - Gratulálok a csapatomnak, kevesen voltunk, több ifista is pályára lépett és jól is játszott. Ez mindenképpen biztató a jövőre nézve.

 
Tisztes helytállásban bízunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 27. péntek, 13:01

Szombaton 17 órakor csapatunk a Mohács otthonában lép pályára. Nem a legerősebb kerettel megyünk, ugyanis dr. Csupor Csenge, Takács Réka és Takács Rebeka mellett az ETO kettős igazolással rendelkező játékosa, Szabó Dorina sem játszik, lévén, hogy ő az NB II-es győri csapattal vív komoly rangadót Mosonszolnokon.

"Ahogyan eddig, úgy ezúttal sem lehet más a cél, mint az, hogy becsülettel helyt tudjunk állni. Bízom benne, maroknyi kis csapatom végig úgy áll a meccshez, ahogyan az elmúlt fordulókban tette, s megnehezítjük az ellenfél dolgát. Azt is remélem, a játékvezetés is partner lesz ebben, s akkor biztosak lehetünk benne, hogy élvezhető, jó mérkőzést játszik a két csapat" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Jól küzdöttünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 22. vasárnap, 07:28

VKCSK-Swietelsky-Szombathely 27-42 (11-20)

Ikrény, 100 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: Takács Réka - NÉMETH P. 6, Szabó D. 1, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 3, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Liszkai (kapus), Takács Rebeka 1, Beke, Pár. Edző: Csomor Tibor.

A 9. percben 6-5-re még mi vezettünk, utána azonban zsinórban négy gólt lőttek a vendégek, s ezt az előnyt a szünetig még növelni tudták. A fordulás után még hosszú percekig állandósult ez a 9-10 gólos különbség (38. perc: 15-25), a meccs utolsó harmadában azonban végleg felőrölt bennünket a szombathelyi gárda. Igaz, a játékvezetők felfogása sem nekünk kedvezett.

Csomor Tibor: - Csapatom megint jól dolgozott, a küzdeni tudásáért csak gratulálni tudok. Azt azonban hozzáteszem, az ilyen játékvezetés tönkre teszi a kiscsapatok munkáját. A kialakult különbség nem csak rajtunk múlt...

 
A becsületünkért is játszunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 20. péntek, 19:20

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a Swietelsky-Szombathely gárdáját. Ellenfelünk a harmadik helyen áll, így toronymagas esélyese a találkozónak.

"Még négy forduló van hátra, a célunk nem lehet más, mint az, hogy becsületből végigjátsszuk a bajnokságot, s ha tudjuk, nehezítsük meg riválisaink dolgát. A héten keveset edzettünk, emellett hiányzónk is lesz, Németh Klaudia biztosan nem áll rendelkezésemre. Vannak betegek is a fiatalok között, de bármilyen garnitúrával is tisztességgel kell hozzáállni a meccshez, mert csak akkor van esély egy igazán jó mérkőzésre" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.