VKCSK.hu


Tisztes helytállás a minimum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. december 02. péntek, 20:06

Csapatunk az esélytelenek nyugalmával készülhet a második helyen álló Mohács elleni, szombaton 17.30 órakor kezdődő találkozóra. Tavaly alaposan megleptük a baranyai együttest, akkor nem sok hiányzott a bravúrhoz.

?Nagyon nehéz meccsre számítunk most is, ahol a tisztes helytállás az elsődleges célunk. Persze ez nem jelenti azt, hogy eleve feladnánk. Gondot jelent, hogy Somogyi mellett, akit decemberben porccal műtenek, a fehérvári kettőssel játszók, Cziráky és Németh sem tud játszani. Előbbi vírusos fertőzés miatt hagyja ki a meccset, utóbbinak pedig bedagadt a korábban műtött térde. Így a győri magnak kell megoldani a feladatot. Szeretnénk úgy pihenőre menni, hogy az eredménytől függetlenül kellemes maradjon a szánk íze? ? mondta szakvezetőnk, Csomor Tibor, aki hozzátette: a héten már egy kicsit a tavaszra is készültek.

?Keményebb edzések voltak, s még a jövő héten ebben a szellemben dolgozunk. Utána jön egy kis pihenés, hogy aztán januártól újult erővel kezdjük a munkát? ? fogalmazott az edző.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.