VKCSK.hu


Hétgólos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2020. szeptember 26. szombat, 13:53

VKCSK?Ajka 24?31 (12?17)

Ikrény, NB II-es női mérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Gajdán Imre.

VKCSK: Nagy D. ? Giczi, Kellermann R. 3, NÉMETH V. 16, Varga V., Beke 1, Kondor 2. Cs.: Haszonits (kapus), Vas 1, Bognár, Várkonyi, Fejes, Szalay 1, Pusztai, Szabó L., Tar. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: ? Benn maradtunk az öltözőben, pedig ez fontos meccs volt. A folytatásban csak rohantunk az eredmény után. A támadójátékunkban rengeteg hiba volt, egyemberes csapat vagyunk.

 
Hazai pályán, nézők nélkül PDF Nyomtatás E-mail
2020. szeptember 19. szombat, 08:50

Csapatuk ma 17.30 órakor az ikrényi sportcsarnokban az Ajka együttesét fogadja.

"Nem kezdtünk jól a bajnokságban, de az az igazság, hogy nekünk nem is a Komáromot kell legyőznünk. Most hazai pályán szeretnénk javítani, de biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Ettől függetlenül mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el" ? mondta vezetőedzőnk Csomor Tibor.

Klubunk egyébként úgy döntött, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a hazai mérkőzéseinket zárt kapussá teszi. A döntés visszavonásig érvényes. Amint változik a helyzet, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat, akiknek megértésüket kérjük!

 
Zárt kapuk mögött PDF Nyomtatás E-mail
2020. szeptember 09. szerda, 18:00

Klubunk ad otthont hétvégén az U15-ös bajnokság aktuális fordulójának. Fontos információ, hogy az ikrényi sportcsarnokban zárt kapuk mögött játsszák majd a csapatok a mérkőzéseket.

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2020. szeptember 19. szombat, 08:49

Komárom?VKCSK 49?19 (24?7)

Komárom, NB II-es női mérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Gecsei, Lamberg-Liszkay.

VKCSK: Nagy D. ? Giczi 1, Fenesi 2, NÉMETH V. 10, Varga V., Beke, Kondor. Cs.: Haszonits, Nagy Á. (kapusok), Tar 1, Tóth M. 1, Várkonyi 4, Bognár, Szabó L., Pusztai. Edző: Csomor Tibor.

Csomor Tibor: ? Más kávéházban ültünk.

 
Zárt kapusak lesznek a mi meccseink is PDF Nyomtatás E-mail
2020. március 12. csütörtök, 21:03

Csapatunk is betartja a kormány és a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a koronavírus-járvány miatt hozott döntéseit, így a mi hazai mérkőzéseink is zárt kapusak lesznek.

Az MKSZ közleménye

A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot és a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet miatt döntéseket hozott a soron következő kézilabdás versenyekkel kapcsolatban, a veszélyhelyzet érvényesítésére.

Az MKSZ számára a sportággal kapcsolatos kötelezettségein és elhivatottságán túl kiemelt jelentőségű a magyar kézilabdázás valamennyi szereplőjének, valamint a szurkolók egészségének védelme, és elkötelezett a veszélyhelyzeti joggyakorlat és a jogszabályok betartása mellett. A szövetség döntései a jelenlegi, március 12-én érvényes jogszabályok és helyzet mellett születtek meg, de a közeljövőben a járványügyi helyzet, valamint a jogszabályi környezet változásával elképzelhetőek újabb módosítások.

A Magyar Kézilabda Szövetség a Nemzetközi Kézilabda Szövetséggel (IHF) egyeztetve a március 20-22. között Győrött esedékes női olimpiai selejtezőtornát zárt kapuk mögött rendezi meg. Az Európai Kézilabda Szövetséggel (EHF) történt egyeztetés nyomán szintén zárt kapu mögött lesz a március 25-ére kiírt Magyarország?Montenegrói női Európa-bajnoki selejtező. Erre az EHF szabályai lehetőséget biztosítanak, hiszen alternatív megoldásként ajánlotta fel az európai szövetség a találkozó későbbi megrendezését, ugyanakkor az MKSZ folyamatosan egyeztet az EHF-fel és a montenegrói szövetséggel.

A magyar utánpótlás-válogatottak külföldi mérkőzései és hazai felkészülési mérkőzései ellenkező döntésig elmaradnak. Más, válogatottakat érintő, áprilisban, illetve azt követően rendezendő mérkőzésekről és eseményekről jelenleg nem lehet felelős döntést hozni. Amennyiben bármilyen esemény elhalasztásáról, elmaradásáról döntés születik ? beleértve például a női Bajnokok Ligája négyes döntőjét és a Magyar Kupa-döntőt ? az MKSZ haladéktalanul tájékoztatja a közvéleményt.

Az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által szervezett és felügyelt kézilabda-bajnokságok és a Magyar Kupa kapcsán a Magyar Kézilabda Szövetség döntése alapján az U8-as, U9-es, U10-es, U11-es, U12-es és U13-as korosztályban kiírt Gyermekbajnokság mérkőzései ellenkező tartalmú döntésig elmaradnak. Az U14-es, U15-ös, serdülő, ifjúsági és felnőtt bajnokságok valamennyi bajnoki osztályban rendezendő valamennyi mérkőzését és a Magyar Kupa-, valamint a Liga-kupa-találkozókat zárt kapu mellett kell megrendezni. A zárt kapus rendezés pontos szabályairól a Magyar Kézilabda Szövetség írásban tájékoztatta a sportszervezeteket.

Az elfogadott utánpótlástornákat és a Sulikézi Fesztivált töröltük.

Az MKSZ folyamatosan egyeztet az állami szervekkel, és szükség esetén az intézkedések időbeli hatályát és tartalmát a későbbiekben megváltoztathatja.

A Magyar Kézilabda Szövetség és a tulajdonában álló vállalkozások (HBMP Kft., EuroHandball 2022 Kft.) irodái március 13-ától zárva tartanak, az irodákba a belépés nem engedélyezett, az irodai félfogadás szünetel, az irodák azonban e-maileket fogadnak, elektronikus ügyintézést továbbra is végeznek, ellátják feladataikat. Kérjük az érintett sportszervezeteket, partnereket, hogy minden ügyet elektronikus úton intézzenek. Az MKSZ apparátusa igyekszik megoldani minden, eddig papír alapon intézett ügy elektronikus ügyintézését. A fegyelmi és fellebbviteli ügyek eljárásrendje módosulhat, amelyről a szövetség értesíteni fogja az érintetteket.

Az esetleges további változásokról, szükséges intézkedésekről a Magyar Kézilabda Szövetség haladéktalanul tájékoztatni fogja a sportszervezeteket, partnereit és a közvéleményt.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 119

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.