VKCSK.hu


A bajnokság a számok tükrében PDF Nyomtatás E-mail
2010. június 04. péntek, 19:13

Mint az a táblázatból kiolvasható, csapatunk a 9. helyen fejezte be a bajnokságot. Együttesünk kilencszer győzött, egyszer döntetlent játszott és tizenhatszor kikapott. A 703 dobott gól mellé 810-et kaptunk.

Bővebben...
 
Évzárót tartottunk PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 21. péntek, 21:01

Megtartotta évzáróját csapatunk. A Golden Ball Étteremben jó hangulatban jöttek össze a játékosok, az edzők, a segítők, akik valamennyien hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat végül a kilencedik helyen végzett. Mint azt Csomor Tibor elnök elmondta, nagy tettnek tartja az elért helyezést, ami annak fényében, hogy teljesen amatőr egyesületként működünk, komoly fegyverténynek számít.

 

Bővebben...
 
Vereség és vezéráldozat PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 16. vasárnap, 16:48

Csapatunk a papírformának megfelelően vereséget szenvedett az Audi-ETO II-től, ám a végeredmény és a játék képe azért adott okot a bizakodásra. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, leginkább védekezésben, hiszen tizenegy gólt tudott csak lőni az az ETO, mely tavasszal mindössze egy pontot veszítette - a bajnok Érd ellen hazai pályán... A nagyobbik gond a támadójátékban volt, hiszen a hét találat roppant kevés. Erre csak részben magyarázat, hogy a játékrész közepén Mehlmann kapott egy jókora ütést az arcára, s végül a száját tizenkét öltéssel kellett összevarrni. A szünetig így is jól tartottuk magunkat.

Fordulás után sokat hibáztunk, eladott labdák, kihagyott ziccerek jellemezték a játékunkat, melyekből gyorsan indult, s könnyű gólokat szerzett az ellenfél. A küzdelemmel ezúttal nem volt gond, végig magas fordulatszámon pörögtek a játékosok, de a közvetlen győri utánpótlás legjobbjai ellen csak a tisztes helytállásra telt, különösen azután, hogy egyik legjobbunkat hamar elveszítettük.

 
Mehlmann még nem döntött PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 18. kedd, 13:45

Sikeresnek tartja a VKCSK-ban töltött fél évet Mehlmann Ibolya, az ETO KC egykori, vb-
bronzérmes átlövője. A szülés után visszatért játékos az NB I/B-s bajnokságban fél szezon alatt 68 gólt lőtt, ami a tizenegy meccs alapján 6,18-as meccsenkénti átlagot jelent. Ez valamivel jobb is lehetett volna, de a hétvégi, utolsó fordulóban még az első félidőben kivált a játékból, miután beleszaladt egy pofonba.

Bővebben...
 
Tét nélküli záróforduló PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 14. péntek, 09:24

Igazi tétje nincs a szombaton 13 órakor Audi-ETO II?VKCSK győri rangadónak, hiszen a zöld-fehérek utánpótlása nagy valószínűség szerint a második helyen végez, míg a VKCSK már fordulókkal ezelőtt bebetonozta magát a kilencedik helyre.

Róth Kálmán együttese számít a találkozó esélyesének, hiszen ősszel is nagy fölénnyel győzött. Vezetőedzőnk, Csomor Tibor abban bízik, hogy ezúttal képes lesz a csapata a tisztes helytállásra.

?A héten nyolc-tíz emberrel tudtunk edzeni, így azért volt lehetőségünk az érdemi munkára. Hogy ez aztán mire lesz elég, majd kiderül a meccsen. Csizmadia Júlia fájlalja a vállát, ő a múlt héten sem volt már, s most is kérdéses a játéka, a többiek viszont harcra készek? ? mondta Csomor Tibor.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

112. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.