VKCSK.hu


Nehézségek a héten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 15. csütörtök, 19:36

Nem a legjobb előjelekkel készült a héten csapatunk a szombati, pécsi mérkőzésre. Mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta, a héten kevesen tudtak edzésekre járni betegség, iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt.

"Az biztos, ennél balszerencsésebben nem is alakulhatott volna a heti munka. A mérkőzésen remélem, nem érződik majd meg a játékosokon a kihagyás. Ami igazán gond lesz, hogy Ruskó Kati nem tud elutazni velünk a meccsre, pedig nagy szükség lenne rá, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a Pécset. A célunk mindenképpen ez, de az is biztos, hogy bár az előző két meccset megnyertük, annál azért többre lesz szükség játékban. Nem kedvez számunkra a korai kezdés, mert reggel öt órakor el kell indulnunk, azt ugyanis sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy nappal korábban elutazzunk Pécsre. Ez van, ilyen körülmények között kell a legjobb eredményt elérnünk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Újabb kötelező győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 10. szombat, 14:45

A Nagykanizsa ellen a visszavágás reményében lépett pályára csapatunk, ősszel ugyanis egy góllal nyertek a zalaiak. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben Mehlmann és Imrefalvi is vállalni tudta a játékot, így majdnem komplett kerettel várta a találkozót a csapat. Jól is kezdtünk, rögtön a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, két-három góllal el is léptünk. Nyugodtan játszhattunk, főleg a második félidőben, mikor már 17-11 is volt a javunkra. Mégis megtorpant a csapat, ziccereket bombáztak a játékosok a nagykanizsai kapusba, s el kezdett felzárkózni a vendéggárda. Valójában nem volt meglepetés a fordulat, hiszen idén nem egyszer remegtek meg a kezek vezetésnél vagy nagyobb arányú előnynél. Szerencsére amikor nagyon kellett, mindig jött egy idegnyugtató gól, az utolsó percnek háromgólos előnnyel vághattunk neki, s bár kikérte idejét edzőnk, Csomor Tibor, mégsem mi fejeztük be góllal a mérkőzést, a lényeg azonban a 23-21-es győzelem és az ezért járó két pont, mellyel biztosan őrizzük kilencedik helyünket.

Módosítás dátuma: 2010. április 10. szombat, 20:35
 
Mehlmann nélkül is kötelező a győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 09. péntek, 13:50

Holnap 12.45 órakor a Magvassy-csarnokban a Nagykanizsát fogadja csapatunk. Múlt héten sikerült győzni a Tolna otthonában, s a többi eredmény is kedvezően alakult. Ahhoz, hogy a különbség minimálisan megmaradjon az üldözőink és köztünk, a hétvégén is be kell gyűjtni a két pontot. Ősszel Nagykanizsán egygólos hazai siker született, ezért fűti a visszavágás lányainkat.

Csomor Tibor vezetőedző szerint nem lesz könnyű dolguk, mert többen is hiányoznak majd: "Sajnos Imrefalvi és Őri játéka munkahelyi elfoglaltság miatt kérdéses, míg Mehlmann betegség miatt biztosan nem játszhat. Más választásunk azonban nincs, hasonlóan a múlt heti találkozóhoz, ha vért izzadunk is, hoznunk kell a meccset."

A csapat egyébként a héten is edzőmeccsel készült, a győri tanítóképzővel játszott, s győzött magabiztosan, ami mindenképpen jó jelnek tekinthető.

Módosítás dátuma: 2010. április 09. péntek, 14:00
 
Fontos húsvéti győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 03. szombat, 18:07

Csapatunk a Tolna otthonában lépett pályára, s 17-13-as félidőt követően 31-28-ra győzött.

Csomor Tibor tanítványai szinte végig vezettek az első félidőben. Ahogyan arra számítani lehetett, hajtós első harminc percet játszott a két gárda. Mi különösen a két gólerős emberre, valamint az irányítóra fordítottunk nagy figyelmet, s ez be is jött a játékrészben, mert sikerült előnyt szereznünk. Szünet után már öt góllal vezetett csapatunk, de érthetetlenül megtorpantan a lányok - talán az elsőző két fordulóban elszenvedett vereség miatt -, s kiegyenlített a Tolna. Szerencsére sikerült újítani, Imrefalvi Lilla nagyon fontos gólokat lőtt, így ismét nálunk volt a vezetés.

Még az sem zavarta meg a csapatot, hogy Wunderli Klaudia kétperces büntetést kapott, a helyére beálló Wunder Eszter ugyanis több bravúrt is bemutatott, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa. A hajrában már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a csapat. Miután az üldözők közül a Nagyatád és a Nagykanizsa is kikapott, így sikerült a kilencedik helyen tanyázva ismét egy kicsi lélegzetvételhez jutni.

Módosítás dátuma: 2010. április 03. szombat, 19:21
 
Vért izzadva is nyerni kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 02. péntek, 19:05

A Széchenyi ESE NB II-es csapata ellen elért magabiztos győzelemmel hangolt csapatunk a holnap esti, Tolna elleni idegenbeli bajnokira. Edzőnk, Csomor Tibor szerint leginkább arra volt jó az összecsapás, hogy sikerélménnyel a hátuk mögött lépjenek pályára a játékosok. A szakvezető egyébként nem vár könnyű meccsre, de mindenképpen győzelmet vár.

"Ha vért kell izzadni a sikerhez, az sem érdekel, a lényeg, hogy végre győzzünk. Így tudjuk csak biztosan megőrizni minimális előnyünket az üldözőkkel szemben, sőt, ha szerencsésen alakul a többi pályán az eredmény, ismét elléphetünk egy kicsit a riválisoktól. Szerencsére kellemes gondjaim vannak, mert Fekete Kitti kivételével, aki beteg volt, mindenkire számíthatok, vagyis valakiket ki kell hagynom. Hiába van csupán négy pontja a Tolnának, nehéz meccs lesz. Az ellenfélnél a két leggólerősebb játékosra, a góllövőlistán harmadik Sipos Ágnesre és az ötödik legeredményesebb Reisch Gabriellára kell odafigyelnünk, az ő semlegesítésüket meg kell oldanunk. Bízom a csapatban, remélem, mindenki átérzi a találkozó fontosságát" - mondta Csomor Tibor.

Módosítás dátuma: 2010. április 03. szombat, 19:20
 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

105. oldal / 110

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.