VKCSK.hu


Szombathelyre utazunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. november 03. péntek, 14:57

Szombaton 16 órakor csapatunk a Haladás vendége lesz. Létfontosságú számunkra a mérkőzés, célunk mindenképpen az, hogy megszerezzük első pontjainkat.

"Az elmúlt meccsek sem úgy sikerültek, ahogyan terveztük. Hiába szoros a találkozó első fele, általában szünet után elfáradunk, s olyankor az ellenfelek átrohannak rajtunk. Most szerdán nagyon jól edzett a társaság, bízom benne, ebből a lendületből át tudnak menteni a hétvégére is annyit, hogy győzelemmel zárjunk. Hoffer Erna munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz, a többiek viszont várhatóan a rendelkezésemre állnak" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Szünet után elfáradtunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 29. vasárnap, 12:44

VKCSK-Rinyamenti KC 25-36 (13-16)

Ikrény, NB I/B-s mérkőzés, 100 néző. V.: Acsai, Haskó.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 3, Takács Rebeka 4, Mészáros 2, Kárpáti, dr. Csupor 3, Pár. Cs.. Jagadics (kapus), Zsiray, SZABÓ D. 6, NÉMETH V. 3, RANCZ 3, Dakos 1, Vinkelmann, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidőben sokáig fej fej mellett haladt a két csapat, a szünet előtt azonban a vendégek elléptek, 11-10-es vezetésünk után lett háromgólos a hátrányunk. A fordulást követően ezt a különbséget megduplázta a Rinyamenti (15-21), de a meccs 22-27-nél dőlt el végleg, ekkor egy 7-0-ás rohammal biztossá vált, hogy ismét pont nélkül maradunk.

Csomor Tibor: - Amíg erővel bírtuk, egyenrangú ellenfelei voltunk a nagyatádiaknak, de a második félidő második felére elfáradtunk, s ez döntött végül.

 
Ismét hazai pályán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 28. szombat, 12:51

Csapatunk ma 14 órakor Ikrényben a Rinyamenti KC-t fogadja. A vendégcsapat a párharc esélyese, de szeretnénk meglepni a nagyatádiakat.

"Nehéz helyzetben vagyunk, de össze kell szedni minden erőnket, hogy megszorítsuk az ellenfelet, s ha esetleg esély adódik a pontszerzésre, azzal élni tudjunk. Két játékosunk szereplése kérdéses, az egyik tanulmányi okokból, a másik betegség miatt hagyhatja ki a találkozót" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Szünet után veszítettünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 22. vasárnap, 08:30

Csurgó-VKCSK 39-34 (16-16)

Csurgó, 100 néző. V.: Kovács T., Mándli.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Hoffer 1, Takács Rebeka 7, MÉSZÁROS 9, Kárpáti 1, dr. Csupor 6, Pár 2. Cs.: Szabó D., Németh K. 3, NÉMETH V. 5, Németh P. Edző: Csomor Tibor.

A hazaiak 4-0-ra elhúztak az elején, de sikerült felzárkóznunk, s a félidő hajrájáig fej fej mellett haladt a két csapat. Ekkor megint ellépett néggyel a Csurgó, de a szünet így is döntetlennel zárult. A második félidő elején bennragadtunk az öltözőben, tíz perc alatt nyolc gólt tett közé a hazai gárda. A nagy rohanásban 33-30-ra még feljöttünk, de aztán ismét több hibát elkövettünk, így már nem volt esély a fordításra, vagy akár az egy pontra.

Csomor Tibor: - Nagyon tartalékosak voltunk, így nehéz egy ilyen rangadón eredményesnek lenni. Küzdeni tudásból így is jelesre vizsgáztunk, de a kispad rövidsége a végén visszaütött.

 
Nincs mese, nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 20. péntek, 16:30

Csapatunk szombaton este hatkor a hozzánk hasonlóan szintén pont nélkül álló Csurgóhoz látogat.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor egyértelműsítette: "Jelenlegi helyzetükből most már csak a győzelem jelentheti a kiutat. Három fontos mérkőzésről beszéltem, sajnos egyen már elszalasztottuk a lehetőséget, most viszont nem szabad hagyni, hogy az ellenfél fölénk kerekedjen. Bízom benne, a lányok megragadják az utolsó szalmaszálak egyikét, s végre elmozdulunk a nulla pontról."

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 104

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.