VKCSK.hu


Szegedi nálunk folytatja, bravúrra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 25. péntek, 14:59

Szombaton 18 órakor a Magvassy-csarnokban a Vasas csapatát fogadjuk. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor elmondta: sikerült megállapodnia Szegedi Orsolyával, így a tavaly még az Audi-ETO-ban játszó játékos tavasszal nálunk folytatja a játékot.

?Nagy segítségünkre lehet a játékos, akivel bővült a taktikai repertoárunk. A Vasas ellen nem lesz könnyű dolgunk, de célunk, hogy meglepjük az esélyesebbnek tartott angyalföldieket. Kovács Tímea hiányában mindenképpen szükség van egy irányítóra, s ez akár Orsi is lehet. Nagy kérdés, kiket tud odaadni az ETO, ettől is függ, hogy kit hol szerepeltetek. A Vasasnál több NB I-et is megjárt játékos van, de nem szabad megijednünk tőlük. Az első két fordulóban ha nem is játszottunk mindig jól, azért nagyot küzdöttünk, erre szombaton is szükségünk lesz? ? mondta az edző, aki arról is beszámolt, hogy a Nagykanizsa végül megóvta a múlt heti, 32?31-es győri győzelmet hozó meccset.

"A szövetség március 3-án dönt az esetről. Többekkel beszéltem, akik szerint ez nem műhiba, de nem szeretnék előremenni, a szakértők majd döntenek. Mi számolunk ezzel a két ponttal, ha esetleg mégis újra kell játszani, akkor másodszor is szeretnénk legyőzni a kanizsaiakat" ? tette hozzá Csomor Tibor.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.