VKCSK.hu


Jól jönne egy meglepetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. október 06. péntek, 14:14

Csapatunk szombaton 17 órakor a Kozármisleny otthonában lép pályára. Az esélyek nem mellettünk szólnak, de ez nem jelenti azt, hogy eleve lemondtunk volna a győzelemről.

"Kissé tartalékosak leszünk, mert Csupor Csenge tanulmányai, Németh Klaudia pedig betegség miatt nem léphet pályára. Bízom benne, a lányok összekapják magukat, s az első perctől az utolsóig küzdenek a becsületünkért. Nekünk ugyan nem ezt a meccset kell megnyerni, hanem a következő három összecsapás az igazán fontos, de ez nem jelenti azt, hogy esetleges bravúr ne jönne jól" - mondta Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője.

 
Nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 23. szombat, 14:34

VKCSK-Szekszárd 15-37 (7-20)

Ikrény, NB I/B-s mérkőzés, 100 néző. V.: Ónodi, Őri.

VKCSK: Takács Réka - Hoffer 1, Takács Rebeka 5, Mészáros, KÁRPÁTI 1, dr. Csupor 1, Rancz 1. Cs.: Jagadics (kapus), Németh P. 2, Zsiray, Szabó D. 3, Németh K. 1, Nádasdi, Senoha, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, a 8. percben 8-0-ra vezettek a vendégek. Ez nagyjából meg is határozta a mérkőzés további menetét. A folytatásban sem az történt a pályán, amit elterveztünk, a különbség fokozatosan nőtt, így végül súlyos vereséget szenvedtünk el.

Csomor Tibor: - A fiatal játékosok nem tudják, melyik dimenzióban szerepelnek...

 
Nem lesz könnyű dolgunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 22. péntek, 13:18

Csapatunk szombaton 14 órakor Ikrényben a Szekszárdot fogadja. Csomor Tibor tanítványai szerdán búcsúztak az MK-ból, viszont most szeretnék meglepni a Tolna megyeieket, s megszerezni első pontjaikat.

„Nyilván sokkal több kell, mint amit szerdán mutattunk, bár hozzáteszem, tartalékosak is voltunk, a második félidőben pedig jobbára az ifistákat játszattam. Most lesznek a kettős igazolásúak is, s abban bízom, összekapják magukat a lányok, felvesszük a kesztyűt a pályán” – mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Nem volt esélyünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 20. szerda, 18:38

Szombathelyi KKA-VKCSK 48-19 (22-12)

Szombathely, női Magyar Kupa-mérkőzés, 1. forduló, 200 néző. V.: Felhő, Öcsi.

VKCSK: Takács Réka, Jagadics (kapusok) – Kárpáti 1, Zsiray, Takács Rebeka 7, Senoha 1, Németh K. 2, Mészáros 4, Nádasdi, Csöndes 2, Rancz 2, Pár, Dakos, Németh B. Edző: Csomor Tibor.

A találkozó elején még tartottuk a lépést a hazaiakkal, 8-7 után azonban kaptunk zsinórban hat gólt, ami gyakorlatilag eldöntötte a találkozót. A második félidőben már nem voltunk egy súlycsoportban a hazaiakkal, akik az utolsó hét percet 9-0-ra megnyerve kiütésessé tették a vereségünket.

Csomor Tibor: - Sajnos a játék semmilyen elemében nem tudtuk felvenni a versenyt a hazaiakkal.

 

 
Fájó vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. szeptember 16. szombat, 20:04

VKCSK-Marcali 25-29 (13-17)

Ikrény, 100 néző. V.: Bátori, Szécsi.

VKCSK: Takács Réka - Csendes 5, Takács Rebeka 9, Mészáros 5, Kárpáti 2, dr. Csupor 1, Rancz 1. Cs.: Bolla (kapus), Szabó D. 2, Németh K., Pár, Nádasdi, Senoha, Németh P., Zsiray. Edző: Csomor Tibor.

Az elején kissé beragadtunk, s ezt kihasználva három góllal ellépett a vendéggárda. Ezt követően nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz, mert sok volt a hiba a játékunkban, ziccerek maradtak ki, s eladtuk a labdákat. Így nem lehetett más a vége, mint vereség, pedig ebben a meccsben több volt. A teljes képhez tartozik, hogy a játékvezetés erősen kifogásolható volt.

Csomor Tibor: - Kritikán aluli játékvezetés mellett ennyi hibával nem lehet mérkőzést nyerni.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 102

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.