VKCSK.hu


Győri derbivel búcsúzunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 10. péntek, 21:42

Vasárnap este hat órakor a Magvassy-csarnokban az Audi-ETO II ellen fejezzük be az őszi szezont. A cél, hogy tisztes eredményt érjünk el.

"Voltak gondjaink a héten, egyéb elfoglaltság miatt az edzéseken nem voltunk teljes létszámban. A legfontosabb, hogy sérülésmentes meccsen legyünk túl, s becsülettel helytálljunk. Nem lesz egyszerű, mert az ETO fiataljai jól szerepelnek, de azért jó lenne szoros meccset játszani velük. Előrébb már nem léphetünk, két csapat viszont meg is előzhet bennünket, ezt jó lenne elkerülni. Sérültjeink változatlanok, azaz Raucsik és Kovács Timi nem tud pályára lépni vasárnap, így nélkülük kell mindent megpróbálni" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Még nem látni a fényt az alagút végén PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 08. szerda, 09:47

Sejtelmes nyilatkozatot tett a hétvégi forduló után edzőnk, Csomor Tibor. Az éllovas Mohácstól elszenvedett súlyos, 37?21-es vereséget követően ugyanis többek között azt mondta: ?a folytatásról komolyan elgondolkozom, belefáradtam a szélmalomharcba...?

Pár nappal a mérkőzés után már valamivel higgadtabb volt a szakvezető, de még mindig nem látja a jövőt.

?Több ok miatt is ideges voltam és vagyok még most is. Az egyik, hogy ugyan ki lehet kapni Mohácson, de nem tizenhat góllal. Sajnos ez nem az első olyan meccsünk volt, hogy megbeszélünk valamit, s a pályán egyáltalán nem azt csináljuk. Tény, Kovács Tímea vállműtétje miatt nagyon hiányzik, nincs igazi irányítónk, ennek ellenére nem szabadna fejetlenül, előkészítetlenül ellődöznünk a labdát. Ebből ugyanis rendre leindítanak bennünket az ellenfelek, s lövik a könnyű gólokat. A másik ok, ami miatt csalódott vagyok, hogy továbbra is komoly nehézségeink vannak pénzügyi vonalon. Kis egyesületként nagyon megérezzük a válságot, s hiába akadnak szimpatizánsaink, s látják sokan, hogy amatőr alapokról felépítettünk egy klubot, mely tíz éve létezik, s megyei első osztályból eljutott az NB I/B-ig, pénzt csak kevesen tudnak adni? ? mondta Csomor Tibor, majd így folytatta:

 

Módosítás dátuma: 2010. december 08. szerda, 09:49
Bővebben...
 
A tisztes helytállás is elmaradt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 04. szombat, 18:10

Bár csapatunk meglepetésre készült Mohácson, ismét méretes pofonba szaladt bele. A találkozó gyakorlatilag az első félidőben eldőlt, a második félidei játékra viszont nem lehet mentség a hétközi influenzajárvány és az érdekes játékvezetői felfogás sem. Sajnos ezen a délután csapatunk megint nem tudta átlépni árnyékát, s súlyos vereséget szenvedett. A lefújás után edzőnk, Csomor Tibor nagyon magába roskadt, s mint mondta: fogalma sincs a hogyan továbbról. Remélhetőleg csak felindult lelkiállapota mondatta vele, hogy bedobja a törülközőt, s nem folytatja tavasszal a bajnokságot.

Az ifjúsági csapat is kikapott: Ritter Erika tanítványai 28-22-re maradtak alul.

A 12. forduló további eredményei: Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 23-19 (szeptember 26-án játszották), PTE-PEAC-Kispest 27-26, Marcali-Vasas 23-30, Nagykanizsa-FTC II 30-31, Tolna-Szentendre 22-42, Audi-ETO II-Szent István-Építők 36-20.

Az ifibajnokságban: Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 18-30 (szeptember 26-án játszották), PTE-PEAC-Kispest 23-28, Marcali-Vasas 25-27, Nagykanizsa-FTC II 7-35, Tolna-Szentendre 22-33, Audi-ETO II-Szent István-Építők 29-21.

Módosítás dátuma: 2010. december 05. vasárnap, 19:24
 
A tisztes helytállásban bízva PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 03. péntek, 19:56

Az éllovas Mohács otthonában lép pályára szombaton 16 órakor csapatunk. Mint azt vezetőedzőnk, Csomor Tibor elmondta a tisztes eredmény elérésében bízik, de reméli, ebből ezúttal valami jó sül majd ki.

"Több alkalommal mentünk úgy idegenbe, hogy esetleg meglepetést szerezzünk, de aztán mindig jól helyretettek bennünket. Most egyszerűen csak szeretném, ha jól játszanánk, s ha ez pozitív eredménnyel jár, akkor annak nagyon örülnék. Persze az esélyesek nem mi vagyunk, éppen ezért a teher sem bennünket nyom majd. Az ellenfél több jó játékossal rendelkezik, ennek ellenére úgy gondolom, kisebb meglepetés, hogy tíz forduló után ők állnak az élen. Ami bennünket illet, voltak gondjaink a héten a felkészüléssel, hiszen egy enyhe influenzajárvány átment a csapaton, de igyekeztünk azért felkészülni becsülettel. Raucsik Krisztinára és a vállműtéten átesett Kovács Tímeára továbbra sem számíthatok. Timire jó két hónapos rehabilitáció vár, így talán a tavaszi rajtra vagy legkésőbb a második-harmadik fordulóra már vissza tud térni a csapatba" - mondta Csomor Tibor.

 
Győzelem és rekorddöntés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. november 28. vasárnap, 15:31

Kötelező győzelem várt csapatunkra a még pont nélküli Tolna ellen. A vendégek csak a meccs elején ijesztettek ránk, hiszen az első gólt ők szerezték, ám onnan zsinórban hétszer voltunk eredményesek, s gyakorlatilag tíz perc alatt eldőlt a találkozó. A folytatásban csak a különbség nagysága volt a kérdéses, valamint az, sikerül-e pozitívvá tenni a gólarányt. Bár az első félidőben kissé álmos volt a csapat, azért fokozatosan nőtt az előny. Előbb 13-4-re, majd 19-7-re húztunk el. A szünetben a tíz kapott gól így is kissé soknak tűnt.

A második félidőben már nem kegyelmezett ellenfelének csapatunk, hiszen egy 14-0-ás szakasszal indult a játékrész. A Tolna 12 percig nem dobott gólt, s összesen hármat lőtt a második harminc percben. Szerencsére a mi gépezetünk már ekkorra beindult, s végül sikerült akkora különbséggel nyerni, hogy a gólarányunk jelenleg plusz hat. Ez mindenképpen dicséretes, még egy ilyen gyenge képességű, ám rendkívül szimpatikusan küzdő ellenféllel szemben is. A vége így fölényes diadal lett, mely klubrekord, hiszen ilyen különbséggel még nem nyertünk az osztályban, ennyi gólt sem dobtunk.

Az ificsapat is győzött, vagyis teljes a siker: Ritter Erika tanítványai 13-11-es félidőt követően 35-21-re verték a tolnai fiatalokat.

A 11. forduló további eredményei: Pénzügyőr-Spartacus-PTE-PEAC 28-35, Szent István Építők-Mohács 22-32, Szentendre-Kozármisleny 26-20, Vasas-Audi-ETO II 23-27, Nagykanizsa-Marcal 26-34, FTC II-Kispest 23-27.

Az ifibajnokságban: Pénzügyőr-Spartacus-PTE-PEAC 36-21, Szent István Építők-Mohács 28-29, Szentendre-Kozármisleny 38-34, Vasas-Audi-ETO II 21-36, Nagykanizsa-Marcal 17-25, FTC II-Kispest 39-20.

Módosítás dátuma: 2010. december 03. péntek, 11:56
 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

103. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.