VKCSK.hu


Simán hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. február 26. vasárnap, 12:23

A találkozó nagyjából 5-5-ig volt nyitott, ám ekkor Csomor Tibor időt kért, a védekezés is összeállt, melynek következtében a szünetig jelentősebb előnyre tettünk szert. A folytatásban sem változott a játék képe, a különbség tovább nőtt, így idei második bajnoki meccsünket is összességében simán hoztuk, s ezzel őrizzük az előnyünket. Az igazán nehéz mérkőzések viszont csak ezt követően jönnek, azokon még jobb teljesítményre lesz szükség.

 
Nem hibázhatunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. február 25. szombat, 14:35

Csapatunk ma 18 órakor a tabellán utolsóelőtti helyen álló Sárvárt fogadja. Céljaink eléréséhez, illetve a pontelőny megőrzéséhez nem szabad hibáznunk.

"Vannak továbbra is gondjaink, kisebb-nagyobb sérültjeink, de bízom benne, hogy javuló teljesítménnyel megszerezzük a két pontot. Nagy szükségünk van a pontokra, mert szeretnénk, ha nem csökkenne a különbség üldözőink előtt" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. február 19. vasárnap, 15:40

A SZESE elleni mérkőzésen nagyjából 4-4-ig volt szoros az eredmény, de ekkor egy 6-0-val elléptünk, s ez a különbség jelentősen nem változott a szünetig. Fordulás után is lendületben maradtunk, s bár a játék nem volt a legjobb, így is fokozatosan nőtt a távolság a két csapat között. Végül számszerűleg két teljesen azonos félidővel - mindegyiket 15-10-re nyertük - biztosan hoztuk a fontos két pontot.

 
Nehéz városi rangadó előtt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. február 17. péntek, 17:47

Vasárnap 11 órakor csapatunk a Széchenyi ESE otthonában lép pályára. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert vezetőedzőnk, Csomor Tibor sérülés miatt több játékosra nem számíthat.

"A bokatörés után lábadozó Nádasdi biztosan nem lép pályára, de kérdéses Csupor, Pusztai és a visszatérő Csiszár játéka is. Ennek ellenére nem szabad hibáznunk, hiszen célunk változatlan, meg szeretnénk nyerni a bajnokságot" - mondta Csomor Tibor.

 
Búcsú győzelemmel, őszi elsők vagyunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. december 11. vasárnap, 10:28

Csapatunk egyértelműen győzelmi szándékkal lépett pályára, s ennek megfelelően is kezdte a mérkőzést. Szép lassan ellépett ellenfelétől, s a szünetre összeszedett hatgólos előnyt a fordulást követő első percekben tovább növelte (20-11). Ekkor azonban megakadt a gépezet, sok lett a technikai hiba, az eladott labdákból pedig büntettek az ETO-s fiatalok, s végére egy gólra felzárkóztak (24-23). Szerencsére sikerült bevinni a kegyelemdöfést, s ha nehezebben is, de azért meglett a két pont, s az ezzel járó őszi elsőség is.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 97

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.