VKCSK.hu


A bajnokesélyes otthonában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. április 28. vasárnap, 09:22

Csapatunk ma 18 órakor a Szombathelyi KKA U22 otthonában lép pályára. A találkozó esélyese a bajnokesélyes hazai gárda, de ez nem azt jelenti, hogy eleve feladnánk a mérkőzést.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a hazaiak milyen játékerőt képviselnek, de az elmúlt időszakban mi is mutattunk már be bravúrt, s most is azon leszünk, hogy jó meccset játsszunk a szombathelyiekkel. Rajtunk biztosan nem lesz nyomás, nincs veszítenivalónk, így abban bízom, hogy nyugodtan kézilabdázva esetleg meg tudjuk lepni ellenfelünket" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nagyszerű győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. április 16. kedd, 18:04

VKCSK?Audi-ETO U22 32?28 (15?9)

Ikrény, 200 néző. V.: Kolarovszki, Lábadi.

VKCSK: NAGY Á. ? VAS 3, Németh P. 3, NÉMETH V. 7, KÁRPÁTI 10, SZABÓ D. 6, KELLERMANN 2. Cs.: Horváth V., Véber (kapusok), Giczi 1, Varga V., Szabó L., Pusztai, Kondor, Jandó. Edző: Csomor Tibor.

Remekül kezdtük a találkozót, a 10. percben 5-0-ra vezettünk, ekkor dobta első gólját az Audi-ETO, mely az első húsz percben mindössze négy gólra volt képes. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, de a második félidőt így is hatgólos előnnyel kezdhettük. Ebben állandósult a különbség, 23-16-nál dobott zsinórban három gólt a vendéggárda, de ennél közelebb nem tudott kerülni. Csapatunk nagyszerű teljesítménnyel fontos két pontot szerzett.

Csomor Tibor: ? Nagyszerű névnapi ajándékot kaptam a csapattól, ugyanúgy, mint a születésnapját ünneplő Nagy Ági.

 
Rangadó az ETO fiataljaival PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. április 12. péntek, 15:51

Csapatunk vasárnap 17 órakor az Audi-ETO U22-t fogadja az ikrényi sportcsarnokban. Mindkét gárdának nagyon kellenek a pontok, nekünk azért, hogy biztosan őrizzük ötödik helyünket, s közelebb zárkózzunk az éllovasokhoz, a győri fiataloknak pedig azért, mert még versenyben vannak az első helyért, bár egy hete kikaptak az éllovas Szombathelytől.

"Az előző fordulókban a mezőny második feléhez tartozó csapatok ellen játszottunk, s bár voltak nehezebb pillanatok, helyén volt a szívünk, s behúztuk a fontos pontokat. Most mindenképpen nehezebb erőpróba vár ránk, de bízom benne, hogy a teljes kerettel felállva jó meccset tudunk játszani az ETO fiataljaival, s szeretnénk meglepetést okozni" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nehezen, de hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. április 06. szombat, 18:06

 

Celldömölk?VKCSK 33?35 (14?16)

Celldömölk, NB II-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Poller, Szűcs.

VKCSK: Nagy Á. ? VAS 9, Németh P. 10, Németh V. 7, Kárpáti 1, Giczi 3, Kellermann R. 3. Cs.: HORVÁTH V., VÉBER (kapusok), Varga V., Szabó L., Pusztai, KONDOR 2. Edző: Csomor Tibor.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, jobbára mi vezettünk, de a celldömölkiek mindig ki tudtak egyenlíteni, a szünet előtti utolsó percben két gólt lőve sikerült előnnyel az öltözőbe vonulni. A második harminc perc elején már négy góllal is vezettünk (16?20), ám a hazaiak nem törtek meg, a 45. percben már náluk volt az előny (26?25). Innen izgalmasa alakult a véghajrá, 32?32-nél három gólt lőttünk zsinórban, s ezzel eldöntöttük a találkozót. Nagy küzdelemben fontos két pontot szereztünk.

Csomor Tibor: ? Tudtam, hogy nehéz meccs lesz, Szabó Dorina nélkül főleg, de ismét helyén volt a szívünk. Gratulálok a klubnak, hogy a hétvégén serdülő, ifjúsági és felnőtt szinten is minden mérkőzést megnyertünk.

 

 

Módosítás dátuma: 2019. április 06. szombat, 18:08
 
Idegenben lépünk pályára PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. április 05. péntek, 18:35

Csapatunk szombaton 18 órakor a Celldömölk vendége lesz. A hazaiak jelenleg 7 ponttal a 10., mi 22-vel az 5. pozícióban vagyunk, s a győzelemmel továbbra is tapadhatunk az első négy helyezetthez.

"Mindenképpen a két pontért utazunk, remélem, sikerül begyűjteni. Kicsit nehezíti a helyzetünket, hogy kettős igazolású játékosunk, Szabó Dorina nem lesz, mert a Dorognak is bajnoki meccse lesz az NB I/B-ben. Ennek ellenére abban bízom, hogy nélküle is hozzuk a kötelező győzelmet" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.