VKCSK.hu


Új helyszínen a Pécs ellen PDF Nyomtatás E-mail
2010. november 12. péntek, 22:14

Vasárnap délelőtt 11 órakor a PTE-PEAC gárdáját fogadjuk. Nemcsak a kezdési időpont szokatlan, hanem a helyszín is az lesz, ugyanis a megszokott Magvassy-csarnok helyett a Bercsényi-gimnázium tornaterme ad otthont a találkozónak. Korai kezdés ide, új hely oda, vezetőedzőnk, Csomor Tibor csak a győzelmet tudná elfogadni. Bár tudja, a pécsiek valamivel esélyesebbek.

"Nem lehet más a cél, mint a győzelem. Kellenek a pozitív meglepetések, hogy ne szakadjunk le annyira a mezőny első felétől. A Pécs elleni meccsre nem volt könnyű a felkészülés, a diákolimpia miatt szerdán kevesen voltunk edzésen, ezen felül pedig nekünk is szokni kell majd a pályát vasárnap. Könnyen megeshet, hogy ez megzavar bennünket. Mégis azt kell mondanom, hogy a gyors, sokat futó Pécs ellen meg kell próbálnunk mindent a két pont megszerzéséért. Fel kell vennünk velük a kesztyűt futóteljesítményben és gyorsaságban, valamint kemény védekezésre lesz végre szükség. Sajnos a játékunk is lehetne valamivel gördülékenyebb, ezen kell dolgoznunk, de hiányzókkal, kis létszámú edzésekkel ez nem lesz könnyű. A Pécs ellen biztosan nem játszik Kovács Timi és Raucsik Kriszta. Nélkülük kell megpróbálni győzni" - mondta Csomor Tibor.

 
Vereség Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
2010. november 07. vasárnap, 10:35

Csapatunk Kispestre látogatott, s bár nagyon bíztak a lányok a sikerben, csalódniuk kellett. Az első öt percben állva hagyott bennünket a Kispest, 5-0-ra ellépett, s innentől kezdve már nem is tudott talpra állni együttesünk. A különbség fokozatosan nőtt, a szünetben már kétszámjegyű (12) volt a különbség. Hiába kérte edzőnk Csomor Tibor a kemény védekezést, pont ebben mondott csődöt a csapat, hiszen harminc perc után 21 kapott gól állt a nevünk mellett. A második félidő ilyen szempontból értékelhetetlen volt, ekkor már valamelyest jobban tartottuk magunkat, a vége azonban így is csúfos vereség lett.

Az ificsapatunk jól tartotta magát, ám az utolsó másfél perc nem sikerült Ritter Erika tanítványainak, így 22-19-es vereség lett a vége.

A 8. forduló további eredményei: PTE-PEAC-Szent István Építők 30-21, Kozármisleny-Vasas 29-31, Mohács-Marcali 17-24, Tolna-Nagykanizsa 29-47, Szentendre-Pénzügyőr-Spartacus 39-33, Audi-ETO II-FTC II 22-24.

Az ifibajnokságban: PTE-PEAC-Szent István Építők 15-41, Kozármisleny-Vasas 34-29, Mohács-Marcali 39-24, Tolna-Nagykanizsa 26-27, Szentendre-Pénzügyőr-Spartacus 28-30, Audi-ETO II-FTC II 27-20.

 
Fábián remek visszatérése PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 30. szombat, 14:19

Jól kezdett csapatunk, de 3-0 után hamar egyenlítettek a vendégek. A folytatásban fej fej mellett haladt a két gárda. Nálunk sok volt a hiba, főleg védekezésben volt igencsak hullámzó a játék. Ennek ellenére azért sikerült a szünetig kétgólos előnyt szerezni. Szünet után villámrajtot vettünk, elléptünk hat góllal. A cserék sajnos nem sokat tudtak hozzátenni a teljesítményhez, felzárkózott a vendéggárda, de a hajrában sikerült újítani, s az utolsó percekben már a fiatalokat is bátran pályára küldhette edzőnk. A vége biztos győzelem lett, ami nagyon kellett, hogy a középmezőnnyel továbbra is versenyben lehessen a csapat. Említést érdemel Fábián Ági, aki bokaszalag-szakadás után nagyszerűen tért vissza. Szerencsére a beállós mellett többen is kiválóan teljesítettek.

A 7. forduló további eredményei: Szent István Építők-Kispest 18-25, Vasas-PTE-PEAC 28-26, Marcali-Tolna 62-19, Nagykanizsa-Kozármisleny 15-30, Audi-ETO II-Mohács 23-29, FTC II-Szentendre 41-32.

Az ifibajnokságban: Szent István Építők-Kispest 25-15, Vasas-PTE-PEAC 36-26, Marcali-Tolna 48-16, Nagykanizsa-Kozármisleny 14-22, Audi-ETO II-Mohács 40-15, FTC II-Szentendre 37-11.

 
Négypontos mérkőzés előtt PDF Nyomtatás E-mail
2010. november 06. szombat, 06:43

Vasárnap 17 órakor Kispestre látogat csapatunk. Edzőnk, Csomor Tibor mindenképpen meglepetésre készül, szeretne pontokkal távozni Kispestről. Tavaly hazai pályán már sikerült meglepni a fővárosiakat, most idegenben lenne nagy szükség a bravúrra.

"Négypontos mérkőzés előtt állunk, egy jó eredménnyel a mezőny első feléhez nagyon közel kerülhetünk. Alaposan kielemeztük a Kispest játékát, a héten végig ennek szellemében dolgoztunk. Kemény, jó védekezésre lesz szükség, ha eredményesek akarunk lenni. Jó hír, hogy Imrefalvi Lilla már játszhat, így már csak két hiányzóm van, Kovács Timi és Raucsik Kriszta. Előbbit ugyebár december elején műtenek, utóbbi ugyan felépült tüdőgyulladásából, de nagyon legyengült, s a sok kihagyás miatt még nem kezdte el az edzéseket. Bízom a csapatban, s remélem, a szerencse is mellénk pártol" - fogalmazott Csomor Tibor.

A kispestiek honlapján így írnak a mérkőzésről: http://www.kispestnkk.hu/hirek/gyori-napok-kispesten-kispesti-ac-k-es-3s-kft-%E2%80%93-vklse-gyor-beharangozo

 
Mindenáron győzni kell PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 29. péntek, 13:24

Csapatunk szombaton 11.45 órakor a Pénzügyőr-Spartacus gárdáját fogadja. Nem a legjobbak az előjelek, mert továbbra sincs Raucsik Krisztina, aki talán a jövő héten elkezdheti az edzéseket, Kovács Tímea, akit december elején műtenek a sérült vállával és Imrefalvi Lilla, aki Japánban tartózkodik. Jó hír viszont, hogy Fábián Ágnes bokaszalag-szakadása után már leülhet a padra.

Vezetőedzőnk, Csomor Tibor szerint mindezek ellenére nem lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése: „Nem szabad hibáznunk, ellenkező esetben nagyon leszakadunk a mezőny első felétől, míg a mögöttünk lévő csapatok akár meg is előzhetnek bennünket. Ezt mindenképpen szeretnénk elkerülni. Nem lesz egyszerű dolgunk, de ha kell, akkor vért izzadva is be kell húznunk a mérkőzést.”

Hír még a klub háza táján, hogy Markó László (Lemken Kft.) jóvoltából az ifjúsági csapat egy új mezgarnitúrát kapott. Remélhetőleg győztes meccsen sikerül majd felavatni a szerelést.

 
« ElsőElőző101102103104105106107108109110KövetkezőUtolsó »

102. oldal / 116

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.