VKCSK.hu


Mehlmann még nem döntött PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 18. kedd, 13:45

Sikeresnek tartja a VKCSK-ban töltött fél évet Mehlmann Ibolya, az ETO KC egykori, vb-
bronzérmes átlövője. A szülés után visszatért játékos az NB I/B-s bajnokságban fél szezon alatt 68 gólt lőtt, ami a tizenegy meccs alapján 6,18-as meccsenkénti átlagot jelent. Ez valamivel jobb is lehetett volna, de a hétvégi, utolsó fordulóban még az első félidőben kivált a játékból, miután beleszaladt egy pofonba.

Módosítás dátuma: 2010. május 18. kedd, 13:50
Bővebben...
 
Vereség és vezéráldozat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 16. vasárnap, 16:48

Csapatunk a papírformának megfelelően vereséget szenvedett az Audi-ETO II-től, ám a végeredmény és a játék képe azért adott okot a bizakodásra. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, leginkább védekezésben, hiszen tizenegy gólt tudott csak lőni az az ETO, mely tavasszal mindössze egy pontot veszítette - a bajnok Érd ellen hazai pályán... A nagyobbik gond a támadójátékban volt, hiszen a hét találat roppant kevés. Erre csak részben magyarázat, hogy a játékrész közepén Mehlmann kapott egy jókora ütést az arcára, s végül a száját tizenkét öltéssel kellett összevarrni. A szünetig így is jól tartottuk magunkat.

Fordulás után sokat hibáztunk, eladott labdák, kihagyott ziccerek jellemezték a játékunkat, melyekből gyorsan indult, s könnyű gólokat szerzett az ellenfél. A küzdelemmel ezúttal nem volt gond, végig magas fordulatszámon pörögtek a játékosok, de a közvetlen győri utánpótlás legjobbjai ellen csak a tisztes helytállásra telt, különösen azután, hogy egyik legjobbunkat hamar elveszítettük.

Módosítás dátuma: 2010. május 16. vasárnap, 17:06
 
Tét nélküli záróforduló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 14. péntek, 09:24

Igazi tétje nincs a szombaton 13 órakor Audi-ETO II?VKCSK győri rangadónak, hiszen a zöld-fehérek utánpótlása nagy valószínűség szerint a második helyen végez, míg a VKCSK már fordulókkal ezelőtt bebetonozta magát a kilencedik helyre.

Róth Kálmán együttese számít a találkozó esélyesének, hiszen ősszel is nagy fölénnyel győzött. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor abban bízik, hogy ezúttal képes lesz a csapata a tisztes helytállásra.

?A héten nyolc-tíz emberrel tudtunk edzeni, így azért volt lehetőségünk az érdemi munkára. Hogy ez aztán mire lesz elég, majd kiderül a meccsen. Csizmadia Júlia fájlalja a vállát, ő a múlt héten sem volt már, s most is kérdéses a játéka, a többiek viszont harcra készek? ? mondta Csomor Tibor.

 
Akaratgyenge játék PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 09. vasárnap, 18:25

Csapatunk súlyos, 23-38-as vereséget szenvedett a Szekszárdtól a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Bár meglepetésre készült a VKCSK, rögtön a mérkőzés elején nyomatékosította a bronzérmes helyen tanyázó Szekszárd, hogy a két pontért érkezett Győrbe. Sajnos csapatunk jócskán megkönnyítette a vendégek dolgát, mert rengeteg labdát eladtunk, melyekből könnyű gólokat lőtt a Szekszárd. Ez meg is határozta a találkozó további menetét. A hitehagyottá vált győri gárda ellen fokozatosan növelte előnyét a Szekszárd, s végül ilyen arányban is megérdemelten győzött. Úgy tűnik, csapatunk a biztos kilencedik hely tudatában gyakorlatilag befejezettnek tekinti a bajnokságot, bár az is tény, hogy a véghajrában a három kiemelkedően legjobb csapattal találkozik, mégis nagyobb ellenállásra számított Csomor Tibor vezetőedző. Még egy lehetőség van a javításra, a papírforma alapján azonban kicsi az esély, hogy az utolsó fordulóban az Audi-ETO II ellen sikerül további pontokat szerezni.

Módosítás dátuma: 2010. május 10. hétfő, 18:04
 
Meglepetésre készülünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. május 08. szombat, 08:13

Csapatunk vasárnap 18 órakor a harmadik helyen álló Szekszárdot fogadja. Csomor Tibor vezetőedző szeretne meglepetést okozni.

"Papíron ez az utolsó hazai meccsünk, bár az utolsó fordulóban az Audi-ETO II-vel is Győrben, a Magvassy-csarnokban játszunk, csak ott nem mi leszünk a pályaválasztók. Mindenképpen szeretnék emlékezetessé tenni közönségünknek az utolsó két meccset, s lehetőleg nem úgy, hogy súlyos vereséget szenvedünk. Sokkal inkább szeretnénk meglepni a Szekszárdot, mely különösen belső posztokon nagyon erős. A héten a felkészülés hasonló volt az előző hetekéhez képest, kevesen tudtunk edzeni egyéb, más elfoglaltságok miatt. Ennek ellenére bízom abban, hogy az erőnlétünk kitart a meccsen, főleg ha nem megyünk bele egy nagy rohanásba, hanem taktikus, megfontolt kézilabdát játszunk. Mindenki egészséges, így a legjobb csapattal tudjuk felvenni a versenyt a szekszárdiakkal."

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119KövetkezőUtolsó »

112. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.