VKCSK.hu


Biztosan nyertünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. április 01. szombat, 18:34

Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, ám 6-0 után kicsit kiengedtünk, s közelebb jött a Celldömölk. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat, s a szünetre tíz góllal elléptünk. Szünet után kissé "belealudtunk" a meccsbe, az időkérés azonban segített, s a hajrát 30-15-tel kezdtük. A fiatalok is pályára kerültek, s ezt kihasználva tíz gólon belülre kerültek a vendégek, de a biztos győzelmünket nem fenyegette veszély.

 
Nem szabad hibázni PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. április 01. szombat, 09:19

Csapatunk ma 17 órakor Ikrényben fogadja a Celldömölk együttesét. Az esélyek mellettünk szólnak, hiszen míg mi az első helyen állunk, ellenfelünk az utolsó előtti. Ahhoz, hogy az üldöző Szombathellyel szemben megőrizzük a lépéselőnyünket, nem szabad hibáznunk.

"Mindenképpen szeretnénk kijavítani a múlt heti szombathelyi vereséget. Úgy fest, az előző találkozóval ellentétben most számíthatok az eddig sérült Csuporra, s az ETO kettős igazolású játékosai közül Takács Inez és Takács Rebeka is ott lehet a csapatban. Bízom benne, simán tudjuk majd hozni a kötelezőt" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. március 26. vasárnap, 13:16

Nem kezdtük jól a rangadót, hiszen több ziccert kihagyunk, az eladott labdák száma is sok volt. Ezt kihasználva hamar 3-0-ra ellépett a szombathelyi gárda, s a szünetig még tovább is tudta növelni az előnyét. A második félidőben is sokáig őrizte előnyét a hazai alakulat, de óriási hajrát nyitottunk, s 28-28-nál befogtuk a vasiakat. A végjáték azonban megint a Szombathelyé volt, gyorsan dobtak három gólt, amire mi csak eggyel tudtunk válaszolni, így a vége fájó vereség lett.

 
Rangadó Szombathelyen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. március 24. péntek, 11:38

Csapatunk vasárnap 11 órakor a Szombathely II vendégeként lép pályára. Jelenleg mi állunk az élen, mögöttünk a második szombathelyieknek hat ponttal kevesebbjük van, igaz, ők egy meccsel kevesebbet is játszottak. Ha sikerül győznünk, akkor jelentős előnyre tennénk szert. A két pont megszerzése azonban nem ígérkezik könnyűnek.

"Sajnos Csupor még mindig nem játszhat, s az ETO kettős igazolású játékosaira sem számíthatok, emellett pedig kérdéses Vékássy játéka is. Szóval nem a legerősebb kerettel megyünk, de a társaság már többször bizonyította, hogy képes a komolyabb feladatokat megoldani, ebben bízom most is. Mindenképpen két ponttal gazdagabban szeretnénk hazatérni Szombathelyről" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A vártnál simábban győztünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. március 19. vasárnap, 18:33

Jól kezdtük a mérkőzést, bő öt perc után 7-1-re vezettünk. Az első félidőben remekül védekeztünk, jó volt a kapusteljesítmény is, ezekből gyors lerohanásokat tudtunk eredményesen végigvinni. Gyakorlatilag az első harminc percre eldöntöttük a találkozót. Örömteli volt, hogy szünet után is magas hőfokon pörgött a csapat, a cserék is lehetőséghez jutottak, s még kevéssel az előnyt is növelni tudtuk a végére. Így végül a vártnál magabiztosabb győzelmet arattunk Bükön.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 97

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.