VKCSK.hu


Az "egyenlítés" a cél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 18. csütörtök, 16:35

Szombati ellenfelünk a Szombathely lesz, mellyel eddig három mérkőzést játszottunk az NB I/B-ben. A mérleg egy győzelem mellett két vereség. A tavalyi szezonban Szombathelyen 23-20-ra nyertek a hazaiak, majd a tavaszi "visszavágón" Győrben nyertek 27-21-re a vasiak, s jórészt ennek a négy pontnak is köszönhetően végeztek előttünk. A Szombathelyi ESE ugyanis tíz ponttal a nyolcadik, a VKCSK héttel a tizedik helyen zárta a bajnokságot.

A 2009/2010-es kiírásban azért sikerült már javítani, ugyanis a második fordulóban hazai környezetben 33-20 lett a javunkra. Nemcsak ezért várja a győzelem reményével a szombat esti mérkőzést a győri csapat - lásd a szavazás eddigi eredményét -, hanem a bajnoki helyezés is okot ad az optimizmusra. A mi kilenc pontunk mellett a Szombathely csupán kettőt gyűjtött, azt is a pont nélkül utolsó Tolna ellen. Ott is mindössze egy góllal volt jobb ellenfelénél (24-23). Ráadásul a tavaszi nyitány sem sikerült túl fényesen szombati riválisunknak: a középmezőnyhöz tartozó Marcali vendégeként szaladtak bele egy méretes zakóba. Sajnos az első mérkőzés nekünk sem hozott túl sok örömet, mert a Vasas a hajrában megfordította a mérkőzést, és mindkét pontot elvitte a Magvassy-csarnokból.

Ha most nem nyerünk, akkor sosem - állítják a győriek, s csak reménykedhetünk benne, hogy az őszihez hasonlóan most is már a második fordulóban meglesz az idény első sikere. Tovább táplálhatja a reményeket, hogy várhatóan Mehlmann Ibolya is pályára léphet Szombathelyen.

 
A végjátékot buktuk el PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 14. vasárnap, 11:00

A bajnokság tavaszi szezonjának nyitófordulójában a Vasas volt a VKCSK vendége. A győrieknél Mehlmann Ibolya még nem léphetett pályára, mert a játékengedélye nem érkezett meg Dániából. Az ezzel kapcsolatos költségeket azonban már elutalta a klubvezetés. Ugyancsak hiányzott Hajnalné Raucsik Krisztina is munkahelyi elfoglaltsága miatt - ő valószínűleg a második fordulóban, Szombathelyen sem tud játszani -, valamint Lelkes Noémi betegség miatt.

A vendégek kezdtek jobban, 2-0-ra vezettek, de magához tért a VKCSK, s fordított, sőt, jó játékával el is húzott ellenfelétől: 6-3-ra, majd 14-9-re is vezetett a győri gárda. Fordulás után viszont "bentmaradtak" az öltözőben a hazaiak, s pillanatok alatt felzárkózott a Vasas (18-17). Úgy tűnt, mintha egy kissé fáradtabb lenne a VKCSK, így nem sikerült újítani. Fej fej mellett haladt így is a két gárda, hol az egyik, hol a másik félnél volt a minimális előny. A végjátéknak 28-27-es hazai vezetéssel vágtak neki a csapatok, de ezután már csak a vendégek voltak eredményesek - háromszor is -, így a vége vereség lett.

További részletek itt.

Módosítás dátuma: 2010. február 16. kedd, 20:53
 
Mehlmann a VKCSK-ban! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. február 06. szombat, 21:56

Mehlmann Ibolya, az ETO és a Dunaferr korábbi világbajnoki ezüst- és bronzérmes jobbátlövője tavasszal a VKCSK-t erősíti. Erről állapodott meg egymással a balkezes játékos és Csomor Tibor, klubunk elnöke. Mehlmann utoljára Dániában kézilabdázott, majd 2008 decemberében egészséges kisfiúnak, Olivérnek adott életet. Azóta az anyaság tölti ki napjait, de pár hónapja egyedül elkezdte az edzéseket, mert mindenképpen szeretett volna visszatérni a pályára. Ibolya korábban elmondta: nem mond le arról, hogy visszatérjen az élvonalba, sőt, a válogatottság is szerepel a tervei között.

Mehlmann IbolyaCsomor Tibor örül, hogy Mehlmann náluk tér vissza a pályára: "Ezzel az együttműködéssel mindenki jól járhat. Remélhetőleg Ibi segíthet nekünk abban, hogy jól sikerüljön a tavaszi szezonunk, ezáltal pedig visszasegíthetjük őt a magasabb osztályba."

Módosítás dátuma: 2010. február 17. szerda, 07:55
 
Négy pont hiányzik PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Gábor   
2010. január 28. csütörtök, 19:30

A győri VKCSK kilenc pontot gyűjtött az ősz során, s ezzel a kilencedik helyen zárta az őszt az NB I/B-ben. Bár Csomor Tibor vezetőedző ? egyben a klub elnöke ? nem elégedetlen, azért hiányérzete van.

?A tavalyi együttes több mint fele kicserélődött, sok új játékos érkezett, így kellett kis idő, hogy összerázódjon a társaság. A bajnokság első fele valamivel jobban sikerült, hiszen bravúrpontokat sikerült szerezni: a Marcali ellen döntetlent értünk el, a Nagyatádot viszont idegenben győztük le, ami nagy fegyvertény volt. Emiatt fáj nagyon, hogy Nagykanizsán és Szentendrén kikaptunk, pedig mindkét meccset meg kellett volna nyernünk. Ekkorra már kezdett kijönni, hogy Kovács Tímea megsérült, s többen munkahelyi elfoglaltság miatt egyre kevesebb edzésen tudtak részt venni, sőt, volt, hogy emiatt meccsről is hiányzott játékos. Sajnos olyan jól nem állunk, hogy ha a kezdősorból kiesik valaki, azt pótolni tudjuk? ? fogalmazott Csomor Tibor, aki a védekezésben látja a legnagyobb hiányosságot.

 

Módosítás dátuma: 2010. február 16. kedd, 20:47
Bővebben...
 
« ElsőElőző111112113114115116117118119KövetkezőUtolsó »

119. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés



Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.