VKCSK.hu


Mehlmann nem játszhat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. március 02. kedd, 20:10

Bár győztesen meccsen tért vissza Szombathelyen a kézilabdapályára Mehlmann Ibolya, csapatunk jobbátlövője, mégsem lehetett felhőtlenül boldog. A korábbi válogatott játékos bokaszalagjai ugyanis megsínylették a találkozót: részlegesen elszakadtak mindkét lábában.

"Nekem kis csak a meccs után mondta Ibi, hogy fáj a lába, közben nem szólt arról, hogy egy szerencsétlen mozdulatnál megsérült. A szakemberek szerint szülés után sokkal lazábbak a szalagok, ráadásul hosszabb kihagyás után tért vissza Mehlmann, ez lehet a probléma oka. Az biztos, hogy a vasárnapi, Kispest elleni mérkőzést kihagyja, aminek természetesen nem örülök, de felesleges lenne erőltetni. Remélhetőleg azért a kényszerpihenő nem lesz olyan hosszú, a későbbi meccseken ugyanis nagy szükség lesz a balkezes játékosra" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Játék egymás közt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 26. péntek, 08:19

A tervek szerint ma edzőmeccset játszott volna a csapat, de végül a Széchenyi ESE és a Komárom is lemondta a találkozót. Csomor Tibor vezetőedző ezért úgy döntött, hogy egymás közti játékot iktat a programba.

"Jobb lett volna egy külső ellenféllel játszani, mert talán markánsabban kijöttek volna a hiányosságaink, de néhány taktikai elemet azért így is tudunk gyakorolni" - mondta Csomor Tibor.

Módosítás dátuma: 2010. február 26. péntek, 08:26
 
Kihasználjuk a szünetet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 22. hétfő, 19:50

Két forduló ment le a tavaszi szezonból, s máris szünetet iktatott be a szövetség a programba. Mint ismeretes, a hétvégén Győrben rendezik meg a női Magyar Kupa négyes döntőjét, ezért egyik osztályban sem rendeznek mérkőzést. Csomor Tibor, csapatunk vezetőedzője elmondta: nem jön rosszul a szünet, hiszen van egy kis plusz idő a felkészülésre. Az erőnlét fejlesztése érdekében a hét első felében sok futás és medicinlabdázás szerepel majd az edzésprogramban, míg a csapatjáték csiszolását a pénteki edzőmeccsen tervezi a szakvezető. Ami biztos, hogy pénteken az edzés idejében, azaz 18.30 órakor a Krúdy-gimnáziumban játszik csapatunk, az ellenfél vagy a Széchenyi ESE vagy a Komárom NB II-es gárdája lesz.

Ami még fontos hír, hogy két mérkőzés időpontja is megváltozott az Audi-ETO BL-meccsei miatt. Mint az a programban is látható, a Kispest és a Nagyatád elleni találkozó került át másik napra.

Módosítás dátuma: 2010. február 22. hétfő, 20:08
 
Hoztuk a kötelezőt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 21. vasárnap, 11:57

A győzelem reményében utazott Szombathelyre csapatunk, az első félidő első felében azonban nem igazán pörögtek száz százalékon a játékosok. A hazaiak négygólos előnyre tettek szert (13-9), amit már vezetőedzőnk, Csomor Tibor nem bírt tétlenül nézni, úgy gondolta, ideje elbeszélgetni a fejekkel. Az intelmek hatásosnak bizonyultak, mert az időkérést követően a szünetig egy 8-2-es szakasszal átvette a vezetést a VKCSK. Szünet után már sokkal higgadtabban és jobban is játszottak a győriek ellenfelüknél, s erőben is jobban bírták, így végül magabiztosan hozták a kötelező győzelmet.

ruskokati

A csapatból többen is kiemelkedőt nyújtottak, de mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Kellett ez a nyugtató győzelem, mert az első fordulóban elszenvedett vereség miatt feszült volt a hangulat a héten a csapatban. Remélhetőleg mindenki megnyugodott, s jó hangulatban készül a folytatásra. A hazaút egyébként nem volt problémamentes, ugyanis a csapatot szállító busz lerobbant. Még jó, hogy megállt a csapat Bükön - ahol az eredeti tervek szerint részt vett volna a hagyományos felkészülési tornán, de a Szombathely végül nem járult hozzá a pénteki meccshez -, s míg vacsorázott, a pótbusz is megérkezett, s az utazás onnantól kezdve már gond nélküli volt.

További részletek itt.

Módosítás dátuma: 2010. február 21. vasárnap, 20:11
 
Mindenki a fedélzeten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 19. péntek, 19:52

Szombaton 18 órakor a Szombathely otthonában lép pályára csapatunk. Csomor Tibor vezetőedző nem számít könnyű mérkőzésre, de csakis a győzelemben tud gondolkodni.

Csomor Tibor

"Nem becsüljük le az ellenfelet, de okos, taktikus játékkal győzhetünk. Ahhoz, hogy céljainkat elérjük, azaz biztosan bentmaradjunk, sőt, esetleg még az őszi kilencedik helyről is előrelépjünk, szükségünk van a két pontra. Szeretnénk emellett feledtetni a Vasas elleni hazai vereséget. Az a meccs nyerhető lett volna, nagyrészt magunknak köszönhetjük, hogy a végjátékot nem bírtuk. A meccs után is elmondtam, s csak ismételni tudom magam: meg kell tanulnunk nyerni. Szombathelyen teljes lesz a keretünk, Mehlmann Ibolya igazolása is rendben van, s az első fordulót munkahelyi elfoglaltsága miatt kihagyó Raucsik Krisztina is rendelkezésemre áll. A betegség miatt hiányzó Lelkes Noémi is elkezdte az edzéseket, így tulajdonképpen kellemes gondjaim vannak, azt nem tudom, kit hagyok ki a keretből" - mondta Csomor Tibor.

Az őszi meccs részletei itt.

Módosítás dátuma: 2010. február 19. péntek, 20:40
 
« ElsőElőző111112113114115116117118119KövetkezőUtolsó »

118. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.