VKCSK.hu


Évzárót tartottunk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 21. péntek, 21:01

Megtartotta évzáróját csapatunk. A Golden Ball Étteremben jó hangulatban jöttek össze a játékosok, az edzők, a segítők, akik valamennyien hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat végül a kilencedik helyen végzett. Mint azt Csomor Tibor elnök elmondta, nagy tettnek tartja az elért helyezést, ami annak fényében, hogy teljesen amatőr egyesületként működünk, komoly fegyverténynek számít.

 

"Azt szokták mondani, hogy egy feljutás után általában mindig a második év számít a legnehezebbnek. Ez a mi esetünkben csak részben volt igaz, én nem éreztem annyira vészesnek az idényt. Gondok, problémák természetesen voltak, különösen az edzéslátogatottság terén. Ráadásul mikor három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy biztos a kilencedik hely, még inkább alábbhagyott a lelkesedés. Talán ennek a számlájára is írható, hogy akadtak meccsek, melyeken a vártnál gyengébben teljesítettünk, s az esetleg betervezett két pont helyett egyet sem szereztünk. Jó pár ilyen összecsapás volt az ősszel és tavasszal egyaránt. Ha egy kicsit jobban összpontosítunk, s jól jön ki a lépés, akkor előrébb is végezhettünk volna. A végére ugyan jelentős volt a ponthátrányunk a hetedik helyezettel szemben, de úgy érzem, ezt a pozíciót kis szerencsével megcsíphettük volna. Itt szeretném megemlíteni azt, hogy nagy örömömre szolgált együtt dolgozni Mehlmann Ibivel, s remélem, ő is hasonlóan gondol vissza erre a fél évre. Szurkolunk neki, hogy visszatérjen az élvonalba, s ha ez sikerül, büszkék lehetünk rá, hogy ebben nekünk is volt egy kis részünk. Mint már említettem, teljesen amatőr alapon működünk, sajnos a város valamiért nem látja meg azt a munkát, amit idén pontosan tíz éve végzünk. Félreértés ne essék, köszönjük a támogatást, amit kapunk, de úgy érzem, rászolgálnánk egy kicsit nagyobb odafigyelésre is. Mindez persze nem tör meg bennünket, csináljuk tovább a dolgunkat, mert én hosszú távon tervezek, s azokkal, akik eddig mellettünk álltak, dolgozunk, hogy megőrizzük ezt a pozíciót, de sokkal inkább azért, hogy még előrébb lépjünk. A jövő évi keret alakulóban van, úgy fest, a keret nyolcvan százaléka együtt marad, s remélem, tudunk erősíteni" - mondta évértékelőjében Csomor Tibor.

 

Az eseményen megjelent Jámbor Attila, a megyei szövetség elnöke is, aki szintén méltatta a csapatot: "Csak gratulálni tudok mindenkinek, aki hozzátett a VKCSK szerepléséhez. Azt, hogy Győrben az Audi-ETO profi viszonyok között profi teljesítményt nyújt, megszoktuk. Itt viszont azt mondhatjuk el, hogy van a városban egy másik női egyesület, mely amatőrként is bőven megállja a helyét a profik táborában. Hiába a szerény anyagi háttér, a klubban dolgozók valamennyien odateszik magukat, s kihozzák a csapatból a legtöbbet, de remélhetőleg nem ez a kilencedik hely a végállomás. Hiszek benne, hogy vezet még feljebb a VKCSK útja. Ehhez kívánok sok sikert és kitartást, valamint a fárasztó idény után jó nyaralást."

A hivatalos beszédeket követően vacsora következett, a végén pedig egy hatalmas bulival vezette le az évet a társaság.

Hozzászólás (9)
 • Anonymous
  az ifisták is a 9. helyen végeztek.őket mégsem dicsérte meg senki még csak emlitésre sem méltatják öket(pedig kb ugyanazok a problémák voltak...edzésrejárás stb.),valószinűleg a hozzáállásuk miatt még egy pezsgőzést sem érdemeltek(tavalyi évvel ellentétben)még egy normális mez sem jár nekik....milyen gáz volt,nem tudtak mezt cserélni mikor az ellenfélnek is kék volt...XD az a igazság hogy ők nagy ivben le vannak szarva más csapatokkal ellentétben...
 • Anonymous  - Bom
  Anonymus hozzászólásához szeretnék hozzászólni! Ha te igy érzel a VKCSK iránt, akkor te igazából nem is érted ebben az egyesületben mi folyik igazán!Tudod az edzésjárásra visszatérve, ugy tudom nálatok nem a munkahelyi elfoglaltságok vagy iskolaproblémák miatt nem tudtak edzésen jelen lenni, hanem azért mert éppen nem volt kedvetek vagy ahogy te fejezted ki magad "le sz.... az edzést"!Arról nem is beszélve hogy sajnos majdnem felnőttkorotok ellenére nem ugy viselkedtetek sem az edző sem társaitok felé,ahogy kellett volna(de inkább az előző)!Lehetne szépiteni a dolgokat,de hazudnék ha azt tenném!Nem azt kll nézni hogy mit kapsz(mezeket, pezsgőzés)hanem azt is hogy mit adsz ellenébe!Ha a csapat tisztelettl lett volna mint az edző,mint a klubb iránt,lett volna ünneplés!Igy ugy hiszem te sem gondoltad igazán amit irtál, ha igen akkor talán már nem vagy többé VKCSK-s a nem tetszésedet meg mutatva!
 • Pöttön  - ...
  Én ezt vitatnám mind a két részről! Elég sokat játszottam a Vkcsk csapatában hogy tudjam tudd adni is a vezetőség.Nb2 még kijárt az Ifinek is az ünneplés,de sajnos az az álom addig tartott.Ahogy felkerültünk NB1B-be úgy kezdődtek a "problémák" az Ifi csapapt iránt.Elismerem hogy nehéz volt összeszedni és ismét kiállítani egy teljesen kicserélt ificsapatot,amibe sokan nem maradtak az idei szezonban a régiek közül. De úgy érzem az Ifi mindent megtett ahhoz hogy szép eredménnyel végezen!Talán az a gond,hogy sosem kaptunk semmit az utóbbi időben már,pedig helyt álltunk,de mint minden csapatnak,vannak nehéz napjaink. Az edzésekre visszatérve viszont nem azért nem mentünk el,mert nem akartunk(tudom h elég nehéz elhinni),hanem mert igenis Iskolába járunk. Az érettségizettek eléggé meg is kapták,pedig őket meg lehet érteni!!!Mert sokan fontosabb egy jó fősuli mint a klub,ami nem tartozik és talán nem is fog az élvonalba tartozni!! Azt hiszem egy győztes meccs után egy csapatnak nem az kell,hogy "lányok ez kötelező volt",hanem igenis meg kell dicsérni őket. Az biztos sok hibát követett el a vezetőség is,mert talán nem kellett volna ennyire lesz**** az Ifi-t.Pedig volt egy része,akik megdolgoztak a sikerért. Remélem a jövőre nézve többet fog kapni a fiatalság is és össze tudják szedni azt az Ificsapatot amire az edzőnek és a klubnak szüksége van.Mert a mostaniak már nem elég jók erre. És van egy fontos szó:TISZTELET!
 • Husi
  Elolvasva a kommenteket elszomordtam. Igen, gyerekek ilyenkor a legegyszerübb a névtelenségből részigazságokat, sérelmeket irogatni. Oda álltál-e az edződ elé ezekkel, vagy más problémákkal? Ugye nem? Pedig -ahogy Bom irta félig már felnőtt korban vagytok: sztem ciki a sunyiság. Az iskolába járás nyűge, gondja, mindig a GYENGÉK problémája. A legegyszerűbb takaró. Kedves Pöttön,elvárásaid(tok) vannak az egyesülettel szemben, ugyanakkor a másik mondatban a játékostársadat(magadat) mented: "fontosabb egy jó fősuli, mint a klub". No comment. Nektek ott kéne kopogtatni az NBI B kapujában. Elgondolkoztatok rajta, hogy vajon miért nem invitálnak beljebb..????? Különben meg jó iskolázást, attól nyilván jobb játékosok is lesztek. Nem az edzéstől. ÁÁÁÁÁÁÁ
 • kisfröccs  - évzáró
  Valószínű kurvaára tehetséges ifjú vagy , ha még itt játszol! úgy hogy örülj hogy itt játszhatsz vagy Ha nem tetszik,igazolj el!!!!
 • ...  - ...
  Viccesek vagytok!Ne mentegetőzetek hanem csináljatok vmit...aki el akar menni az el is fog,ebben megnyugtatlak "kisfröccs"... Husi veled meg nem értek egyet..."Az iskolába járás nyűge, gondja, mindig a GYENGÉK problémája"-ez nem igaz...!!Sajnálom h így gondolod...meg ha odaálltunk volna az edző elé akkor már régen nem lennénk a csapatba...sajnos a problémákat meg kell oldani,és azzal hogy most itt egymást baszogatjuk,azzal sajnos nem lesz megoldva semmi. Köszönjük,az iskola mindenkinél a papírforma szerint megy..A végzösőknek meg csak szerencsét kívánhatunk, és ahogy te fogalmaztál ,hogy jobb játékosok legyenek!(feltéve ha tovább folytatják) Jah és KISFRÖCCS ahhoz hogy itt játszunk nem kell tehetségesnek lennünk!!:D
 • Bom  - Anonymous
  Kedves "..."!A véleményed messze túl szárnyalja a hülyeség határát!Nem kell tehetség ahhoz,hogy valaki ebben az egyesületben játszon?Akkor gondolom ezalatt azt érted, hogy te nem azok a játékosok közé tartozol,akik a gólt lőtték a pályán!Evvel nem az egyesületet minősited,hanem saját tudásodat!Itt nem azon van a hangsúly, hogy érettségi...Persze, ez fontos dolog, DE EZ NEM AZT JELENTI HOGY EVVEL LEHET TAKARÓZNI!Tavaly ugy tudom,nem volt ilyen botrány azoknál, akik érettségiztek, pedig számukra ugyanolyan fontos volt a jó eredmény!Ahhoz,a hozzáfüzésedhez hogy "ha oda álltunk volna az edző...."-annyit szeretnék mondani hogy igenis az az edző,nagyon sokat elnézett nektek, és szomorú hogy ezt kapta töletek!Ha öszintén oda álltatok volna elé, biztos vagyok benne hogy megértett volna titeket!Sajnálom hogy nem értitek meg a dolgokat, de talán felesleges is magyarázni nektek!De azt ne felejtsétek el hogy egy MÁSIK CSAPATBAN SEM LESZ KÖNNYÜ!Sőt.....ha nem tesztek hozzá semmit, ugyanigy végzitek!
 • Volt NB2-es ifista  - a mostani NB1b-s ifistáknak
  Minden Nb1b-s ifista! hol is kezdjem!A mi helyzetünk sem volt se jobb se rosszabb mint nektek most!nekünk sem volt jobb mezünk mint nektek!A nagy csapat szinte minden éven új adidas mezt kapott, mi pedig ugyanabban a mezben játszottunk ami nem volt márkás!Én úgy gondolom ,hogy nem a mez teszi az embert hogy miben megy ki a pályára!Lehet az a mez csillogó és a márkák márkája ha a viselője nem tud semmit!Mi is érettségiztünk, két iskolába járt valamelyikünk de mégis megtudtuk oldani a tanulást és az edzésre járást!Volt olyan is aki a nagy csapat edzéseire is lejárt.Úgy hiszem ,hogy edzésre is szívesebben jár az ember ha jó a csapat közösség!Mindenki megkapta a maga kis félóra játék idejét vagy ha nem akkor is elfogadta az edző (Erika néni) döntését mert a csapat érdekében döntött így , hogy minél sikeresebb legyen a meccs kimenetele!Ezzel amit most írok nem akarom megbántani és leszólni a mostani ifistákat de itt a vkcsk történetében a legjobb ificsapat 2005 körül volt!Wundi Cimi Emi Stella R.Zsuzsi Brigi Cica Gyopi Kriszti Dóri Zsani Móni Helga Bennük még megvolt a csapat az edző és a kézilabda iránti tisztelet!
 • Kicsi  - ..
  Hmm...inkább maradok a 2007-08 idénynél..ahol tényleg a csúcson voltunk..:) az egy nagyon szép teljesitmény volt mind az ifi mind a felnőtt csapatól.. és azt mondom h 100 szónak is egy a vége.. szóval a vezetőség is elolvashatta a problémákat és minden tanulhatott belőle. és igy van,nem a ruha teszi a játékost hanem a tudása. De kijelenthettem h minden meccsen ugy állt fel az ifi,h győzni akar.. Üdv:Kicsi
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. június 04. péntek, 06:53
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.