VKCSK.hu


Vereség Marcaliban PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 13. szombat, 17:31

Csapatunknak ezúttal nem sikerült bravúrt elérni, ugyanis 38-29-re kikapott a Marcali vendégeként. Nem indult jól a találkozó, hiszen hamar tetemes előnyt szerzett a hazai együttes (7-2), két gólt ekkor még sikerült lefaragniuk Mehlmannéknak (9-6), de ezzel el is lőttük az összes puskaport, a Marcali gyakorlatilag már a szünetre eldöntötte a két pont sorsát. A második játékrészben annyit tudtunk elérni, hogy tovább ne nőjön a különbség, a felzárkózásra esély sem kínálkozott. A vereség - bár a papírforma alapján azért nem volt váratlan - egy kissé fájó. A következő két mérkőzést ugyanakkor hazai környezetben játsszuk, ezeken kell javítani.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt.

 
Újabb bravúrra készülünk PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 12. péntek, 22:13

A múlt heti, Kispest ellen aratott bravúros győzelem után szombaton 17 órakor Marcaliban is szeretnénk meglepetést okozni. Ez persze nem lesz egyszerű feladat, de mint azt edzőnk, Csomor Tibor elmondta: nagyon jó hangulatban készültek a lányok egész héten, így bizakodva várja a találkozót: "Most sajnálom csak igazán a Vasas ellen elhullajtott pontokat, de így sem vagyok elégedetlen a három meccsen begyűjtött négy ponttal. Ez kellő hitet ad a további feladatok előtt. Marcaliban nehéz összecsapásra számítok, s akadnak problémáink is. Őri Szandra ugyanis arcüreggyulladással bajlódik, Mehlmann Ibolya pedig megint fájlalja a lábait. Raucsik Krisztina sem lesz a mérkőzésen, csak a jövő héten tér vissza hozzánk. Mindezek ellenére remélem, bizonyítjuk majd, hogy a Kispest elleni nagyszerű győzelmünk nem a véletlen műve volt.

A két csapatnak ez a negyedik mérkőzése lesz. Amit mindenképpen meg kell említeni, hogy csapatunk NB I/B-s történetének első győzelmét éppen a Marcali ellen szerezte: 2008. szeptember 20-án a győri Magvassy-csarnokban 29-28-as hazai siker született. A tavalyi pontvadászatban a marcali "visszavágón" 32-25-re győzött a házigazda. Egy éve a Marcali 19 ponttal 7., a VKCSK héttel a 10. helyen zárta a bajnokságot.

A mostani sorozatban a győri találkozó 33-33-as döntetlent hozott, melynek azért tudott örülni Csomor Tibor. Jelenleg a Marcali a 6., a VKCSK a 9. helyen áll, s a két együttes között hat pont a különbség. Reméljük, szombaton este közelebb tudunk kerülni a Marcalihoz.

A mérkőzés két "bombázó" gólpárbaját hozhatja: a hazaiak legeredményesebbje, Klász Karola 13 meccsen lőtt 111 góljával 7., közvetlenül mögötte a VKCSK házi gólkirálynője, Ruskó Katalin található, aki 14 találkozón 109-szer vette be az ellenfelek kapuját.

 
A Revita TV felvétele PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 11. csütörtök, 20:43

Aki lemaradt a Revita TV Ászok című, csapatunkról szóló műsoráról a tévében - edzőnk, Csomor Tibor és új játékosunk, Mehlmann Ibolya nyilatkozott -, ezen a linken megtekintheti.

 
Támogatható a klub PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 11. csütörtök, 20:50

Ha valaki szeretné támogatni klubunkat, a VKLSE Győrt, adója egy százalékának felajánlásával megteheti.

Az adószám: 18971868-1-08.

Előre is köszönjük a felajánlásokat.

 
Bravúros győzelem! PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 07. vasárnap, 18:17

Csapatunk ma a Kispest együttesét fogadta, s bravúros 23-21-es győzelmet ért el. A szünetben még a vendégek vezettek 13-10-re, de a második félidőben sikerült a fordítás.

Meglepetésre készült csapatunk a több élvonalbeli múlttal rendelkező játékossal felálló kispestiek ellen, akik talán az őszi tízgólos győzelmük miatt láthatóan egy kicsit alábecsülték a hazaiak képességeit. Játékosaink azonban felvették a kesztyűt, ezúttal nem ijedtek meg a Kispesttől. Ennek megfelelően sokáig fej fej mellett haladt a két gárda, nagyobb előnyre egyik fél sem tudott szert tenni. A szünet előtt azonban kapkodni kezdett a VKCSK, s ezt kihasználva ellépett a vendéggárda. A szünetben edzőnk, Csomor Tibor azt kérte a lányoktól, hogy saját játékukat játsszák, ne foglalkozzanak az ellenféllel, mely a vezetés birtokában még jobban elbízta magát. Ezt egyébként a vendégszurkolók is észre vették kedvenceiken, mert nagyobb lelkesedést vártak csapatuktól. Különösen azután, hogy a második félidő elején felpörgött együttesünk, s nemcsak egyenlített, hanem fordított is. Védekezésünk feljavult, kapusunk is remekelt, így a végjátéknak 22-19-cel vágtunk neki. A Kispest gyorsan szerzett két gólt, ezért időt kértünk. A szusszanásnyi pihenő és az edzői tanács hatásosnak bizonyult, sikerült "bevinni" a kegyelemdöfést, s ezzel nagyon fontos két pontot szereztünk.

Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy honlapunk látogatói hittek a csapatban, mert a legtöbben a bravúrgyőzelemre szavaztak.

 
« ElsőElőző111112113114115116117118119120KövetkezőUtolsó »

117. oldal / 120

Támogatóink

Támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a VKCSK-t! Adószám: 18971868-1-08.
Kiemelt támogatónk a Kicsi Kocsi Autósbolt (Csomor és Társai Kft.), a Gabusz Kft. és a Newage Fitness & Gym. Köszönjük!

Keresés

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Szavazások

Hányadik helyen végzünk a bajnokságban?
 


Friss hírek


Az oldalt a PC-Futár Bt. az IT megoldások házhoz szállítója készítette.