VKCSK.hu


Megvan az első győzelmünk PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 10. szombat, 18:47

Marcali-VKCSK 26-30 (10-15)

Marcali, 100 néző. V.: Szakállas, Varasdi.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA – Németh P. 4, TAKÁCS REBEKA 8, MÉSZÁROS 6, KÁRPÁTI 3, Németh V. 6, Németh K. 1. Cs.: LISZKAI (kapus), dr. Csupor, Szabó D. 2, Vinkelmann, Pár. Edző: Csomor Tibor.

Bár az első gólt a hazaiak lőtték, a folytatásban mi irányítottuk a játékot, a 20. percben már 12-5-re vezettünk. Innen a szünetig pár gólt tudott csak ledolgozni a hazai gárda, de a fordulás után megint rá tudtunk tenni a lapáttal, s megint nőtt az előnyünk, a 47. percben 27-17 volt a javunkra. A marcaliak nagy hajrába kezdtek, kicsit meg is zavarodtunk, de végül a szezonban az első győzelmünk nem forgott veszélyben.

Csomor Tibor: - Nagyon kellett ez a két pont. Megérte elutaznunk ilyen messze, s örülünk, hogy sikerült meglepetést szereznünk.

 
Többen is betegek voltak PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 09. péntek, 15:58

Szombaton 17 órakor a Marcalihoz látogat csapatunk. A két csapat között mindössze egy hely van - mi az utolsók, ők az utolsó előttiek -, viszont a hazai gárda négy pontot már begyűjtött. Kettőt éppen ellenünk Ikrényben. Most jó lenne visszavágni, más kérdés, hogy azt még Csomor Tibor edző sem tudja, kikkel.

"A héten betegséghullám söpört végig a társaságon, így egyelőre fogalmam sincs, kikre számíthatok. Bárki is lesz azonban a pályán, remélem, mindent megtesz azért, hogy végre elmozduljunk a nulla pontról. A múlt heti teljesítmény alapvetően bizakodásra adhat okot, abban a meccsben több volt, nem csak a lányokon múlt, hogy megint vereség lett a vége" - mondta Csomor Tibor.

 
Első pontjainkat szereznénk PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 02. péntek, 12:47

Közel két hónapos szünet után folytatódik a bajnokság. Csapatunk szombaton 16 órakor Ikrényben a Gárdony-Pázmánd együttesét fogadja. Csapatunk egyelőre pont nélkül áll, célunk, hogy végre megszerezzük az első győzelmet, ami azonban nem lesz könnyű.

"Helyzetünk jelentősen nem változott, hasonló gondokkal küzdöttünk a felkészülés során, mint eddig. Azaz hol többen, hol kevesebben voltak az edzéseken. Bízom benne, hogy teljes kerettel tudunk kiállni a nyitófordulóban, s a lányok odateszik magukat annak érdekében, hogy végre ne nulla pont álljon a nevünk mellett a táblázaton. Ehhez elsősorban fegyelmezett védekezés kell, támadásban nem szabad kapkodni, eladni a labdákat, ha mégis, akkor gyorsan vissza kell rendeződnünk. Emellett pedig jó lenne hatvan percig tartani a lépést a vendégekkel" - mondta vezetőedzőnk, Csomor Tibor.

 
Több volt ebben a meccsben PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 03. szombat, 20:37

VKCSK-Gárdony-Pázmánd 25-28 (11-14)

Ikrény, 100 néző. V.: Babity, Balogh Á.

VKCSK: TAKÁCS RÉKA - Németh P. 1, Takács Rebeka 2, Mészáros 3, Kárpáti 3, NÉMETH V. 4, Rancz 1. Cs.: Liszkai (kapus), Németh K. 4, Szabó Dorina 3, dr. Csupor 4, Szabó Dóra, Pár, Vinkelmann, Zsiray, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Jól kezdtünk, 10-8-ig rendre mi irányítottuk a játékot, de elég volt a félidő hajrájában két 3-0-ás vendégrohanás, hogy a Gárdony-Pázmánd vezessen a szünetben hárommal. A második félidőben hol meglépett ellenfelünk, hol felzárkóztunk, de néhány játékvezetői döntés sem nekünk kedvezett, így végül fejet kellett hajtani a vendégek előtt. Pedig ebben a mérkőzésben sokkal több volt.

Csomor Tibor: - Ennyire telt ezúttal tőlünk, bár amikor felzárkóztunk, s fordíthattunk volna, néhány érdekes ítélet ezt meghiúsította. Az biztos, becsülettel végigjátsszuk a szezont.

 
Vereség az utolsó meccsen is PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 09. szombat, 14:51

VKCSK-EU Fire-Mosonmagyaróvár 18-41 (9-21)

Ikrény, 150 néző. V.: Holman, Kovács Á.

VKCSK: Takács Réka - Németh P., Takács Rebeka 4, Mészáros 1, Kárpáti, NÉMETH V. 4, Rancz 1. Cs.: Liszkai, Vinkelmann (kapusok), SZABÓ D. 2, dr. Csupor 3, Pár, Németh K. 1, Hoffer 2, Zsiray, Dakos. Edző: Csomor Tibor.

Remekül kezdtünk, 3-0-ra, majd, 4-3-ra is vezettünk. Innentől viszont az éllovas vette át az irányítást, zsinórban négy gólt lőtt. Túl a félidő felén már 12-6 volt a mosonmagyaróváriak javára, akik a félidő hajrájában gyakorlatilag eldöntötték a találkozót, miután 8-13 után egymás után hétszer voltak eredményesek. A második játékrészben fokozatosan nőtt a különbség. A végén a végül őszi bajnok óváriak biztosan verték sereghajtó csapatunkat.

Csomor Tibor: - Ennyire futotta az NB I-be igyekvő óváriak ellen. Sok sikert kívánok nekik, szurkolóinknak pedig kellemes ünnepeket, boldog új évet

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 103

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.