VKCSK.hu


Vállalható vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 15. vasárnap, 17:44

NEKA–VKCSK 39–25 (19–12)

Balatonboglár, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: György, Horváth A.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 3, SZABÓ D. 6, Mészáros 3, Kárpáti 2, NÉMETH V. 10, Papp 1. Cs.: Takács Réka (kapus), Takács Rebeka, Kozári, Beke. Edző: Csomor Tibor.

Az esélyesebb hazaiakkal szemben sokáig jól tartottuk magunkat, de 97-nél több labdát eladtunk, ezekből leindított bennünket a NEKA, s a szünetre elhúzott. A folytatásban is igyekeztünk megnehezíteni a vendéglátók dolgát. Ez részben sikerült is, így összességében vállalható vereséget szenvedtünk.

Csomor Tibor: – Szép körülmények között játszottuk le a mérkőzést. Dicséret illeti a csapatomat a küzdeni tudásáért és a hozzáállásáért.

 
A NEKA otthonában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 13. péntek, 13:21

Csapatunk szombaton 11 órakor a NEKA otthonában lép pályára. A találkozó esélyese egyértelműen a bajnokiságban második hazai gárda, főleg úgy, hogy tőlünk négy játékosra sem számíthat vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

"Sajnos munkahelyi és családi okokból Csupor Csenge, Németh Klaudia, Pár Evelin és egyik kapusunk, Bolla Bella sem játszik. Akárhogyan is állunk fel, ezen a találkozón mi csak nyerhetünk, a vereség sajnos papírforma. Nem mindegy azonban, hogy ha ki is kell kapnunk, azt hogyan tesszük. Remélem, a lányok odateszik magukat, s igyekeznek megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát. Érdekes csapat vagyunk, mert vannak jó dolgaink, szoros meccseink, amit aztán sikerül lerontani a következő héten. Most a sorminta szerint egy jobb teljesítménynek kellene következnie, bízom benne, így lesz..." - mondta Csomor Tibor.

 
Szétestünk a szünet után PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 08. vasárnap, 15:19

VKCSK–Haladás 32–50 (16–22)

Ikrény, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Marton, Szabó E.

VKCSK: Liszkai – Németh P. 2, Szabó D. 4, Mészáros 7, Kárpáti 2, Németh V. 8, Papp 4. Cs.: Takács Réka, Bolla (kapusok), Beke, dr. Csupor 4, Takács Rebeka, Pár 1. Edző: Csomor Tibor.

A 15. percben még mi vezettünk, utána viszont zsinórban öt gólt lőtt a Haladás, mely a szünet után egy 7-1-es rohammal eldöntötte a mérkőzést.

Csomor Tibor: – A második félidőre összeestünk, a szombathelyiek pedig szétfutottak bennünket.

 
A Haladást fogadjuk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. április 06. péntek, 19:08

Csapatunk hosszabb bajnoki szünet után szombaton 15 órakor a Haladást fogadja az ikrényi sportcsarnokban. A legutolsó meccsünkön a Rinyamenti KC otthonában jól játszottunk, ha sikerül azt a teljesítményt átmenteni, akár a győzelmet is meg tudnánk szerezni.

"Jó lenne nyerni, de még előttem is rejtély, milyen állapotban lesz a csapat. Az biztos, hogy Németh Klaudia más elfoglaltság miatt nem áll rendelkezésemre, a többiek viszont minden bizonnyal lesznek. Örülnék, ha tudnánk egy jó mérkőzést játszani, aztán meglátjuk, ebből mi sül ki" - fogalmazott vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Több volt a meccsben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. március 18. vasárnap, 08:55

Rinyamenti KC-VKCSK 38-34 (17-20)

Nagyatád, 200 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: LISZKAI - NÉMETH P. 6, NÉMETH V. 11, MÉSZÁROS 3, KÁRPÁTI 1, SZABÓ D. 9, NÉMETH K. 4. Cs.: Pár, Dakos, Kozári, Papp P. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő közepéig fej fej mellett haladt a két együttes, majd mi léptünk meg először (10-13), s ezt a különbséget tartottuk is a szünetig. A fordulást követően rosszul kezdtünk, fordítottak is a hazaiak (22-21), de sikerült rendezni a sorokat, megint átvettük a vezetést (27-28). Sajnos megint megakadt a gépezet, elég volt egy hatperces rövidzárlat, a hazai csapat ezt kihasználva egy 7-1-es rohanással 34-29-re megugrott. Innentől kezdve pedig már nem volt esély a visszazárkózásra.

Csomor Tibor: - Gratulálok a lányoknak, ez győzelemmel felérő vereség volt.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 107

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.