VKCSK.hu


A végére elfáradtunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 25. szerda, 18:46

A Mohács elleni mérkőzés után a játékvezetők feljelentették a reklamáló, majd piros lappal kiállított edzőnket, Csomor Tibort, aki egymeccses eltiltást kapott, így nem is ült le a padra a záróforduló előrehozott mérkőzésén, melyen utoljára lépett pályára az NB I/B-ben Hajnalné Raucsik Krisztina és Fábián Ágnes.

A két fáradt együttes közül egyértelműen az ETO fiataljai tudtak több energiát mozgósítani, s a szünet után tetemes különbségűvé tették a győzelmüket, ami azt jelenti, hogy csapatunk végül a 9. helyen zárta a bajnokságot, ami a körülményeket tekintve mindenképpen dicséretes.

Az is jó hír, hogy az előző évhez képest ismét lépett előre a gárda, s eljutott oda, hogy a mérkőzéseken alkalmanként egy-két ifjúsági játékost is be tudott vetni a szakmai stábunk. Csak remélni lehet, hogy jövőre is legalább ilyen erősségű gárda áll majd Csomor Tibor rendelkezésére, s ismét lesz minek örülniük szurkolóinknak, akiknek ezúton kívánunk jó pihenést és kellemes nyarat.

Az ificsapatunk is vereséggel zárt: Ritter Erika tanítványai 42-24-re kaptak ki.

Módosítás dátuma: 2011. június 01. szerda, 20:58
 
Bravúr lenne a pontszerzés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 24. kedd, 20:09

Csapatunk szerdán 18.30 órakor az Audi-ETO II otthonában lép pályára a Magvassy-csarnokban. A találkozón nem ülhet le a kispadra edzőnk, Csomor Tibor, akit még a Mohács elleni meccs után jelentettek fel a játékvezetők. A szövetség fegyelmi bizottsága végül egy mérkőzésre tiltotta el a szakembert, aki ennek ellenére szeretné meglepetéssel zárni az idei szezont.

"Igazi tétje már nincs a mérkőzésnek. Nem szeretném, ha olcsón adnánk magunkat, készülök egy-két meglepő taktikai húzásra, de szerintem Róth Kálmán is készül váratlan dologgal. Egy biztos, igazi presztízscsata lesz, jó lenne bravúrral befejezni a szezont. Kovács Tímea kivételével mindenki a rendelkezésemre áll, még Csiszár Klaudia is, aki le tud ülni a padra, s ha úgy alakul, akár játszhat is. Amiért még fontos lenne a szép búcsú, hogy két meghatározó játékosom, Hajnalné Raucsik Krisztina és Fábián Ágnes utolsó mérkőzését játssza nálunk, a következő szezonban legfeljebb a megyei bajnokságban vállalják a játékot. Illő lenne nekik is kedveskedni egy jó eredménnyel" - fogalmazott Csomor Tibor.

Módosítás dátuma: 2011. május 25. szerda, 13:09
 
Megszorongattuk a bajnokesélyest PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 21. szombat, 18:55

Alaposan megleptük nyitott védekezésünkkel az éllovas Mohácsot, hamar 4-0-ra elléptünk, s ezt az előnyt az első félidőben sikerült is megőrizni, hiszen 6-3-ra, 8-4-re, sőt, 11-6-ra is vezettünk. Szünet után már nem volt ennyire gördülékeny a játékunk, a Mohács ugyanis megtalálta az ellenszert, s fokozatosan felzárkózott, s 17-16-nál átvette a vezetést. A folytatásban fej fej mellett haladtak a csapatok, majd meglépett a vendéggárda két góllal. Volt esély ugyan a felzárkózásra, de a játékvezetők két ítélettel is kárunkra tévedett. Előbb Szegedit állították meg ziccerben szabálytalanul, de csak szabaddobást ítéltek a bírók, majd nem sokkal később egyik játékosunk karját lövés közben húzta vissza a mohácsi játékos. Az egyértelmű kiállítás és a hetes ekkor is elmaradt, amit nehezen fogadott el Csomor Tibor edző, s addig reklamált, míg piros lapot kapott. Ugyanerre a sorsra jutott segítője, Auer Károly is. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés, a feszült hangulatban véget érő találkozót végül két góllal a Mohács nyerte meg. Ennek ellenére csapatunk minden dicséretet megérdemel, hiszen végig egyenrangú partnere volt a listavezetőnek, kár, hogy a végére egy kicsit elfogyott az erő, s a szerencse sem állt mellénk.

Az ificsapatunk is vereséget szenvedett: Ritter Erika tanítványai 26-21-re kaptak ki.

A 25. forduló további eredményei: Szent István Építők-Audi-ETO II 25-34, Pénzügyőr-Spartacus-Kozármisleny 28-25, Szentendre-Tolna 50-17, Vasas-Marcali 29-22, FTC II-Nagykanizsa 43-26, Kispest-PTE-PEAC 30-35.

Az ifibajnokságban: Szent István Építők-Audi-ETO II 20-20, Pénzügyőr-Spartacus-Kozármisleny 40-16, Szentendre-Tolna 43-20, Vasas-Marcali 36-30, FTC II-Nagykanizsa 43-12, Kispest-PTE-PEAC 26-27.

Módosítás dátuma: 2011. május 24. kedd, 20:19
 
Bravúrra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 20. péntek, 11:32

Két forduló van hátra a bajnokságból, s ezeken az esélytelenek nyugalmával készülhetünk, hiszen sem az éllovas Mohács (szombaton 18 órakor fogadjuk a baranyai gárdát a Magvassy-csarnokban), sem a harmadik helyen álló Audi-ETO II (jövő szerdán 18.30 órakor kezdődik a találkozó a Magvassyban) ellen nem mi számítunk a favoritnak. Ennek ellenére szépen szeretnénk befejezni a szezont, melyben egyébként pontrekordot értünk el. Harmadik másodosztályú évünkben éppen ötven százalékos a mérleg: 11?11 győzelem, illetve vereség mellett két döntetlent értek el a lányok, s a 24 ponttal a 9. helyen állnak. Hátrébb már biztos nem kerülünk, ám bravúrral még elérhető a nyolcadik hely.

?Jó lenne feltenni a pontot az i-re egy-két bravúrponttal. Nem lesz egyszerű, de megpróbáljuk a lehetetlennek tűnő vállalkozást. Akármi is lesz, összességében nem lehetünk elégedetlenek, hiszen ha tavaly a szezon kezdetekor valaki azt mondja, két meccsel a vége előtt így állunk, lehet, én magam sem hiszem el. Szerencsére azonban a csapat hitt magában, még ha sokszor vitázni és veszekedni is kellett a játékosokkal ezért. Ami nagy dolog, hogy olyan egyesületek végeznek mögöttünk, ahol sokkal több pénzből működnek, nem egyet közülük legyőztünk. Értünk el bravúrokat is, elég csak az FTC II és a Kispest legyőzésére gondolni? ? mondta Csomor Tibor vezetőedzőnk, aki hozzátette: komoly segítséget kaptak az Audi-ETO-tól és a város is felfigyelt az itt végzett munkára.

?Úgy érzem, jó volt az együttműködés az ETO-val, bízom benne, ők is így gondolják, s jövőre is lesz erre lehetőség. A városnak is köszönjük a támogatást. Magasra került a léc, nem lesz könnyű ezt túlszárnyalnunk, de célunk, hogy jövőre még előrébb lépjünk.?

 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 14. szombat, 17:45

Tolnán nem lehetett más az eredmény, mint a győzelem, s ennek megfelelően nem is kezdtünk rosszul, hiszen 3-0-ra, majd 7-2-re is vezettünk. A folytatásban is fokozatosan nőtt a különbség, ennek ellenére Csomor Tibor edző nem volt igazán elégedett a látottakkal. A csapatból hiányolta a tüzet, mellyel több szép sikert is elért a társaság az idén. A két csapat között azonban így is akkora a különbség, hogy sikerült még jobban elhúzni, s már a szünetben tíz gól volt közte. Szünet után az addiginál is lanyhább lett a játékunk, ennek ellenére a sikert nem fenyegette veszély, ha nem is szép játékkal, de hoztuk a kötelezőt.

Az ificsapat viszont szégyenteljes vereségbe szaladt bele: a fiatalok 32-28-ra maradtak alul.

A 24. forduló további eredményei: PTE-PEAC-Pénzügyőr-Spartacus 34-25, Kozármisleny-Szentendre 29-37, Mohács-Szent István Építők 30-28, Marcali-Nagykanizsa 35-34, Kispest-FTC II 27-23, Audi-ETO II-Vasas 27-22.

Az ifibajnokságban: PTE-PEAC-Pénzügyőr-Spartacus 27-34, Kozármisleny-Szentendre 31-25, Mohács-Szent István Építők 38-29, Marcali-Nagykanizsa 26-8, Kispest-FTC II 16-35, Audi-ETO II-Vasas 27-33.

Módosítás dátuma: 2011. május 17. kedd, 08:48
 
« ElsőElőző919293949596979899100KövetkezőUtolsó »

96. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.