VKCSK.hu


Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 17. szombat, 13:18

Csapatunk ma súlyos, 41-26-os vereségbe szaladt bele Pécsen. Részletek később.

Csapatunk az első negyedórában tudta csak a lépést tartani a pécsiekkel. A találkozó elején 7-5-re vezetett csak a hazai gárda, a folytatásban azonban fokozatosan nőtt a különbség. Előbb 11-6-ra, majd 19-10-re húzott el a Pécs. A szünet után sem változott a játék képe, Mehlmann ugyan szórta a gólokat, de a hitehagyottá vált együttesünk nem tudott méltó partnere lenni a Pécsnek, így elmaradt a helycsere a táblázaton, sőt, a Pécs három ponttal meglépett. Csomor Tibor elmondta: a hazafelé tartó úton volt ideje elbeszélgetni a lányokkal, s a rögtönzött "pszichológiai foglalkozáson" több dolog is felszínre került. Ezeken kell változtatni a jövőben, hogy jobb eredményt érjen el csapatunk. Legközelebb a Szentendre ellen. Azt a meccset mindenképpen hozni kell, hogy a kilencedik hely ne kerüljön veszélybe.

Módosítás dátuma: 2010. április 17. szombat, 14:22
 
Nehézségek a héten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 15. csütörtök, 19:36

Nem a legjobb előjelekkel készült a héten csapatunk a szombati, pécsi mérkőzésre. Mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta, a héten kevesen tudtak edzésekre járni betegség, iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt.

"Az biztos, ennél balszerencsésebben nem is alakulhatott volna a heti munka. A mérkőzésen remélem, nem érződik majd meg a játékosokon a kihagyás. Ami igazán gond lesz, hogy Ruskó Kati nem tud elutazni velünk a meccsre, pedig nagy szükség lenne rá, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a Pécset. A célunk mindenképpen ez, de az is biztos, hogy bár az előző két meccset megnyertük, annál azért többre lesz szükség játékban. Nem kedvez számunkra a korai kezdés, mert reggel öt órakor el kell indulnunk, azt ugyanis sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy nappal korábban elutazzunk Pécsre. Ez van, ilyen körülmények között kell a legjobb eredményt elérnünk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
Újabb kötelező győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 10. szombat, 14:45

A Nagykanizsa ellen a visszavágás reményében lépett pályára csapatunk, ősszel ugyanis egy góllal nyertek a zalaiak. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben Mehlmann és Imrefalvi is vállalni tudta a játékot, így majdnem komplett kerettel várta a találkozót a csapat. Jól is kezdtünk, rögtön a találkozó elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, két-három góllal el is léptünk. Nyugodtan játszhattunk, főleg a második félidőben, mikor már 17-11 is volt a javunkra. Mégis megtorpant a csapat, ziccereket bombáztak a játékosok a nagykanizsai kapusba, s el kezdett felzárkózni a vendéggárda. Valójában nem volt meglepetés a fordulat, hiszen idén nem egyszer remegtek meg a kezek vezetésnél vagy nagyobb arányú előnynél. Szerencsére amikor nagyon kellett, mindig jött egy idegnyugtató gól, az utolsó percnek háromgólos előnnyel vághattunk neki, s bár kikérte idejét edzőnk, Csomor Tibor, mégsem mi fejeztük be góllal a mérkőzést, a lényeg azonban a 23-21-es győzelem és az ezért járó két pont, mellyel biztosan őrizzük kilencedik helyünket.

Módosítás dátuma: 2010. április 10. szombat, 20:35
 
Mehlmann nélkül is kötelező a győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 09. péntek, 13:50

Holnap 12.45 órakor a Magvassy-csarnokban a Nagykanizsát fogadja csapatunk. Múlt héten sikerült győzni a Tolna otthonában, s a többi eredmény is kedvezően alakult. Ahhoz, hogy a különbség minimálisan megmaradjon az üldözőink és köztünk, a hétvégén is be kell gyűjtni a két pontot. Ősszel Nagykanizsán egygólos hazai siker született, ezért fűti a visszavágás lányainkat.

Csomor Tibor vezetőedző szerint nem lesz könnyű dolguk, mert többen is hiányoznak majd: "Sajnos Imrefalvi és Őri játéka munkahelyi elfoglaltság miatt kérdéses, míg Mehlmann betegség miatt biztosan nem játszhat. Más választásunk azonban nincs, hasonlóan a múlt heti találkozóhoz, ha vért izzadunk is, hoznunk kell a meccset."

A csapat egyébként a héten is edzőmeccsel készült, a győri tanítóképzővel játszott, s győzött magabiztosan, ami mindenképpen jó jelnek tekinthető.

Módosítás dátuma: 2010. április 09. péntek, 14:00
 
Fontos húsvéti győzelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. április 03. szombat, 18:07

Csapatunk a Tolna otthonában lépett pályára, s 17-13-as félidőt követően 31-28-ra győzött.

Csomor Tibor tanítványai szinte végig vezettek az első félidőben. Ahogyan arra számítani lehetett, hajtós első harminc percet játszott a két gárda. Mi különösen a két gólerős emberre, valamint az irányítóra fordítottunk nagy figyelmet, s ez be is jött a játékrészben, mert sikerült előnyt szereznünk. Szünet után már öt góllal vezetett csapatunk, de érthetetlenül megtorpantan a lányok - talán az elsőző két fordulóban elszenvedett vereség miatt -, s kiegyenlített a Tolna. Szerencsére sikerült újítani, Imrefalvi Lilla nagyon fontos gólokat lőtt, így ismét nálunk volt a vezetés.

Még az sem zavarta meg a csapatot, hogy Wunderli Klaudia kétperces büntetést kapott, a helyére beálló Wunder Eszter ugyanis több bravúrt is bemutatott, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a találkozó sorsa. A hajrában már nem engedte ki a kezéből a győzelmet a csapat. Miután az üldözők közül a Nagyatád és a Nagykanizsa is kikapott, így sikerült a kilencedik helyen tanyázva ismét egy kicsi lélegzetvételhez jutni.

Módosítás dátuma: 2010. április 03. szombat, 19:21
 
« ElsőElőző111112113114115116117118119KövetkezőUtolsó »

114. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.