VKCSK.hu


Szünet után veszítettünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 22. vasárnap, 08:30

Csurgó-VKCSK 39-34 (16-16)

Csurgó, 100 néző. V.: Kovács T., Mándli.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Hoffer 1, Takács Rebeka 7, MÉSZÁROS 9, Kárpáti 1, dr. Csupor 6, Pár 2. Cs.: Szabó D., Németh K. 3, NÉMETH V. 5, Németh P. Edző: Csomor Tibor.

A hazaiak 4-0-ra elhúztak az elején, de sikerült felzárkóznunk, s a félidő hajrájáig fej fej mellett haladt a két csapat. Ekkor megint ellépett néggyel a Csurgó, de a szünet így is döntetlennel zárult. A második félidő elején bennragadtunk az öltözőben, tíz perc alatt nyolc gólt tett közé a hazai gárda. A nagy rohanásban 33-30-ra még feljöttünk, de aztán ismét több hibát elkövettünk, így már nem volt esély a fordításra, vagy akár az egy pontra.

Csomor Tibor: - Nagyon tartalékosak voltunk, így nehéz egy ilyen rangadón eredményesnek lenni. Küzdeni tudásból így is jelesre vizsgáztunk, de a kispad rövidsége a végén visszaütött.

 
Nincs mese, nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 20. péntek, 16:30

Csapatunk szombaton este hatkor a hozzánk hasonlóan szintén pont nélkül álló Csurgóhoz látogat.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor egyértelműsítette: "Jelenlegi helyzetükből most már csak a győzelem jelentheti a kiutat. Három fontos mérkőzésről beszéltem, sajnos egyen már elszalasztottuk a lehetőséget, most viszont nem szabad hagyni, hogy az ellenfél fölénk kerekedjen. Bízom benne, a lányok megragadják az utolsó szalmaszálak egyikét, s végre elmozdulunk a nulla pontról."

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 14. szombat, 14:30

VKCSK-Pilisvörösvár 29-43 (18-19)

Ikrény, 100 néző. V.: Garai, Takács D.

VKCSK: Takács Réka - Hoffer 1, dr. Csupor 8, Németh V. 1, Kárpáti 3, Mészáros 8, Rancz. Cs.: Jagadics (kapus), Németh P. 2, Zsiray, Takács Rebeka 5, Szabó D., Senoha 1, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 6-2-re elhúztunk, de hibáinkat kihasználva 8-8-nál utolért bennünket a vendéggárda, s innen a szünetig fej fej mellett haladtunk. A játékrész hajrájában ugyan többször is ellépett három góllal, harminc perc után csak egy gól volt a hátrányunk. A második félidő elején két gyors góllal fordítottunk, ám innen már nem tudtuk a lépést tartani riválisunkkal. A 43. percben már 29-23, az 51.-ben pedig 35-24 volt a Pilisvörösvár javára. Tulajdonképpen eldőlt a találkozó. A szezon első legfontosabb meccsén a második játékrészben csődöt mondtunk, így nem is lehetett más a vége, mint súlyos vereség.

Csomor Tibor: - Ilyen mérkőzés után nehéz mit mondani. Az eredmény önmagáért beszél...

 
Kulcsfontosságú mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 13. péntek, 15:56

Kulcsmérkőzés vár csapatunkra, mely még nulla ponttal áll, akárcsak soros ellenfelünk, a Pilisvörösvár. A szombaton 11 órakor Ikrényben kezdődő találkozó esélyeiről így nyilatkozott Csomor Tibor vezetőedző:

„Nincs mese, ezt a két pontot be kell húznunk. Jó hír, hogy Németh Veronikával erősödtünk irányítóposzton, ugyanakkor a balszélen komoly gondjaink vannak, oda embert keresünk. Emellett sok volt a beteg a héten, de remélem, harcra kész lesz mindenki, s a lányok átérzik a találkozó fontosságát.”

Nem a mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy klubunk várja a 2000/2001-es játékosok jelentkezését utánpótláscsapatunkba.

 
Vereség Kozármislenyben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 07. szombat, 18:11

Kozármisleny-VKCSK 40-21 (19-10)

Kozármisleny, NB I/B-s mérkőzés, 200 néző. V.: Gáspár, Vörös.

VKCSK: Takács Réka – Hoffer 3, Takács Rebeka 2, Mészáros 5, Kárpáti, Németh V. 5, Rancz 2. Cs.: Bolla (kapus), Zsiray 1, Németh P. 2, Pár, Dakos 1. Edző: Csomor Tibor.

Csapatunk az első tíz percig tartotta a lépést a hazaiakkal, akik 7-5 után egy 6-0-s rohammal elléptek. A folytatásban gyakorlatilag gólra gól volt a válasz, s a szünetben kilenc gól volt a hátrányunk. A fordulás után fokozatosan növelte előnyét a Kozármisleny, mi sajnos nem igazán tudtunk komolyabb ellenállást kifejteni.

Csomor Tibor: - Ami eddig történt, azt el kell felejtenünk. Számunkra a következő három meccs lesz a fontos, azokat kell behúznunk, de ehhez az is kell, hogy a lányok elhiggyék, hogy ennél sokkal többet tudnak.

 

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 102

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.