VKCSK.hu


Az esélytelenek nyugalmával PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. november 10. péntek, 20:08

Csapatunk szombaton 11 órakor Ikrényben fogadja a NEKA gárdáját. Ellenfelünk eddig egyszer veszített, többi mérkőzését megnyerte, mi viszont pont nélkül állunk, így finoman szólva sem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

"A velünk hasonszőrű csapatok ellen sem nagyon sikerült átlépnünk az árnyékunkat, most viszont nekünk nincs veszítenivalónk, nyugodtan kézilabdázhatunk. Elsődleges célunk az, hogy megnehezítsük a NEKA dolgát, s játsszunk egy jó mérkőzést. Bízom benne, a lányok is így gondolják, s elhiszik végre, hogy annál sokkal többet tudnak, mint amit eddig mutattak" - mondta vezetőedzőnk Csomor Tibor.

 
Ez felért egy fejlövéssel PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. november 04. szombat, 17:57

Haladás-VKCSK 54-39 (20-16)

Szombathely, 100 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka - Németh P. 6, Takács Rebeka 4, Mészáros 1, Kárpáti 1, dr. Csupor 7, Rancz 7. Cs.: Jagadics (kapus), Szabó D., Németh K. 3, Németh V. 10, Pár, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

A 18. percig jobbára mi vezettünk, de 11-9-es vezetésünknél a hazaiak egy 5-0-val fordítottak, s a szünetig négygólos előnyre tettek szert. A második játékrészben öt percig tartottuk a lépést riválisunkkal, ám ekkor a Haladás egy egy újabb 5-0-ás rohanással tízgólosra növelte előnyét (38. perc: 29-19). Innentől kezdve már nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele. A végeredmény kis túlzással egy kosárlabdameccs eredményére hasonlított, ami azért is különösen fájó, mert idegenben 39 dobott góllal illene győzni...

Csomor Tibor: - Ez a meccs fejlövéssel ért fel a csapatomtól...

 
Szombathelyre utazunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. november 03. péntek, 14:57

Szombaton 16 órakor csapatunk a Haladás vendége lesz. Létfontosságú számunkra a mérkőzés, célunk mindenképpen az, hogy megszerezzük első pontjainkat.

"Az elmúlt meccsek sem úgy sikerültek, ahogyan terveztük. Hiába szoros a találkozó első fele, általában szünet után elfáradunk, s olyankor az ellenfelek átrohannak rajtunk. Most szerdán nagyon jól edzett a társaság, bízom benne, ebből a lendületből át tudnak menteni a hétvégére is annyit, hogy győzelemmel zárjunk. Hoffer Erna munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz, a többiek viszont várhatóan a rendelkezésemre állnak" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Szünet után elfáradtunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 29. vasárnap, 12:44

VKCSK-Rinyamenti KC 25-36 (13-16)

Ikrény, NB I/B-s mérkőzés, 100 néző. V.: Acsai, Haskó.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 3, Takács Rebeka 4, Mészáros 2, Kárpáti, dr. Csupor 3, Pár. Cs.. Jagadics (kapus), Zsiray, SZABÓ D. 6, NÉMETH V. 3, RANCZ 3, Dakos 1, Vinkelmann, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, a szünet előtt azonban a vendégek elléptek, 11-10-es vezetésünk után lett háromgólos a hátrányunk. A fordulást követően ezt a különbséget megduplázta a Rinyamenti (15-21), de a meccs 22-27-nél dőlt el végleg, ekkor egy 7-0-ás rohammal biztossá vált, hogy ismét pont nélkül maradunk.

Csomor Tibor: - Amíg erővel bírtuk, egyenrangú ellenfelei voltunk a nagyatádiaknak, de a második félidő második felére elfáradtunk, s ez döntött végül.

 
Ismét hazai pályán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 28. szombat, 12:51

Csapatunk ma 14 órakor Ikrényben a Rinyamenti KC-t fogadja. A vendégcsapat a párharc esélyese, de szeretnénk meglepni a nagyatádiakat.

"Nehéz helyzetben vagyunk, de össze kell szedni minden erőnket, hogy megszorítsuk az ellenfelet, s ha esetleg esély adódik a pontszerzésre, azzal élni tudjunk. Két játékosunk szereplése kérdéses, az egyik tanulmányi okokból, a másik betegség miatt hagyhatja ki a találkozót" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 102

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.