VKCSK.hu


Négy pont hiányzik PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Gábor   
2010. január 28. csütörtök, 19:30

A győri VKCSK kilenc pontot gyűjtött az ősz során, s ezzel a kilencedik helyen zárta az őszt az NB I/B-ben. Bár Csomor Tibor vezetőedző ? egyben a klub elnöke ? nem elégedetlen, azért hiányérzete van.

?A tavalyi együttes több mint fele kicserélődött, sok új játékos érkezett, így kellett kis idő, hogy összerázódjon a társaság. A bajnokság első fele valamivel jobban sikerült, hiszen bravúrpontokat sikerült szerezni: a Marcali ellen döntetlent értünk el, a Nagyatádot viszont idegenben győztük le, ami nagy fegyvertény volt. Emiatt fáj nagyon, hogy Nagykanizsán és Szentendrén kikaptunk, pedig mindkét meccset meg kellett volna nyernünk. Ekkorra már kezdett kijönni, hogy Kovács Tímea megsérült, s többen munkahelyi elfoglaltság miatt egyre kevesebb edzésen tudtak részt venni, sőt, volt, hogy emiatt meccsről is hiányzott játékos. Sajnos olyan jól nem állunk, hogy ha a kezdősorból kiesik valaki, azt pótolni tudjuk? ? fogalmazott Csomor Tibor, aki a védekezésben látja a legnagyobb hiányosságot.

 

 

?Hiába gyakoroljuk edzéseken, hiába mondom el ezerszer, hogy legyünk keményebbek, a meccseken ennek kevés látszata van. Ráadásul az ősz végére már a támadójátékunk is erősen akadozott. Belső poszton nagyon gyéren vagyunk, egy irányítóra szükségünk lenne, s az sem szerencsés, hogy a kapusaink nem kapnak speciális képzést. Hiába kérek fel szakembereket erre a feladatra, sajnos mi szegény klub vagyunk, nem tudunk fizetni. Én azért bízom benne, egyszer a város is észrevesz bennünket, s nem lenne rossz az sem, ha az Audi-ETO hosszú távú programjának is részesei lennénk. Azt gondolom, mindenki profitálhatna abból, ha az ETO-ból kikerülő játékosok nem Komáromban, Tatabányán vagy más helyen kézilabdáznának, hanem Győrben maradnának szem előtt? ? tette hozzá a szakvezető, aki azért bízik benne, hogy tavasszal nem szenvednek sehol váratlan vereséget, így ha hozzák a kötelezőket, akár a hetedik helyre is odaérhetnek.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. február 16. kedd, 20:47
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.