VKCSK.hu


Mehlmann egyre jobb formában érzi magát PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. március 25. csütörtök, 09:24

Tavasszal tért vissza a kézilabda vérkeringésébe Mehlmann Ibolya. A korábbi világbajnoki bronzérmes jobbátlövő csapatunkban, a VKCSK-ban kezdte újra játékot szülése után. Ibi láthatóan egyre jobb formában van, legutóbb is kilenc gólig jutott a Nagyatád ellen. Fájó, hogy ennek ellenére is vereséget szenvedtünk hazai pályán.

 ibi3

 

"Bosszantó volt az a mérkőzés, mert nyerhettük volna. Azzala két ponttal még kedvezőbb helyzetben lehetnénk. Sajnos a védekezésünk nem úgy működött, ahogyan kellett volna, ráadásul Ruskó Kati is nagyon hiányzott. Talán ha ő van, másképpen alakul a találkozó. A hétvégén a Kozármisleny ellen mindenképpen javítani szeretnénk, mert nem szeretnénk ha a mögöttünk állók még jobban felzárkóznának" - mondta Mehlmann Ibolya, aki hozzátette: egyre jobb formában érzi magát.

 "Még decemberben elkezdtem az egyéni edzéseket, de azért csapat nélkül nem ugyanaz. Az első napok borzalmasan nehezek is voltak, fájt minden porcikám, de már egyre könnyebb az edzések vége. Úgy tűnik, testileg és lelkileg is felkészültem a terhelésre. A lövésekkel nem is volt gond, de az erő, az állóképesség nagyon hiányzott. Most viszont már szinte végig bírom a meccseket, s nem igazán fáradok el" - tette hozzá a játékos, aki nyártól magasabb szintre lépne.

ibi2

"Nem titok, azzal a céllal jöttem a VKCSK-hoz, hogy itt lendüljek ismét olyan formába, hogy a következő szezonban már az NB I-ben szerepelhessek. Az eddig eltelt időszak alapján úgy érzem, remek döntést hoztam, mert egy jó közösségbe kerültem, s mint már említettem, minden feltétel adott ahhoz, hogy elérjem a céljaimat" - folytatta Mehlmann Ibolya, aki az ellenfelek több játékosát is jól ismeri, s örömmel találkozik velük újra.

"Több ismerős arc is van a többi csapatban, olyan is, akivel együtt kezdtem Pécsen a játékot. A meccsek után nem ritka, hogy egy-két emléket felelevenítünk. Szóval jól érzem magam, boldog vagyok, hiszen szép családom van, s ismét azt csinálhatom, ahit nagyon szeretek. Kisfiam, Olivér nem sokat vesz észre a távollétemből, egyedül a szerdai edzés van olyan időpontban, hogy a fürdésre és az altatásra nem érek haza. Szerencsére a férjem rengeteget segít ezen a téren is, ráadásul a mérkőzéseinkre is kijönnek, s szurkolnak nekünk. Ez egyébként fontos szempont volt, mikor a VKCSK megkeresett, hiszen így helyben maradhattunk, nem kellett költöznünk" - mondta a balkezes játékos, aki nem titkolja, azért gondol a válogatottságra is.

"Azért ez még egy kicsit távoli, hiszen előbb olyan szintre kell eljutnom, hogy az élvonalban megálljam a helyem, de azért eszembe jutnak a válogatottsággal kapcsolatos emlékek, érzések, melyeket jó lenne újra átélni. Pillanatnyilag azonban a család az első, a fiam éppen abban a korban van, hogy még nagyon nagy szüksége van rám, ezért egy hosszabb edzőtáborozást nem is vállalnék. Később azonban bármi előfordulhat, de most az a legfontosabb, hogy hétvégén legyőzzük a Kozármislenyt" - mondta végezetül Mehlmann Ibolya.

Hozzászólás (0)
Hozzászólás
Adatok:
Hozzászólás:
Biztonság
Adjuk meg a képen látható kódot a hozzászólás elmentéséhez.
Módosítás dátuma: 2010. március 25. csütörtök, 09:58
 

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

KeresésFriss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.