VKCSK.hu


Elrontani a bajnokavatást PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 29. csütörtök, 21:19

Vasárnap 18 órakor Érden lép pályára csapatunk. Csomor Tibor edző szeretne borsot törni a hazaiak orra alá. A listavezető érdiek egyébként győzelmükkel megszereznék a bajnoki címet, ezzel együtt a jogot az élvonalbeli szereplésre. Együttesünk számára ilyen tét nincs, gyakorlatilag mi bebetonoztuk magunkat a kilencedik helyre, ahonnan lejjebb már nem csúszhatunk, s feljebb is csak akkor léphetünk, ha a hátralévő három meccsből ellen kettőt nyerünk. Mindez egyébként nem kis bravúr lenne, lévén, hogy a három dobogón végző csapattal játszunk, kettővel ráadásul idegenben

Csomor Tibor abban bízik, hogy a játékosok nem tekintik befejezettnek a bajnokságot, hiszen nem lenne jó nagyarányú vereséggel lerontani az összképet: "Persze ezek ellen a csapatok ellen ez is benne van a játékban, de azért a mi hozzáállásunkon is sok múlik. A héten kisebb gondot okozott, hogy több játékosnak akadt elfoglaltsága az egyetemi kézilabdacsapattal, így megint kevesebb emberrel tudtunk edzeni. Az Érd idei eredménysora tiszteletet parancsol, gratulálunk az elért sikerhez, de azon vagyunk, hogy elnapoltassuk velük a bajnokavatást, de legalábbis megnehezítsük a dolgukat."

A 45 ponttal első Érd honlapján egyébként sok dicsérő szót írnak csapatunkról a vasárnapi találkozó beharangozójának kapcsán.

 
Magabiztos győzelem PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 25. vasárnap, 15:08

Jól kezdett csapatunk, hiszen hét perc elteltével már 6-2-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, de feljebb jönni nem nagyon tudott a Szentendre, mert emberhátrányból is gólokat tudtunk szerezni. A kapuban Wunder remekül védett, támadásban pedig Mehlmann Ibi, Ruskó Kati, Kovács Timi és Csiszár Klaudia vitte a hátán a csapatot. A játékrész hajrájára kissé alább hagyott a lendület, s felzárkózott a vendéggárda egy gólra, egyenlítenie azonban nem sikerült.

A második játékrészt is mi kezdtük jobban, előbb 19-16-ra, majd 26-22-re vezettünk. Így mentünk bele a hajrába, ahol a teljesen elfáradó Szentendre ellen tetszés szerint lőttük a gólokat - bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteg ziccer maradt ki ebben a szakaszban is. A vége így is magabiztos, hétgólos siker, s ezzel együtt a biztos kilencedik hely.

 
Súlyos vereség PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 17. szombat, 13:18

Csapatunk ma súlyos, 41-26-os vereségbe szaladt bele Pécsen. Részletek később.

Csapatunk az első negyedórában tudta csak a lépést tartani a pécsiekkel. A találkozó elején 7-5-re vezetett csak a hazai gárda, a folytatásban azonban fokozatosan nőtt a különbség. Előbb 11-6-ra, majd 19-10-re húzott el a Pécs. A szünet után sem változott a játék képe, Mehlmann ugyan szórta a gólokat, de a hitehagyottá vált együttesünk nem tudott méltó partnere lenni a Pécsnek, így elmaradt a helycsere a táblázaton, sőt, a Pécs három ponttal meglépett. Csomor Tibor elmondta: a hazafelé tartó úton volt ideje elbeszélgetni a lányokkal, s a rögtönzött "pszichológiai foglalkozáson" több dolog is felszínre került. Ezeken kell változtatni a jövőben, hogy jobb eredményt érjen el csapatunk. Legközelebb a Szentendre ellen. Azt a meccset mindenképpen hozni kell, hogy a kilencedik hely ne kerüljön veszélybe.

 
Hétközi gondok PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 23. péntek, 11:16

Ismét nem a legjobb előjelekkel készül csapatunk a vasárnapi, Szentendre elleni találkozóra. Pedig fontos találkozó előtt állunk, hiszen győzelem esetén nagy valószínűség szerint bebiztosítjuk kilencedik helyünket, ami a biztos bentmaradást jelenti.

"Nehéz egy ilyen hét után mit mondani az esélyekről. Volt olyan edzés, amikor betegség, munkahelyi és tanulmányi elfoglaltság miatt csak nyolcan voltunk, ráadásul egyik kapus sem tudott eljönni. Nem könnyű így készülni, de nincs más választásunk, győzni kell, s ha a többi eredmény is úgy alakul, akkor biztos kilencedikek leszünk. Remélem, minden nehézség ellenére le tudjuk győzni a Szentendrét. A hátralévő három meccsen ugyanis nem mi vagyunk az esélyesek, így most van a legjobb esély arra, hogy hazai közönség előtt győzzünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy az Érd, a Szekszárd és az Audi-ETO II ellen ne próbálnánk meg bravúrt elérni, de most vasárnap kell nyernünk. Számítunk a szurkolók segítségére" - mondta Csomor Tibor vezetőedző.

 
Nehézségek a héten PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 15. csütörtök, 19:36

Nem a legjobb előjelekkel készült a héten csapatunk a szombati, pécsi mérkőzésre. Mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta, a héten kevesen tudtak edzésekre járni betegség, iskolai és munkahelyi elfoglaltság miatt.

"Az biztos, ennél balszerencsésebben nem is alakulhatott volna a heti munka. A mérkőzésen remélem, nem érződik majd meg a játékosokon a kihagyás. Ami igazán gond lesz, hogy Ruskó Kati nem tud elutazni velünk a meccsre, pedig nagy szükség lenne rá, hiszen egy esetleges győzelemmel megelőzhetnénk a Pécset. A célunk mindenképpen ez, de az is biztos, hogy bár az előző két meccset megnyertük, annál azért többre lesz szükség játékban. Nem kedvez számunkra a korai kezdés, mert reggel öt órakor el kell indulnunk, azt ugyanis sajnos nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy nappal korábban elutazzunk Pécsre. Ez van, ilyen körülmények között kell a legjobb eredményt elérnünk" - fogalmazott Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108KövetkezőUtolsó »

102. oldal / 108

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.