VKCSK.hu


Fontos lenne győzni PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. október 08. péntek, 13:26

Nem túl rózsás csapatunk helyzete a vasárnapi találkozó előtt. A Szent István Építők ellen biztosan nem játszhat Fábián Ágnes, aki a múlt heti bajnokin szenvedett bokaszalag-szakadást. Szintén hiányzik majd Raucsik Krisztina, aki tüdőgyulladást kapott. Kovács Tímea pályára léphet, de vállsérülése miatt könnyített munkát végzett a héten. Ezen felül hír még, hogy Kiss Kittitől megvált a klub.

?Sajnos nagy csalódás számomra Kiss Kitti, akiért sokat küzdöttem az ETO-val, mely végül kölcsönadta, s ez nem kevés pénzünkbe került. Ő azonban cserben hagyott engem és a csapatot. Sajnálom, mert egy tehetséges játékos veszett így el. A gondok ellenére hazai pályán csakis a győzelem lehet a cél? ? mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
A Veszprém ellen - Frissítve! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. október 06. szerda, 17:18

Ma 19 órakor az Országos Ifjúsági Kupában csapatunk a Veszprém-Barabás együttesével játszik a Krúdy-iskola tornacsarnokában. Ritter Erika tanítványai igyekeznek meglepetést okozni az élvonalbeli gárda utánpótlása ellen.

A találkozót a papírformának megfelelően a veszprémiek nyerték 33-21-re. A félidőben is ők vezettek 16-8-ra.

Módosítás dátuma: 2010. október 08. péntek, 11:07
 
Tíz perc alatt eldőlt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. október 03. vasárnap, 10:35

A Vasas otthonában egészen a 20. percig jól tartottuk magunkat. Ekkor 8-6-ra ugyan még a Vasas vezetett, de akár a fordítás lehetősége is benne volt a játékban. Talán ezért remegett meg a lányok keze, mindenesetre nehéz magyarázatot találni az első félidő hajrájára. Ekkor számos labdát eladtunk, melyből a Vasas könnyű gólokat lőtt, s egy 8-1-es sorozattal gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben már csak arra voltunk jók, hogy tartsuk a különbséget, sőt, valamit faragjunk a hátrányból, a Vasas dolgát azonban nem tudtuk megnehezíteni. A vége így 28-21-es vereség lett. Ráadásul még vezéráldozattal is járt a fiaskó, Fábián Ágnes bokaszalagja ugyanis elszakadt, egy hónap kényszerpihenő vár rá.

Módosítás dátuma: 2010. október 10. vasárnap, 18:53
Bővebben...
 
Feledtetni a kupabúcsút PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. október 01. péntek, 12:07

Nem a legjobb előjelekkel várja csapatunk a Vasas elleni vasárnapi találkozót, hiszen hétközben egy góllal kikaptunk Bükön a Magyar Kupában, így kiestünk. Most sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ellenfélben többek között Szrnka Hortenzia is játszik.

?Még mindig nagyon mérges vagyok a szerdai kupavereségért, de azon vagyok, hogy a csapatot kirángassam a gödörből. Ez azért nem lesz egyszerű, mert Bükön néhány játékosnál a lélektelenség jeleit láttam. Bízom benne, hogy a lányok komolyan veszik a dolgukat, s jelent számukra annyit a klub, hogy a szívüket is kiteszik a pályára. Jól kezdtük a bajnokságot, jó lenne nem lerombolni azt, amit felépítettünk. Ha megőrizzük a veretlenségünket, akkor nem leszek elégedetlen? ? mondta Csomor Tibor, aki újabb két játékost kapott kettős igazolással az ETO-tól: Ács Anna balkezes átlövő, Székesi Fanni pedig beálló.

Egy mérkőzést már lejátszottak a 3. fordulóból: FTC II-Szent István Építők 39-25. A 12. fordulóból előrehozott mérkőzésen: Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 23-19.

Az ifiben: FTC II-Szent István Építők 30-25, Kozármisleny-Pénzügyőr-Spartacus 18-30.

Módosítás dátuma: 2010. október 01. péntek, 12:18
 
Szégyenteljes vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 29. szerda, 18:51

A női Magyar Kupa második fordulójában az esélyesebb és egy osztállyal magasabban szereplő csapatunk magabiztos előnyt szerzett az első félidőben. A második félidőben aztán mindent leromboltak a lányok, s hagyták, hogy a földön fekvő rivális feltámadjon. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szünet után szinte végig emberhátrányban játszottunk, a játékvezetők - erősen vitatható módon - sorra osztották a két perceket.

Bük?VKCSK 24?23 (9?15)

Bük, 100 néző. V.: Felhő, Öcsi.

VKCSK: Wunderli ? Csiszár 2, Drobnitsch 3, Kovács T. 6, Fábián 1, Vida 9, Raucsik. Cs.: Fekete 1, Karácsony 1, Sarmon, Schmied. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: ? Gratulálok a Büknek, csapatként jól működött. Nálunk a játékosok nem tisztelik a VKCSK nevet, szégyellje magát mindenki. A második félidei rengeteg, ráadásul vitatható kiállítás sem lehet mentség erre a teljesítményre.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

107. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.