VKCSK.hu


Nem lesz könnyű dolgunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 22. péntek, 13:18

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben a Szekszárdot fogadja. Csomor Tibor tanítványai szerdán búcsúztak az MK-ból, viszont most szeretnék meglepni a Tolna megyeieket, s megszerezni első pontjaikat.

„Nyilván sokkal több kell, mint amit szerdán mutattunk, bár hozzáteszem, tartalékosak is voltunk, a második félidőben pedig jobbára az ifistákat játszattam. Most lesznek a kettős igazolásúak is, s abban bízom, összekapják magukat a lányok, felvesszük a kesztyűt a pályán” – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 20. szerda, 18:38

Szombathelyi KKA-VKCSK 48-19 (22-12)

Szombathely, női Magyar Kupa-mérkőzés, 1. forduló, 200 néző. V.: Felhő, Öcsi.

VKCSK: Takács Réka, Jagadics (kapusok) – Kárpáti 1, Zsiray, Takács Rebeka 7, Senoha 1, Németh K. 2, Mészáros 4, Nádasdi, Csöndes 2, Rancz 2, Pár, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

A találkozó elején még tartottuk a lépést a hazaiakkal, 8-7 után azonban kaptunk zsinórban hat gólt, ami gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A második félidőben már nem voltunk egy súlycsoportban a hazaiakkal, akik az utolsó hét percet 9-0-ra megnyerve kiütésessé tették a vereségünket.

Csomor Tibor: - Sajnos a játék semmilyen elemében nem tudtuk felvenni a versenyt a hazaiakkal.

 

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 16. szombat, 20:04

VKCSK-Marcali 25-29 (13-17)

Ikrény, 100 néző. V.: Bátori, Szécsi.

VKCSK: Takács Réka - Csendes 5, Takács Rebeka 9, Mészáros 5, Kárpáti 2, dr. Csupor 1, Rancz 1. Cs.: Bolla (kapus), Szabó D. 2, Németh K., Pár, Nádasdi, Senoha, Németh P., Zsiray. Edző: Csomor Tibor.

Az elején kissé beragadtunk, s ezt kihasználva három góllal ellépett a vendéggárda. Ezt követően nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz, mert sok volt a hiba a játékunkban, ziccerek maradtak ki, s eladtuk a labdákat. Így nem lehetett más a vége, mint vereség, pedig ebben a meccsben több volt. A teljes képhez tartozik, hogy a játékvezetés erősen kifogásolható volt.

Csomor Tibor: - Kritikán aluli játékvezetés mellett ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni.

 
Győzelemre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 15. péntek, 18:15

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben a Marcalit fogadja. Az első fordulóban jó első félidő után sajnos vereséget szenvedtünk a Gárdony-Pázmánd vendégeként, ezért most mindenképpen jó lenne megszerezni a két pontot.

"Szerencsére kompletten tudtunk készülni a héten, s várhatóan teljes lesz a keret a mérkőzésen is. Amennyiben sikerül nagy tempót diktálnunk, s 'szét tudjuk futni' ellenfelünket, akkor van esély arra, hogy megszerezzük a két pontot" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Megijedtünk a lehetőségtől PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 10. vasárnap, 18:03

Gárdony-Pázmánd–VKCSK 31–23 (13–12)

Gárdony, NB I/B-s női mérkőzés, 100 néző. V.: Garai, Takács.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA – Csöndes 1, Takács Rebeka 4, MÉSZÁROS 5, Kárpáti 1, dr. Csupor 2, Senoha. Cs.: Jagadics (kapus), Bognár P. 1, Pár, Rancz, Nádasdi, Zsiray, Németh P. 6, Szabó D., Németh K. 3. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, az első félidőt gyakorlatilag úgy is végig vezettük, hogy heteseket és ziccereket hagytunk ki. Csak a félidő hajrájában fordítottak a hazaiak, akik aztán a második játékrész elején elléptek négy-öt góllal, s onnantól kezdve csak futottunk az eredmény és az ellenfél után. Fordulás után kijött a fiatal csapatunkon az összeszokottság hiánya, de az első harminc perc játéka mindenképpen bizakodásra ad okot.

Csomor Tibor: – Úgy érzem, itt hagytunk két pontot a Gárdonynak, de a nagyon fiatal csapatom nyolcvan százalékának ez volt az első NB I/B-s mérkőzése, s a lányok megijedtek a lehetőségtől.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 10. vasárnap, 18:07
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 101

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.