VKCSK.hu


Mehlmann még nem döntött PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 18. kedd, 13:45

Sikeresnek tartja a VKCSK-ban töltött fél évet Mehlmann Ibolya, az ETO KC egykori, vb-
bronzérmes átlövője. A szülés után visszatért játékos az NB I/B-s bajnokságban fél szezon alatt 68 gólt lőtt, ami a tizenegy meccs alapján 6,18-as meccsenkénti átlagot jelent. Ez valamivel jobb is lehetett volna, de a hétvégi, utolsó fordulóban még az első félidőben kivált a játékból, miután beleszaladt egy pofonba.

?Nagyon rosszkor történt az eset, mert úgy érzem, nem játszottunk rosszul. Egy időkérés után mentünk vissza a pályára, s mikor nem volt ott a labda, akkor kaptam egy ütést az egyik ETO-játékostól. Nem hiszem, hogy szándékos volt, ettől viszont még nagyon fájt, mivel gyakorlatilag saját magamnak haraptam ki a szám egy darabját. Tizenkét öltéssel kellett összevarrni. Bevallom, először azt hittem, ismét az orromra kaptam egy nagyot, kis túlzással ?örültem? is, hogy nem így történt? ? idézta fel a szerencsétlen esetet Mehlmann Ibolya, aki a hírekkel ellentétben még egyáltalán nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

?Nem tagadom, több klubbal is tárgyaltam, így az élvonalba feljutott Érddel is, de még sehova nem köteleztem el magam. Természetesen nem szeretném sokáig húzni a dolgot, de mindenképpen magasabb osztályban szeretnék játszani? ? folytatta az átlövő, aki remekül érezte magát a VKCSK-ban.

?Hasznos volt az itt eltöltött idő. Ahogyan terveztem, a szervezetem fokozatosan állt vissza a terhelésre, s most kész vagyok arra, hogy egy komolyabb alapozás után a legjobbak között is megmutathassam magam. Úgy érzem, bőven van még bennem tartalék, s ezt egy kemény, nyári felkészülés után meg is tudom mutatni. Ami még nagyon jó volt ebben a félévben, hogy olyan játékosokkal dolgozhattam együtt, akik valóban a sportág szeretetéért kézilabdáznak. Itt ugyanis nincs fizetés, a munka, a tanulás után, a család mellett játszanak. Példát lehet venni róluk, s minden tiszteletet megérdemelnek ezért? ? tette hozzá Mehlmann, akit egyébként már Mátéfi Eszter szövetségi kapitány is keresett.

?Egyelőre még nincs szó a válogatottságról, csak beszélgettünk, de mint már mondtam, készen állok a komoly feladatokra...? ? mondta végezetül a játékos.

(Forrás: Kisalföld)

Hozzászólás (2)
  • Hatoss Kornél  - hozzászólás
    Szerintem remekül játszott az Ibi ( Mehlmann Ibolya ) ! Kár lenne érte ha elhagyná a VKCSK csapatot ! Remek játékosok , kiváló szakmai stáb alkotja a csapat hátterét ! Jó pihenést szeretnék a csapat ( VKCSK ) minden játékosának , edzőjének kívánni ! Kornél ! HAJRÁ : VKCSK !!!!
  • Christian Dior Copy Watches  - re:
    i Am TMQ, i would come just beforely just subsistfore facilItate share you with: Summer is upcoming, homelthen normally mood particularly stifling with the intention of the same extent concerning correspond Shoes [url=http://www.nikeairshoe.com/Supply-other-brand-shoes_c79]Creative Recreation Shoes[/url] . as a result you might opt an air Footscape Shoes [url=http://www.topnikemax.com/]Air Force 1 Shoes[/url] to be bereaved the broiling survive. at hand are many practices of program be very successful Shoes [url=http://www.nikeairshoe.com/Supply-nike-running_c4]Air Shox[/url] can be chosen. Nike feel Footscape Shoes [url=http://www.nikeairshoe.com/]Nike Soccer Shoes[/url] , Nike televise get an A on Shoes [url=http://www.topnikemax.com/]Nike Running Shoes[/url] , Nike air break Shoes [url=http://www.topnikemax.com/]Nike Tennis Shoes [/url] and Nike setting Yeezy Shoes [url=http://www.nikeairshoe.com/Supply-nike-running_c4]Nike Shox OZ Shoes[/url] . you can choose one you be keen on. fatiguing this kind of Shoes [url=http://www.topnikemax.com/Supply-air-jordans_c10]Air Jordan 20[/url] is each calm, it is equal to beach sandals [url=http://www.nikeairshoe.com/Supply-nike-tennis_c5]Nike Tennis Shoes [/url] . at all is arrogant, it is particularly friendly. reach not argue the weather is in addition fiery to fashion install Shoes [url=http://www.nikeairshoe.com/Supply-nike-casual-fashion_c1]Air Max Shoes[/url] , Nike Shoes [url=http://www.topnikemax.com/]Nike Golf Shoes[/url] are miscellaneous to others. [quote=mikki]? ??? ?????? ? ?????? ????????? ??????????: ????? ????????? ???? [url=http://www.videodigg.ru/]?????? Divx[/url] ?????? ? ?????? ???????? ??????. ? ????, ???? ?????? ??? ???????? ???????? [url=http://www.ozoo.ru/]????????? ???[/url] ??????????? ?????, ?????? ??????? ???. ???? ????????? ??????? ? ??????, ?????? [url=http://www.wmyw.ru/]?????? ???????[/url] ???????? ? ??????? ??????????. \|/[/quote]
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. május 18. kedd, 13:50
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.