VKCSK.hu


Rajt a bajnokságban is PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 11. szombat, 10:57

Csapatunk vasárnap 14 órakor a Marcalit látja vendégül a bajnoki rajton. Csomor Tibor vezetőedző számos gonddal küszködött a nyáron, ráadásul a csapat egyik leggólerősebb játékosa, Ruskó Katalin a nyáron abbahagyta a kézilabdát. Komoly érvágás ez a győriek számára, de a szakvezető bízik a jó rajtban.

?Az egész bajnokság nehéznek ígérkezik, de foggal-körömmel küzdeni fogunk. Szombathelyen is így tettünk, de még látszik, hogy kevés meccs van a hátunk mögött. Bízom azonban abban, hogy az ETO-ból érkezett játékosokkal kiegészülve hazai pályán meglephetjük a jó erőkből álló Marcalit. Az első két fordulót hazai pályán játsszuk, gondolom, nem kell mondani, mennyit jelentene egy jó kezdés" ? mondta Csomor Tibor, aki egyedül Fekete Kittire nem számíthat holnap, mert még nincsenek rendben a papírjai.

 
Küzdeni tudásból jeles PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 08. szerda, 19:27

Csapatunk szoros mérkőzésen, de összességében biztosan nyert Szombathelyen a Magyar Kupában, így bejutott a második fordulóba. A találkozó első félidejében fej fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak két góllal elléptek, de a szünetre egyenlő állással fordultak a felek. Szünet után jó tíz perc elteltével a feljavult kapusteljesítménynek is köszönhetően öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést csapatunk, s az ebben az időszakban megszerzett előnyt végig meg tudtuk tartani, s edzőnk, Csomor Tibor mindenkinek játéklehetőséget tudott biztosítani.

Szombathely-VKCSK 20-25 (12-12)

Szombathely, 100 néző. V.: Jancsó, Horváth J.

VKCSK: Wunderli - Csiszár 2, Imrefalvi 1, Kovács T. 3, Fábián, Vida 10/3, Raucsik3. Cs.: Jagadics (kapus), Kiss K. 1, Sarmon 2, Schmied 1, Nagy K., Karácsony 2, Drobnitsch. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: - A csapaton látszott az edzőmeccsek hiánya, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a lányok. Az is látszott azonban, hogy sokat kell még dolgoznunk, hogy a bajnokságban is jól szerepeljünk.

 
A továbbjutás a cél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 07. kedd, 19:24

Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője komoly gondokkal küzdött a nyáron, s ezek csak az elmúlt napokban enyhültek. A szerdán 18 órakor a Szombathely otthonában esedékes Magyar Kupa-mérkőzésen azért a győzelemre készülünk.

"Edzőmeccset alig tudtunk játszani a nyáron, mert nagyon kevesen voltunk, s csak a felkészülés véghajrájában álltunk össze, miután kaptunk játékosokat az Audi-ETO-tól. Sajnos a kettős igazolással rendelkezők nem léphetnek pályára a kupában, így kissé foghíjasak leszünk. Tavaly egy osztályban szerepeltünk a szombathelyiekkel, s mindkétszer mi győztünk. Most NB II-es az ellenfelünk, s egyáltalán nem ismerjük őket, ennek ellenére győzni szeretnénk" - fogalmazott Csomor Tibor.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 07. kedd, 19:34
 
Újabb érkező PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. szeptember 01. szerda, 18:25

Újabb játékossal bővült a keretünk: mint azt Csomor Tibor elnök és vezetőedző elmondta, az Audi-ETO a korábbi három játékos - Kiss Kitti, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia - mellett Horváth Dórát is kölcsönbe adta az új idényre. Csapatunk egyébként gőzerővel készül a szezonra, a napokban Bükön járt, ahol két felkészülési mérkőzést is játszott. Bár Csomor Tibor sokat cserélt, végig magabiztosan vezetve mindkét meccset megnyertük. A héten a Győrújbaráttal és a SZESE együttesével is tervben volt egy-egy találkozó, ezek azonban elmaradtak, viszont pénteken 18 órakor a Krúdy-iskolában a tervek szerint az ETO FKC serdülőcsapata ellen lépnek pályára a lányok.

Mint azt már megírtuk, szeptember 8-án Szombathelyen Magyar Kupa-találkozót játszik a csapat, másnap, szeptember 9-én 18 órakor ugyancsak a Krúdyban pedig szülői és szurkolói ankétot tart a klub. Ennek célja, hogy a szülők, a drukkerek, a pártolók jobban megismerjék az egyesületet és még szorosabbá váljon a kapcsolat. A kötetlen beszélgetést egy bemutató edzés is megelőzi, így mindenki láthatja, milyen munka folyik a klubban.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 01. szerda, 18:38
 
Segített az ETO PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. augusztus 29. vasárnap, 19:21

Enyhültek edzőnk, Csomor Tibor homlokán a ráncok, a héten ugyanis megállapodott az Audi-ETO-val, s három játékost is kölcsönbe kapott az első számú győri csapat utánpótlásából. Mint azt Csomor Tibor elmondta: Kiss Kitti szélső, Burghardt Lukrécia és Drobnitsch Zsófia átlövők az NB I/B-s csapatunknál szerepel az új idényben. A játékosok a meccsek mellett heti két edzésen vesznek részt klubunknál, a többi napokon viszont az ETO foglalkozásait látogatják. Még egy játékos sorsa kérdéses, hasonló feltételek mellett érkezhet még hozzánk az ETO-ból Horváth Dóra.

"Így azért már lehet azt mondani, hogy kiegyenesedtünk, jóval nyugodtabb vagyok. Köszönettel tartozom az ETO-nak és Róth Kálmánnak, hogy pozitívan álltak a dologhoz. Remélem, nem okozunk majd csalódást, s a játékosok képességei nálunk teljesednek majd ki" - fogalmazott Csomor Tibor.

A csapat egyébként hétfőn a Győrújbaráttal, szerdán a Széchenyi ESE csapatával játszik edzőmeccset, s ezeken készül a szezonkezdetre, ami szeptember 8-án Szombathelyen lesz: ott játszunk a Magyar Kupában.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

109. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.